6.Haftamızda 'You_know' Bizlerle...

yu knw kız ünlümü oldun sennn... boshayallersmile
ay ne sorsam ne sorsam şimdi...düşüneyim biraz... CADIARZU

seni tanımıyorum seker ama özel bı tanısma merasımınede ıhtıyac duymuyorum cunkum sende bı surat var ahanda ben buyum dıyor e burdakı soruların cevaplarıda zaten kanıtı senı ılk fotograf albumunde gormustum yorumumuda dıp not olaraktan dusmustum ılk defa bı ınsana bı bakısta ay ne sempatık dıyebıldım mordan madalyalar gelsın kuzuma en sempatıklık odulu olarak icim bi daralıyodu bi uzgundum ama bak yıne yuzun geldı gozumun onune ıcım acıldı bence sen psıkolojık danısmanlık vb bı ıs yap
dur bı de soru sorayım bu kadar sempatık bı ınsanı cekemeyenler olur sen senı cekemeyenlerle nasıl basa cıkıyorsun senin icin mor yazdım hemen okursun moru gorunce dıyekaydirigubbakcemile3

bu arada amonra 4luk supermıs sormadan caldım face ekledım bayıldım valla kızma seker olur mu

you_know günaydın şekerim uğurlu rakamın,günün vs var mı?
olmazmı cuma ve 5
Yanlız kaldığında kendinle konuşur dertleşirmisin hiç
konuşmam ablam mutlaka kahrımı cekecek birini bulurum o an
yu knw kız ünlümü oldun sennn... boshayallersmile
ay ne sorsam ne sorsam şimdi...düşüneyim biraz... CADIARZU
olumunekankayizsmile
yu knw en çok huzur bulduğun yer neresi... :1closedeyes:
bilion kuş kıbrıs dunden beri valla kıbrıs aşkımı depreştirdiniz
sen mi geldin mügüşüm hoşgeldin...buralar sana emanet.
ben bugün girmicem kk ya..
mafoldumben
seni tanımıyorum seker ama özel bı tanısma merasımınede ıhtıyac duymuyorum cunkum sende bı surat var ahanda ben buyum dıyor e burdakı soruların cevaplarıda zaten kanıtı senı ılk fotograf albumunde gormustum yorumumuda dıp not olaraktan dusmustum ılk defa bı ınsana bı bakısta ay ne sempatık dıyebıldım mordan madalyalar gelsın kuzuma en sempatıklık odulu olarak icim bi daralıyodu bi uzgundum ama bak yıne yuzun geldı gozumun onune ıcım acıldı bence sen psıkolojık danısmanlık vb bı ıs yap
dur bı de soru sorayım bu kadar sempatık bı ınsanı cekemeyenler olur sen senı cekemeyenlerle nasıl basa cıkıyorsun senin icin mor yazdım hemen okursun moru gorunce dıyekaydirigubbakcemile3
gercekten cok içten oldugunuzu biliyorum hissediyorum albümüme yaptıgınız yorumdanda biliyorum çok tesekkür ederimopuyorumnanaktan:kedi:
her insanı çekemeyen birileri vardır bende çekmeyenlere gülüyorum sadece cevapta vermiyorum dahada çekemeyecek hale geliyorlar bizde onun gibi umursamaz neden olamıyoruz diyekaydirigubbakcemile3

bu arada amonra 4luk supermıs sormadan caldım face ekledım bayıldım valla kızma seker olur mu

zemuszemus

anam ben seni nasıl farketmemişim yahu. bak sen seçilmişin. 2 günde çarşaf gibi bu ne kadan çok soru. yazıktı benim bacıma. ya ben bu aralar bahsetmiştim san ya çok yoğundum. öğlen arası tam çıkacaltım seni farkettim. bak çıkmadım sana yazıyom. valla sorulmuşmu bilmiyom ama bebiş düşünüyonmu? düşünüyosan ne zamannnnnnnnnnn?
bu arada kreşten az önce aradılar kızım hafif ateşlenmiş. inşallah basit bişeydir. dua edin olurmu kızlar. şimdi çıkıp bi yanına uğrayacağım.

