- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi BenmasMavi
sevdiğin 5 sanatcı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynaya bakarımsabah uyandıgında ıLk ne yaparsın ???
tutardım ama artık değil değiştirebilecek bişi yokki
hayata kafa tutar mısın?
bilio bilmezmi
kocan KK ya takıldıgını biliyor mu?
25
kaç yaşında evlendin?
bazen dediğim oluyor
erken evlendim diyomusun?
nurgül yeşilçay,şebnem ferah,demet akalın , meltem cumbul , bide kuşum aydınkaydirigubbakcemile3sevdiğin 5 sanatcı?
evet oldu çok sevdigim halde vazgecmek zorunda kaldıgım birisevdiğin ama vazgecmek zorunda kaldın şey yada kişiler?
annem öyledir biraz sevgisini belli etmezdi taki ben evlenene kadarfarmcı you;
annenle babanla ilişkin nasıl? mesela ben şımartılmamak için küçükken annemin babamın bana sarılıp öptüğünü hatırlamam sizin nasıldı?
hata yapan herkesi kazene duyurulur 23 nisanda beni alsın koltuga kaydirigubbakcemile3
KK bir günlüğüne kazen in yerinde olsan neleri değiştirirdin
kimleri kapı önüne kordun:roflol::roflol:
ileride kızın sana rahatlıkla sevgilisi olduğunu söyleyip seninle bu konuda dertleşebilir mi?boshayallersmile
yeteneğin varmı(resim yapmak, şarkı söylemek..)?
uzaktayım ama alısamadım aslında ailemden uzakta olmam deil sorunum yasadıgım büyüdügüm sehirden uzak olmakmeraba canım..
benim sorumm ailenden uzakta mısın uzaktaysan bu duruma nasıl alıştın?
Ay bütün sorduğum sorular sorulmuş!
akannehir
Tamam bir soru daha canım:
Bir ünlü olmak isteseydin kim olmak isterdin ve neden?
inşallah canım ama büyüdügüm yerlerin özlemi daha cok oluyorcnm bende ailemden büyüdüğüm yerden uzak bi yere gidicem ondan sordumm inş.herşey güzel olur hepimiz için
canım,
başka bir ile evlenip geldin daha önce çalışıyordun şuan çalışıyormusun ?
çalışmıyorsan kaç ayrdır evde oturuyorsun zor olmadımı?
İstanbula alışabildin mi bir günü nasıl geçiyor evde ? :)))
ps i love you benim de en sevdiğim filmlerdenkaydirigubbakcemile5
peki sonu hakkında ne düşünüyorsun?
benim filmde sevmediğim tek yerdi..:umursamaz:
inşallah canım ama büyüdügüm yerlerin özlemi daha cok oluyor
evlendikten sonra bi ara çalıştım ama şuan çalışmıyorum çalışmamak zor olmadı ama evde tek olmak bazen zor oldu
istanbula alışamamak deilde seviyorum burayı ama yaşamak istemiyorum 1 hafta gezeyim tozayım gideyim istiyorum
sabah kalkıp gnlük temizliği yapıyorum sonra otur pc basına kaydirigubbakcemile3 akşama dogruda yemek yapıyorum o kadar bazende kuzenlerimle geziyoruz
bahcelievlerde cnmcok özel olmazsa hangi semtde otuyorusun bende 1,5 aya kadar ist olucam ama ist da olmak gerçekden evlenmekden daha cok kasıyor benide
Pasta çöreklerin güzel biiyoz da hiç yaktın mı yemek filan yaparkene sempatiksalakcinni