• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik hamileyim hic belirtim yok

Sakin olun ve boyle gecmesi icin dua edin elimizde posetle geziyoruz bulanmasın ne guzel

:KK57: 27 mi?
Ben de diyorum 1 buçuk ay ülkeri çubuk kraker satış kategorisinde 1. yaptıydım. Seninkinin yanında neymişki..
Ben o krakeri de yiyemedim iste acliktan surekli serumlarla ilk alti ay haftanin uc veye dort gununu hastanede gecirdim.Yani bulantisi olmadan kusmadan gecirenler gercekten cok sansli.

6 haftalik hamileyim hic belirtim yok sadece goguslerde hassasiyet uyku hali yorgunluk ve arada bir cok nadir kasik agrim oluyor acaba normal mi mide bulantisi veya baska seyler gormuyorum daha erken mi acaba
Bence olmasın die dua et ben 1 aydir ne yemk ne su hic biri yok aç geziyorum 8+5 oldm başta bnde hic belirti yok diyodum agzimi açmasaymisim keske

6 haftalik hamileyim hic belirtim yok sadece goguslerde hassasiyet uyku hali yorgunluk ve arada bir cok nadir kasik agrim oluyor acaba normal mi mide bulantisi veya baska seyler gormuyorum daha erken mi acaba
Yeter bu kadar belirti Allah tan belani mi istiyon :) bende aynı ole demiştim bulanti falan yok diye sonrasında bi başladı 7 ay sürdü benim 8 kilo verdim kusa kusa. haftanın 4 günü serum taktirmaya gittim. şimdi bulanmiyorum çok şükür 33. haftaya girdim insallah bulantin olmaz çok zor bisey aşırı bulantı olması. Benim arkadaşım günde sadece bikez sabahları oluyo diyodu imreniyodum ona. keşke benimde 1 kez olsa die bi yudum su icesiye lavaboya kosuyodum. mide yanmasi falan çok kötü diyolar ama şükür diyorum bulantiyi atlattigim için onunla idare edebilirim

Yeter bu kadar belirti Allah tan belani mi istiyon :) bende aynı ole demiştim bulanti falan yok diye sonrasında bi başladı 7 ay sürdü benim 8 kilo verdim kusa kusa. haftanın 4 günü serum taktirmaya gittim. şimdi bulanmiyorum çok şükür 33. haftaya girdim insallah bulantin olmaz çok zor bisey aşırı bulantı olması. Benim arkadaşım günde sadece bikez sabahları oluyo diyodu imreniyodum ona. keşke benimde 1 kez olsa die bi yudum su icesiye lavaboya kosuyodum. mide yanmasi falan çok kötü diyolar ama şükür diyorum bulantiyi atlattigim için onunla idare edebilirim
Hastanede siz mi soyluyosunz serum istiyorum die onlar mi dio hic gitmedim

8 haftalıkken migrostaki kasiyerden poşet isteyip içine kusmuştum o_O İlk belirtimdi. Sonraki bir ay boyunca arada sabah kusmaları oldu. O kadar. Sonra o da bitti. Geriye sadece kış uykusuna yatma isteğim kaldı. Kalan aylar boyunca çalışmadığım her saniye uyudum, uyudum ve uyudum. İşteyken bazen ayakta uyudum. Öğle tatilinde arabada uyudum. Eve gelir gelmez direkt uyudum. Haftasonları full uyudum. Sancılar başladığında bile uyudum. Amma uyumuşum ha :KK53:

hiç miden bulanmayabilir hiç aşermeyebilirsin, aşırı uykun olmayabilir, neden böyle bi beklentin var ki, her kadında olmaz bunlar, ben 7 aylıkken bile hamile olduğumu unuturdum bazen, göbeğimle göz göze gelince aklıma gelirdi, o kadar rahat bi hamilelikti yani:KK53:

Benim hiç belirtim olmadı o saydıklarında dahil öyle ki bazen hamile olduğunu unutuyordum.

Ben gobegim buyumese hamile oldugumu anlamayacaktim,meğer sancim tutmuş ben TV izliyorum,kocam denen uyuyor hala cips yiyorum. Cips karinimi agritti dedim kvdeme oda nasıl ağrı dedi,tarif ettim apar topar hastaneye götürdüler sabaha doğum yapmıştım.

Konu sahibi umarım folik asit kullaniyorsunuzdur.

Bizde durumlar çok sanciliydi. Öğrendiğimden itibaren 17-18 haftalarda dahi öğürerek kusuyordum:kusmuk: kahvaltı yaparken koşa koşa kusmaya:kusmuk: gece tam yatacam koşa koşa kusmaya:kusmuk: 2tane ilaç kullanıyorum 1tansi Super iğrenç tadında. Tam icecem tadı aklıma geliyo koşa koşa kusmaya:kusmuk: Arabada sıradan bi gun ğğk diye ön cama kusmaya:kusmuk: Ben kusucu bi 4 çeyrek ay geçirdim. Göğüsler 80 den 85 e çıktı. Şimdi 85 te zorluyor diye arka kopçalarini kestim lastik diktim mis gibi rahatim şimdi:super: Ne diyim sen iyisin ama 1 hafta sonra *kusmaktan konuyu acamadim* diye konu açarsan hiç şaşmam:KK9: Bu arada tetanoz aşısı için şimdiden gözün aydın. Canım hala yanıyor. Hemşire sanki iğneyi içerde bıraktı beni öyle bıraktı gibi :KK42:

Bulantıdan ölüyorum. Açım bi şey yiyemiyorum. Yorgunum ve sürekli uyku halindeyim.. nefret etmeye başladım kendimden. Ne güzel rahat geçicek sizinki heralde. İnşallah böyle hafif geçirirsiniz bu dönemi..

;))) yaa ilk bebek olunca heycanliyim korkuyorum napiyim insallah olmaz tabiki

Back