6 haftalik hamileyim hic belirtim yok

Allah emi daha ne istiyorsun şanslı hamilelerdensin hem kaygı etme canım karnın büyümeye başlayınca yirtiklar pirtiklar kilolar ooooo çok belirti olacak

)) yaa ilk bebek olunca heycanliyim korkuyorum napiyim insallah olmaz tabiki
Benimde ilk çocuğum olucak inşallah ama bulanti çok zor insallah yasamazsin Allah düşmanımın başına vermesin o derece kötü bisi surekli çıkarmak komşular yemek yapiyodu onlardan da tiksiniyodum. kapı pencere heryer kapalı ama benim evime koku geliyodu hepsinden nefret eder olmuştum sanki millet ben kusuyorum diye yemek yemicek :) komşular da aciyolardi artık bana sabaha karşı 4 te 5 te hastaneye gidiyoduk. ogure ogure herkes duyuyodu komşunun kocası yazık gene bagiriyo lavaboda demiş. ses boşluktan o kadar gidiyodu demekki

Reklam oldun desene canım Allah kolay lik versin Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah millet aç kalacak sen yemek yiymiyon diyo kız herkes rejime girsin bende şanslı hamilelerdendim ilkim çok rahatti inşallah ikincim 3,um de öyle olur

Tuzlu çubuk falan ise yaramıyor mu canım arada olur düğün da yiyince hemen bastiridi mercimek ve soğandan tiksinmistim bende iyyyy

Benim ilkinde yoktu öyle pek birşeyim karnım büyümeye başlayınca vücudum karardi minik benler çıktı son iki ay catlakalar coştu

Tuzlu çubuk falan ise yaramıyor mu canım arada olur düğün da yiyince hemen bastiridi mercimek ve soğandan tiksinmistim bende iyyyy
Hiç bisey fayda etmiyodu doktorun verdiği bulanti hapi bile erimeden cikiyodu midemden tuzlu kraker de ne. herşeyi denedim. benimki çok aşırı oluyodu hastanede falan yattım bibucuk hafta. daha doktor cikarmiyodu kendim çıktım cikasiya yine aynısı oluyodu. rezillik ya şimdi 33. haftam bu sefer de bel ağrısı ayak sisligi ama bulantidan iyidir

daha erken 2 hafta sonra başlar aç yada tok bulantı.çocuktan çocuğa değişiyor tabi.kimisinde çok şiddetli kimisinde böyle fazla yağlı yemek yemişsinde için bi tuhaf gibi.

daha erken 2 hafta sonra başlar aç yada tok bulantı.çocuktan çocuğa değişiyor tabi.kimisinde çok şiddetli kimisinde böyle fazla yağlı yemek yemişsinde için bi tuhaf gibi.
Anladim tam 8 haftalikken falan gosterir belki belkide kolay gecer insallah bakalim sanki icimde bebek yokmuş gibi ya suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…