6.Haftamızda 'You_know' Bizlerle...

farmcı you;
annenle babanla ilişkin nasıl? mesela ben şımartılmamak için küçükken annemin babamın bana sarılıp öptüğünü hatırlamam sizin nasıldı?

KK bir günlüğüne kazen in yerinde olsan neleri değiştirirdin
kimleri kapı önüne kordun:roflol::roflol:

sabah uyandıgında ıLk ne yaparsın ???

aynaya bakarım

hayata kafa tutar mısın?

tutardım ama artık değil değiştirebilecek bişi yokki

kocan KK ya takıldıgını biliyor mu?
bilio bilmezmi

kaç yaşında evlendin?

25

erken evlendim diyomusun?
bazen dediğim oluyor
sevdiğin 5 sanatcı?
nurgül yeşilçay,şebnem ferah,demet akalın , meltem cumbul , bide kuşum aydınkaydirigubbakcemile3
sevdiğin ama vazgecmek zorunda kaldın şey yada kişiler?
evet oldu çok sevdigim halde vazgecmek zorunda kaldıgım biri
farmcı you;
annenle babanla ilişkin nasıl? mesela ben şımartılmamak için küçükken annemin babamın bana sarılıp öptüğünü hatırlamam sizin nasıldı?
annem öyledir biraz sevgisini belli etmezdi taki ben evlenene kadar

KK bir günlüğüne kazen in yerinde olsan neleri değiştirirdin
kimleri kapı önüne kordun:roflol::roflol:

hata yapan herkesi kazene duyurulur 23 nisanda beni alsın koltuga kaydirigubbakcemile3
ileride kızın sana rahatlıkla sevgilisi olduğunu söyleyip seninle bu konuda dertleşebilir mi?boshayallersmile

evet kesinlikle

meraba canım..
benim sorumm ailenden uzakta mısın uzaktaysan bu duruma nasıl alıştın?
uzaktayım ama alısamadım aslında ailemden uzakta olmam deil sorunum yasadıgım büyüdügüm sehirden uzak olmak
Ay bütün sorduğum sorular sorulmuş!
akannehir
Tamam bir soru daha canım:
Bir ünlü olmak isteseydin kim olmak isterdin ve neden?

ünlü olmak istemezdim ya hayatımı seviyorum ben

cnm bende ailemden büyüdüğüm yerden uzak bi yere gidicem ondan sordumm inş.herşey güzel olur hepimiz için

canım,

başka bir ile evlenip geldin daha önce çalışıyordun şuan çalışıyormusun ?

çalışmıyorsan kaç ayrdır evde oturuyorsun zor olmadımı?

İstanbula alışabildin mi bir günü nasıl geçiyor evde ? :)))

ps i love you benim de en sevdiğim filmlerdenkaydirigubbakcemile5
peki sonu hakkında ne düşünüyorsun?
benim filmde sevmediğim tek yerdi..:umursamaz:

cnm bende ailemden büyüdüğüm yerden uzak bi yere gidicem ondan sordumm inş.herşey güzel olur hepimiz için
inşallah canım ama büyüdügüm yerlerin özlemi daha cok oluyor
canım,

başka bir ile evlenip geldin daha önce çalışıyordun şuan çalışıyormusun ?

çalışmıyorsan kaç ayrdır evde oturuyorsun zor olmadımı?

İstanbula alışabildin mi bir günü nasıl geçiyor evde ? :)))

evlendikten sonra bi ara çalıştım ama şuan çalışmıyorum çalışmamak zor olmadı ama evde tek olmak bazen zor oldu
istanbula alışamamak deilde seviyorum burayı ama yaşamak istemiyorum 1 hafta gezeyim tozayım gideyim istiyorum
sabah kalkıp gnlük temizliği yapıyorum sonra otur pc basına kaydirigubbakcemile3 akşama dogruda yemek yapıyorum o kadar bazende kuzenlerimle geziyoruz

inşallah canım ama büyüdügüm yerlerin özlemi daha cok oluyor

evlendikten sonra bi ara çalıştım ama şuan çalışmıyorum çalışmamak zor olmadı ama evde tek olmak bazen zor oldu
istanbula alışamamak deilde seviyorum burayı ama yaşamak istemiyorum 1 hafta gezeyim tozayım gideyim istiyorum
sabah kalkıp gnlük temizliği yapıyorum sonra otur pc basına kaydirigubbakcemile3 akşama dogruda yemek yapıyorum o kadar bazende kuzenlerimle geziyoruz

cok özel olmazsa hangi semtde otuyorusun bende 1,5 aya kadar ist olucam ama ist da olmak gerçekden evlenmekden daha cok kasıyor benide

cok özel olmazsa hangi semtde otuyorusun bende 1,5 aya kadar ist olucam ama ist da olmak gerçekden evlenmekden daha cok kasıyor benide
bahcelievlerde cnm
Pasta çöreklerin güzel biiyoz da hiç yaktın mı yemek filan yaparkene sempatiksalakcinni

yakmam mı kaydirigubbakcemile3 yeni fırın ayarını fln bilmiyorum benim bi kekim var 10 dk sürmüo pişmesi koydum fırına unutmusum kocişle balkonda kardan kadın yapıoz kaydirigubbakcemile3bi baktım tarcın kokuları gelio fırını acmamla dumanın yüzüme gelmesi bir oldu bogulacaktım ama sonra üst katı kalıp gibi kalktı yedik kalanınıkaydirigubbakcemile3

ayy fikirdaşım oturmuş koltuğa opuyorumnanaktan ben soru sorana kadar sayfalar almış başını gitmiş hepsini okuyamadım ama başlarda sorulmuş zaten ne varsa :))

CADIARZU Gelelim soruma kazen siteyi sana devretse aklinialirimsmile sitede yapacağın ilk değişiklik ne olurdu? sempatiksalakcinni

Back