6.Haftamızda 'You_know' Bizlerle...

o nişanlanan deil diğer guzel olankaydirigubbakcemile3 bebegi olan
olmadı valla

benim gördüğümün önunde beyaz yerinde taslar vardı ama pahalı yawww şimdi yavruagzı somon rengi görürsem alcam
neden yine mahrem bir avatar koydun?kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
kız bu tam mahrem değil öncesi daha mahrem bu iş bitti harikaydın öpücüğükaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
Sence dostluk ne demek?
dostluk teklik demek bence o kişiyle bütünleşmelisin
Hayat sana en çok neyi öğretti?
herkese güvenmemeyi
Takıntıların neler?
takıntım yok ama bazen bişi gelir bütün evi kaldırır temizlerim durduk yere olur bazen bide birini aradıgımda karsıdakinin mesgule dusurmesi acsın mesgulum desin kapatsın ama mesgule dusurmesin
puzzle yaparım en son taksim kar kırmızı bir tramvay onu yaptım sırada mor saclı kız var sipariş vermedim daha gelsin baslıcam
En büyük cilginligin?
tam çılgınlıkmı bilmem ama okudugum sehir mersine 3.5 saatti ailem 2 saatte gelebiliodu gerci kız kardeşim abla baskın var hazırlan diodu ama kaydirigubbakcemile3 üniversitedeki son senemde birazda bölümle ilgiliydi türkiye turuna çıkmıştık 1 ay tam 30 gün boyunca ailemin haberi yoktu gunde 1 şehir gezmiştik bazen sabah eskişehirde olup akşam ankarada ertesi sabah artvinde oluoduk işte o anlarda ailem antebe gelseydi mahvolmustum kesin ucakla döneyim desem bile en az 5 saat sürerdi kaydirigubbakcemile3 kazasız belasız atlattık

Merhaba You_know,
Erkeklerin kullandığı kutsal zincir mekanizması nedir biliyormusun ? Biliyorsan bu zincirin parçası oldun mu ?

Madem öyle bundan sonra böyle bakın bakalım ne sorular gelecek benden.....

Merhaba You_know,
Erkeklerin kullandığı kutsal zincir mekanizması nedir biliyormusun ? Biliyorsan bu zincirin parçası oldun mu ?

bu aynı şey gibi oldu..
padişah halkın arasına katılıyo..
nedense tırstım bundan...bilmiyorumkismile

Merhaba You_know,

merhaba kazen opuyorumnanaktan
kutsal zincir mekanizması ne bir bilgim yok sanırsam parçasıda olmamışımdır sen açıklasanda olup olmadıgımın cevabını öyle versem yada bi ipucubilmiyorumkismile

erkeklerin kullandıgı kutsal zincir mekanizması bilmiyorumkismile
aile fln mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…