- Konu Sahibi BenmasMavi
ıssız bi adaya gitsen yanında götüreceğin 3 şeyopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle çok saklamazdımda zaten ama birinin okumasınıda istemezdim açıkcasıo tuttuğun günlüğü birisi okusaydı ne tepki verirdin
günlüğünü nasıl saklıyordun
alır bi kenara koyardım sanırım ihtiycı olan birine bişi alırdım yada ama kendim için kullanmazdım
yolda 250 melyon bulsan naparsın ?
2kaç çocuk düşünüyosunuz?
hastalanmadan da yapıyor zatenkaydirigubbakcemile3
sen hastalansan eşin sana bakar mı?
evi siler süpürür mü?
yatağımmmEvinin en rahat yeri neresi gamyoncuiremsu
sabırlı olmasını tahammül gücü yüksek bide
eşinin en cok hangi yönünü seviyosun?
evet çoook aşırı karışan biri herseye herseye burnunu sokar
eşinde su da olmasa daha iyi olcak dedigini bi durumu var mı?
içmiyorum hiç içmedimdeSigara içiyormusunlmaz:
susarım sanırım bişi demem ama sabrımın taştıgı an gözümü kapatır aklıma geleni yaparım
evine gelen misafirin cocugu pek bi yaramaz naparsın?
yıkık döküyor her tarafı tsunami gibi
türkiyede sorusuna cevap vermiştim
3 dileğin olsa hayatında yada türkiye de neleri değiştirmek isterdin?
ben kendimi nasıl tarif edeyimki beni tanıyanlar etsin kaydirigubbakcemile3 ama şu aralar aşırı sakin dingin oldugumu söyleyebilirmkendinizi tarif edermisin
nasıl kişililk sahibisinizz:)
tşk ederim :)
telefonum , ıce tea dolu buzdolabıkaydirigubbakcemile3,aydınlatıcı bişiıssız bi adaya gitsen yanında götüreceğin 3 şeyopuyorumnanaktan
yok
KK nın sevmedigin yönü var mı?
kazeni alırım baloya damsız mı gitcemkaydirigubbakcemile3
KK da bir balo olsa yanına alcan kişi kim olur KK dan?
bi sözlükte okumustum kız kuruları kaydirigubbakcemile3 bana göre deil tabi
KK nın sana göre farklı bi açılımı var mı?
Kadınlar Kulubu haricinde?
karsımdaki insanın bir olay karsısında acıklama yapmak yerine sessiz kalması beni sinir eder delirtirhayatta en nefret ettiğin şey yalan haricinde nedir?
ne tür hareket yada kelimeler seni rencide eder?
olmadı çünkü ben otelde çalışırken sorardım nasıl böyle oldu diye sır derlerdi söylemezlerdi bende tekrar aynı seyin yapılacagı zamanı beklerdim ayrılmazdım yanlarından öğrenmek için o yüzden isterimki herkes yararlı seyleri bilsinbilgilerini herkesle paylaşıyorsun esirgemiyorsun ama hiç ''buda bende kalsın'' dediğin püf noktalar oldu mu :) mesela yemek tariflerinde veya herahngi başka bilgilerde
bikaç anım var ama yurt dısından dönerken oradaki aynı dili bile konusamadıgımız insanlar veda partisi gibi bi eğlence hazırlamıslardı o zaman çok hosuma gitmişti onu hiç unutamam bide bitane daaa varda bana kalsın:asigim:hayatında en sevdiğin zamanın anın nedir peki? :)
geldim kuşummmee nerdesinnnn. sorulara cevap ver arkadaşım littfen ama
kuşummm 5. soruluşu bunun ama sanada söyleyeyim hayır diyemiorum bazen keske deseydim dedigim anlar oluo
Hayatında hiç pişmanlık duydugun bi anın yada bi davranışın oldumu? olduysa nedir?
kimseyle paylaşamıcan şey nedir? yada nelerdir?
yalnızlıksıgındıgın ilk liman?
hiç aldatıldın mı?