- 5 Kasım 2009
- 5.950
- 539
- 363
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
yu knw en çok huzur bulduğun yer neresi... :1closedeyes:
olmazmı cuma ve 5you_know günaydın şekerim uğurlu rakamın,günün vs var mı?
konuşmam ablam mutlaka kahrımı cekecek birini bulurum o anYanlız kaldığında kendinle konuşur dertleşirmisin hiç
olumunekankayizsmileyu knw kız ünlümü oldun sennn... boshayallersmile
ay ne sorsam ne sorsam şimdi...düşüneyim biraz... CADIARZU
bilion kuş kıbrıs dunden beri valla kıbrıs aşkımı depreştirdinizyu knw en çok huzur bulduğun yer neresi... :1closedeyes:
mafoldumbensen mi geldin mügüşüm hoşgeldin...buralar sana emanet.
ben bugün girmicem kk ya..
gercekten cok içten oldugunuzu biliyorum hissediyorum albümüme yaptıgınız yorumdanda biliyorum çok tesekkür ederimopuyorumnanaktan:kedi:seni tanımıyorum seker ama özel bı tanısma merasımınede ıhtıyac duymuyorum cunkum sende bı surat var ahanda ben buyum dıyor e burdakı soruların cevaplarıda zaten kanıtı senı ılk fotograf albumunde gormustum yorumumuda dıp not olaraktan dusmustum ılk defa bı ınsana bı bakısta ay ne sempatık dıyebıldım mordan madalyalar gelsın kuzuma en sempatıklık odulu olarak icim bi daralıyodu bi uzgundum ama bak yıne yuzun geldı gozumun onune ıcım acıldı bence sen psıkolojık danısmanlık vb bı ıs yap
dur bı de soru sorayım bu kadar sempatık bı ınsanı cekemeyenler olur sen senı cekemeyenlerle nasıl basa cıkıyorsun senin icin mor yazdım hemen okursun moru gorunce dıyekaydirigubbakcemile3
bu arada amonra 4luk supermıs sormadan caldım face ekledım bayıldım valla kızma seker olur mu
tesekkür ederim cnmopuyorumnanaktantekrar selam you_know kolay gelsin :)
anam ben seni nasıl farketmemişim yahu. bak sen seçilmişin. 2 günde çarşaf gibi bu ne kadan çok soru. yazıktı benim bacıma. ya ben bu aralar bahsetmiştim san ya çok yoğundum. öğlen arası tam çıkacaltım seni farkettim. bak çıkmadım sana yazıyom. valla sorulmuşmu bilmiyom ama bebiş düşünüyonmu? düşünüyosan ne zamannnnnnnnnnn?
bu arada kreşten az önce aradılar kızım hafif ateşlenmiş. inşallah basit bişeydir. dua edin olurmu kızlar. şimdi çıkıp bi yanına uğrayacağım.
kızım şimdi iyiydi ya. biraz rahatladım şimdi.
evet ablam oda turizmciEşin ne iş yapıyor canım aynı meslektemisiniz
aldatma tabi ama inan yalan ondan çok yaralar bi anda birinin yalanını duyayım o anda sogurum biteryou bacim yine ben geldim
sence iliskilerde yada evliliklerde en korkulacak sey nedir seni en cok yaralayacak sey ne olur
en sevdigim parfüm sorulmustu zemuszemus 1 tane parfümüm yok çok var parfüm hastasıyım ama en cok sevdigim hugo bosscanım beniim hangi parfümü kullanıyosun sorulmamıştır inş:)
evde otururuyorsun birden bir çığlık yan komşundan ne yaparsın ?
daha eşim askere gitmedi 3 senesi var çalışmalara 3 sene sonra baslıcaz kısmet ne zaman olursa kaydirigubbakcemile3 istiyorumki eşimde büyüme aşamasında yanımızda olsunne ilginç komşularmış onlar öyle kaydirigubbakcemile3
peki başka sorasyım çoçuk için hep 3 yıl sonra diyorsun neden bu kadar sabit bir fikir kesin karar hiç içinden hemen olsun die bnmde olsun diye geçmiyormu bn 5 yıl derken doğuruverdim de :kedi:
beni çeken tek erkekkaydirigubbakcemile3Evlilik alınan en önemli kararlardan biri
Sen eşinin hangi özelliklerini gördükten sonra işte evleneceğim adam bu dedin?
istanbul u sevdnmi arkadaş ortamın var mı ?
komşum yok yazmışsın da
neden internette bu kdr çok vakit geçiriyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?