6.Haftamızda 'You_know' Bizlerle...

[/hiç birebir konuşmuşluğumuz yok ama bana çok sıcak gelen üyelerdensiniz:kedi:
ben de nickinizin neden you know olduğunu sorucaktım ama sorulmuş..
okuduğunuz bölümden memnun musunuz?
FONT]

opuyorumnanaktan saol cnm

evet memnunum hayalimde hep uluslararası ilişkiler okumak vardı ama olmadı şimdi diyorum ki iyiki olmamıs

Morların sultanı, hayırlı olsun koltuğun.
Mor rengini gördüğümde içim rahatlıyor valla, tarzının (yorum, renk, vs) rahatlatıcı bir havası var zaten her daim.

Gerçekten hayatta kimseye hayır diyemeyen bir insan mısın ve bu huyundan memnun musun?

ve sonunda sorum??

mersinden istanbula geldiğin için pişmanlık duydunmu hiç??
evet mafoldumben ben daha az kalabalık daha içten şehirlerin insanıyım anladım buraya gelince evimin penceresinden bakınca denizi görmeliyim

kimseye demeyelim bazı konularda hayır dediğimde olmustur ama genelde hayır diyemeyen biriyim ve hiç memnun değilim bu huyumdan alsanaalsanasmilebunun son örneginide gunlerdir çekiyorum keşke hayır deseymişim diye ama öğrendim artık hayır demem gerektigini çünkü bakıyorum kendi kendimi yiyorum hayır diyeyim karsıdaki kendi kendini yesin:umursamaz:

Daha önceki soruma cevap verdiğin için önce tşk ederim buda ikinci sorum Hiç pişamlıkların varmı keşkeler varmı hayatında

önce bi gülmek istiyorum kaydirigubbakcemile3
youcum mor koltiğin uçtumu bacım
şaka şaka tabiki küsme aklinialirimsmile

bende önce şunu sorayım
mor rengini sevmenin nedeni nedir ?

çok beğendiğiniz ve kızım olursa adı bu olmalı dediğiniz bir kız ismi varmı?
var olmazmı kız eylül erkek ekin yada toprak ama toprak daha öncelikli
canım ayakkabı numeron kaç?
37zemuszemus
Daha önceki soruma cevap verdiğin için önce tşk ederim buda ikinci sorum Hiç pişmanlıkların varmı keşkeler varmı hayatında
opuyorumnanaktan
,
aslında pişmanlıklarımdanda bişeyler öğrenmiş oluyorum tam anlamıyla pişmanlıgım var denilmez kimsenin zorlamasıyla bişeyde yapmıyorum istiyorum yapıyorum ama her keşke dediğim şeyden bana birşeyler kalmış oluyor

ve boy.... ve kiloo:jeyyar:

1.70
63.5 diyim bayanssulusmile

bana bu son durum çok tanıdık geldi bende yüzüğü takmıştım ama evet dememiştim sempatiksalakcinni oysa ki hayır dıye bır cevap dusunemezdım ondan kaydirigubbakcemile2

önce bi gülmek istiyorum kaydirigubbakcemile3
youcum mor koltiğin uçtumu bacım
şaka şaka tabiki küsme aklinialirimsmile

bende önce şunu sorayım
mor rengini sevmenin nedeni nedir ?

buda mavinin ilk sorusu cevap ilk sayfada diyorum bende sana gülüyorumkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

bana bu son durum çok tanıdık geldi bende yüzüğü takmıştım ama evet dememiştim sempatiksalakcinni oysa ki hayır dıye bır cevap dusunemezdım ondan kaydirigubbakcemile2

sen istemedin evlenmeyi ben istedim der eşim hep evet demedin söyle söyle diye başımın etini yediği zamanlarda olmadı değilkaydirigubbakcemile3

You_know gelmiş hoşgelmiş:)))
Ya bugunlerde benim aklıma takılıyor istanbula gitme gibi bir niyetim var da yaşamak için..
İstanbulda yaşıyorsun madem sana sorayım.
İstanbul da 2 kişi için aylık ne kadar para gidiyor her şey dahil kira fatura yeme içme gezme ulaşım :)
Ay hiç kişisel sormadım ama şu istatistik sınavını vereyim yarın gelicemmm :)

yunov hoşqeldin en şeker üye hihoyyyt
evliliğinde eşinle çıkmaza düştüğünüz oluyor mu hiç :jeyyar:

tahmini yürütüyorum
kira:600
fatura:150
yeme,içme,gezme,ulaşımaha biçilemez

yunov hoşqeldin en şeker üye hihoyyyt
evliliğinde eşinle çıkmaza düştüğünüz oluyor mu hiç :jeyyar:

olmazmı bebeeem her konuda zemuszemus
örnek vermem gerekirse kendisi üniversite hayatında evin annesi rolundeymiş temizlik yemek bulaşık düzen herseyi çoook iyi bilir bildigini düşünür bu yüzden yaptıgım herseye ama herseye burnunu sokar buda bazen çekilmez hal alıyor işte o anlarda aldım biletimi gidiyorum diyorum gidiyorum geliyorumkaydirigubbakcemile3
ay bu arada en şeker sensin kız avatarından seni yiyesim geliiiii

Biraz serinle diye senin sevdiğin şeftalili ice tea hadi iç bakalım afiyet olsun nasılsa çok terleyecen burada biraz serinlersin yerimseniben sositososito opuyorumnanaktan

Evlenmeden önceki senle şimdiki sen arasında ne fark var mutasyona uğramış gibi hissediyormusun kendini sositososito yerimseniben

ohhh ablam sağolasın valla bu sıcakta çok iyi geldiopuyorumnanaktan

evlenmeden önce değilde üniversiteye gitmeden önceki benle geldikten sonraki ben arasında fark mutasyonla bile ölçülemez bunu evlilige cevirirsek evet diyebilirim aslında önceden mesela her söylenene çabuk kızan sinirlenen bir tiptim şimdi o kadar sakin dingin görüyorum ki kendimi sanırım değişim bu uysallaştım benbilmiyorumkismile

datlı dillimm Şeniz mersi cevabn için

ohhhhh içmiş kadar oldum valla akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…