Ben o krakeri de yiyemedim iste acliktan surekli serumlarla ilk alti ay haftanin uc veye dort gununu hastanede gecirdim.Yani bulantisi olmadan kusmadan gecirenler gercekten cok sansli.27 mi?
Ben de diyorum 1 buçuk ay ülkeri çubuk kraker satış kategorisinde 1. yaptıydım. Seninkinin yanında neymişki..
Bence olmasın die dua et ben 1 aydir ne yemk ne su hic biri yok aç geziyorum 8+5 oldm başta bnde hic belirti yok diyodum agzimi açmasaymisim keske6 haftalik hamileyim hic belirtim yok sadece goguslerde hassasiyet uyku hali yorgunluk ve arada bir cok nadir kasik agrim oluyor acaba normal mi mide bulantisi veya baska seyler gormuyorum daha erken mi acaba
Yeter bu kadar belirti Allah tan belani mi istiyon :) bende aynı ole demiştim bulanti falan yok diye sonrasında bi başladı 7 ay sürdü benim 8 kilo verdim kusa kusa. haftanın 4 günü serum taktirmaya gittim. şimdi bulanmiyorum çok şükür 33. haftaya girdim insallah bulantin olmaz çok zor bisey aşırı bulantı olması. Benim arkadaşım günde sadece bikez sabahları oluyo diyodu imreniyodum ona. keşke benimde 1 kez olsa die bi yudum su icesiye lavaboya kosuyodum. mide yanmasi falan çok kötü diyolar ama şükür diyorum bulantiyi atlattigim için onunla idare edebilirim6 haftalik hamileyim hic belirtim yok sadece goguslerde hassasiyet uyku hali yorgunluk ve arada bir cok nadir kasik agrim oluyor acaba normal mi mide bulantisi veya baska seyler gormuyorum daha erken mi acaba
Hastanede siz mi soyluyosunz serum istiyorum die onlar mi dio hic gitmedimYeter bu kadar belirti Allah tan belani mi istiyon :) bende aynı ole demiştim bulanti falan yok diye sonrasında bi başladı 7 ay sürdü benim 8 kilo verdim kusa kusa. haftanın 4 günü serum taktirmaya gittim. şimdi bulanmiyorum çok şükür 33. haftaya girdim insallah bulantin olmaz çok zor bisey aşırı bulantı olması. Benim arkadaşım günde sadece bikez sabahları oluyo diyodu imreniyodum ona. keşke benimde 1 kez olsa die bi yudum su icesiye lavaboya kosuyodum. mide yanmasi falan çok kötü diyolar ama şükür diyorum bulantiyi atlattigim için onunla idare edebilirim
6 haftalik hamileyim hic belirtim yok sadece goguslerde hassasiyet uyku hali yorgunluk ve arada bir cok nadir kasik agrim oluyor acaba normal mi mide bulantisi veya baska seyler gormuyorum daha erken mi acaba
Kan değerin kaç çıktı canım6 haftalik hamileyim hic belirtim yok sadece goguslerde hassasiyet uyku hali yorgunluk ve arada bir cok nadir kasik agrim oluyor acaba normal mi mide bulantisi veya baska seyler gormuyorum daha erken mi acaba
Evt kullanıyorumKonu sahibi umarım folik asit kullaniyorsunuzdur.
Benim gec dollenme oldu canim 148.9 cikmisti ilk tahlilde 8.haftada ilk defa doktora gidicem isteKan değerin kaç çıktı canım
Yeter bu kadar belirti Allah tan belani mi istiyon :) bende aynı ole demiştim bulanti falan yok diye sonrasında bi başladı 7 ay sürdü benim 8 kilo verdim kusa kusa. haftanın 4 günü serum taktirmaya gittim. şimdi bulanmiyorum çok şükür 33. haftaya girdim insallah bulantin olmaz çok zor bisey aşırı bulantı olması. Benim arkadaşım günde sadece bikez sabahları oluyo diyodu imreniyodum ona. keşke benimde 1 kez olsa die bi yudum su icesiye lavaboya kosuyodum. mide yanmasi falan çok kötü diyolar ama şükür diyorum bulantiyi atlattigim için onunla idare edebilirim
Masallah tabikide insallah boyle gecerMaşallah de kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?