tekrar selam you_know kolay gelsin :)
tesekkür ederim cnmopuyorumnanaktan
anam ben seni nasıl farketmemişim yahu. bak sen seçilmişin. 2 günde çarşaf gibi bu ne kadan çok soru. yazıktı benim bacıma. ya ben bu aralar bahsetmiştim san ya çok yoğundum. öğlen arası tam çıkacaltım seni farkettim. bak çıkmadım sana yazıyom. valla sorulmuşmu bilmiyom ama bebiş düşünüyonmu? düşünüyosan ne zamannnnnnnnnnn?
bu arada kreşten az önce aradılar kızım hafif ateşlenmiş. inşallah basit bişeydir. dua edin olurmu kızlar. şimdi çıkıp bi yanına uğrayacağım.

ayyy cnm üşütmüştür belki hava garip bu aralar gecmiş olsun cok cok

bebiş 3 sene sonra ablam 1 kız 1 irkek istiom nasip bakalım

you bacim yine ben geldim
sence iliskilerde yada evliliklerde en korkulacak sey nedir seni en cok yaralayacak sey ne olur

Eşin ne iş yapıyor canım aynı meslektemisiniz
evet ablam oda turizmci
you bacim yine ben geldim
sence iliskilerde yada evliliklerde en korkulacak sey nedir seni en cok yaralayacak sey ne olur
aldatma tabi ama inan yalan ondan çok yaralar bi anda birinin yalanını duyayım o anda sogurum biter
canım beniim hangi parfümü kullanıyosun sorulmamıştır inş:)
en sevdigim parfüm sorulmustu zemuszemus 1 tane parfümüm yok çok var parfüm hastasıyım ama en cok sevdigim hugo boss
evde otururuyorsun birden bir çığlık yan komşundan ne yaparsın ?

valla alıskınım karsı apartmanda hep kavga gürültü az önce kavga ettiler daha alt komsuda dun kocasıyla kavga ediodu yerimden bile kalmadımkaydirigubbakcemile3

ne ilginç komşularmış onlar öyle kaydirigubbakcemile3
peki başka sprasyım çoçuk için hep 3 yıl sonra diyorsun neden bu kadar sabit bir fikir kesin karar hiç içinden hemen olsun die bnmde olsun diye geçmiyormu bn 5 yıl derken doğuruverdim de :kedi:

Evlilik alınan en önemli kararlardan biri
Sen eşinin hangi özelliklerini gördükten sonra işte evleneceğim adam bu dedin?

istanbul u sevdnmi arkadaş ortamın var mı ?
komşum yok yazmışsın da

neden internette bu kdr çok vakit geçiriyorsun ?

ne ilginç komşularmış onlar öyle kaydirigubbakcemile3
peki başka sorasyım çoçuk için hep 3 yıl sonra diyorsun neden bu kadar sabit bir fikir kesin karar hiç içinden hemen olsun die bnmde olsun diye geçmiyormu bn 5 yıl derken doğuruverdim de :kedi:
daha eşim askere gitmedi 3 senesi var çalışmalara 3 sene sonra baslıcaz kısmet ne zaman olursa kaydirigubbakcemile3 istiyorumki eşimde büyüme aşamasında yanımızda olsun
Evlilik alınan en önemli kararlardan biri
Sen eşinin hangi özelliklerini gördükten sonra işte evleneceğim adam bu dedin?
beni çeken tek erkekkaydirigubbakcemile3
istanbul u sevdnmi arkadaş ortamın var mı ?
komşum yok yazmışsın da

neden internette bu kdr çok vakit geçiriyorsun ?

istanbulu seviyorum ama yaşamak istemiyorum tatil için gezmek için iyi arkadaslarımda var aslında ama pek görüşemiyoruz 2 kuzenimde burda

evde yapacak baska bişi bulamıyorum napim kk müptelası oldum aslında cogu zaman onlıne görünüyorum ama aslında pc ile ugrasmadıgımda oluo

Back