- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi BenmasMavi
Sence dostluk ne demek?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o nişanlanan deil diğer guzel olankaydirigubbakcemile3 bebegi olanolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
tam da onu izliyodum(aslında izlemiyorum ama nişanlanmış diye duydum kk da merak ettim)kaydirigubbakcemile3
erken evlendim diye düşündüğün oldumu diye sorulmuş, keşke daha erken evlenseydim dediğin oldu mu?
benim gördüğümün önunde beyaz yerinde taslar vardı ama pahalı yawww şimdi yavruagzı somon rengi görürsem alcambenimde beyaz ,kirmizi ve sari kisa siyahli grili ,cicekli,pembe ,mor,siyah,deri beyaz kahve ve beyazli böyle setanden var hihi baya varmis he diyorumya converse delisi diye bosa demiyoruz kaydirigubbakcemile3 aa gecen bende gördüm o kirmiziyi almaya gitgimde 100 euroydu esim al dedi ama dedim simdi aldim iki tane onudan bidahakine artik ama harikaydi bide sey gördüm böyle pullu simli bisi oda harikaydi sempatiksalakcinni
kız bu tam mahrem değil öncesi daha mahrem bu iş bitti harikaydın öpücüğükaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileneden yine mahrem bir avatar koydun?kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
dostluk teklik demek bence o kişiyle bütünleşmelisinSence dostluk ne demek?
herkese güvenmemeyiHayat sana en çok neyi öğretti?
takıntım yok ama bazen bişi gelir bütün evi kaldırır temizlerim durduk yere olur bazen bide birini aradıgımda karsıdakinin mesgule dusurmesi acsın mesgulum desin kapatsın ama mesgule dusurmesinTakıntıların neler?
puzzle yaparım en son taksim kar kırmızı bir tramvay onu yaptım sırada mor saclı kız var sipariş vermedim daha gelsin baslıcamHobilerin?
tam çılgınlıkmı bilmem ama okudugum sehir mersine 3.5 saatti ailem 2 saatte gelebiliodu gerci kız kardeşim abla baskın var hazırlan diodu ama kaydirigubbakcemile3 üniversitedeki son senemde birazda bölümle ilgiliydi türkiye turuna çıkmıştık 1 ay tam 30 gün boyunca ailemin haberi yoktu gunde 1 şehir gezmiştik bazen sabah eskişehirde olup akşam ankarada ertesi sabah artvinde oluoduk işte o anlarda ailem antebe gelseydi mahvolmustum kesin ucakla döneyim desem bile en az 5 saat sürerdi kaydirigubbakcemile3 kazasız belasız atlattıkEn büyük cilginligin?
o nişanlanan deil diğer guzel olankaydirigubbakcemile3 bebegi olan
olmadı valla
yok anladım kim olduğunu melekler korusunu izliyom demek istedim ben karıştı nişan olayını yazıncakaydirigubbakcemile3
mordan sonra en sevdiğin renk?:smiley-cool:
komşuluk işlşkilerin nasıldır kuzum
Merhaba You_know,
Erkeklerin kullandığı kutsal zincir mekanizması nedir biliyormusun ? Biliyorsan bu zincirin parçası oldun mu ?
Madem öyle bundan sonra böyle bakın bakalım ne sorular gelecek benden.....
Merhaba You_know,
Erkeklerin kullandığı kutsal zincir mekanizması nedir biliyormusun ? Biliyorsan bu zincirin parçası oldun mu ?
Merhaba You_know,
bu aynı şey gibi oldu..
padişah halkın arasına katılıyo..
nedense tırstım bundan...bilmiyorumkismile
bu aynı şey gibi oldu..
padişah halkın arasına katılıyo..
nedense tırstım bundan...bilmiyorumkismile
neden bakmıyon kız kadına begenmıyomusun yoksa kaydirigubbakcemile3