- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi BenmasMavi
datlı dillimm Şeniz mersi cevabn için
ohhhhh içmiş kadar oldum valla akannehir
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tahmini yürütüyorum
kira:600
fatura:150
yeme,içme,gezme,ulaşımaha biçilemez
kaydirigubbakcemile3
en az 3000 tl aklinialirimsmile
ohhh ablam sağolasın valla bu sıcakta çok iyi geldiopuyorumnanaktan
evlenmeden önce değilde üniversiteye gitmeden önceki benle geldikten sonraki ben arasında fark mutasyonla bile ölçülemez bunu evlilige cevirirsek evet diyebilirim aslında önceden mesela her söylenene çabuk kızan sinirlenen bir tiptim şimdi o kadar sakin dingin görüyorum ki kendimi sanırım değişim bu uysallaştım benbilmiyorumkismile
yarasın kuzummm afiyet olsun opuyorumnanaktan
her dönemde mutlaka değişim yaşıyorsun zaten
ama evlilik çok çokkk farklı
heleki birde çocuk oldunmu sen o zaman gör
işte değişim o zaman başlıyor asıl
anne olmanın getirdiği sorumluluklar da başlıyor opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
yok kuşum o anlık bişeydi o zamanda konuşmuştuk ya hatta o konuyu söylemeye gerek bile duymadım ama baska arkadas söylemişti opuyorumnanaktanbana hala kırgınmısın? boshayallersmile
yemek yapmaya ne zaman başladın canım?birde ilk yemeğin başarılı mıydı yoksa okuldan sonra mı daha iyi yapar hala geldin?olumunekankayizsmile
şimdi anne olmak gibi bir düşüncem yok abla daha 3 senede yok yani ama olunca iyi anne olurum ben biliyorum eylülüme topragıma ck iyi bakarım biliyorumopuyorumnanaktan
zemuszemustamam ozaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aklıma şimdi bi soru gelmiyor az sonra yeniden geliyorum...
Bu soruya cevap vermelisinn mükemmell bi soru?
Mersindeki kafenin adı ne? :jeyyar:
Erken zaten bitanem şöyle evliliğinin keyfini çıkar biraz gez dolaş mutlaka çok iyi bir anne olacaksın canım inşallah güzel haberlerini buradan alırız canım :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
ahh bi bilsem zatennn atlayıp uçağa gidicemm sonunda...![]()
bensiz :umursamaz:
ablacım daha öncede bi arkadaş sormustu bunu ama cevap verememiştim açıklıgından dolayıOlmazsa olmazın nedir canım?
kuşuuum biliomusun dün sinanla tartıstım msn de sana yazacaktım büyük bir şokla bak ikiside aynı gün gerçekleşti ne demişti barış ve sinan falcıya koşmamız lazım tekrardan kuşuuuma benim kuzucum bal böceğim burdaymış..
ne sorsam ki ben sana..
neyse kazık bi soru sormam lazım
merak ettiğim herşeyi biliyorum
düşüncem kıl bi soru..
biliyosun çok meşgulum kuşum bu aralar
ihmal ettim seni:)