Genelde kahve akıntı normal kabul ediliyor çok artarsa ve kırmızıya dönerse Allah muhafaza beklemeyin gidin. Ama çok azsa kötü birşey yoktur inşaAllah.Selam kızlar 6 haftalık hamileyim bugün tuvalete gittiğimde peçeteye gelen çok az sumuksu bir kahverengi akıntı oldu 2 kez tekrarladı neden olabilir sizce ağrım sızım yok sadece mide bulantısı var ve meme hassasiyeti çarşamba günü randevum var kese görmeye gitcem beklemelimiyim yoksa acile falan mı gitmeliyim anlamadim
Çok az sadece peçeteyle sildigimde gelen bir akıntı çok korkuyorum artacak diyeGenelde kahve akıntı normal kabul ediliyor çok artarsa ve kırmızıya dönerse Allah muhafaza beklemeyin gidin. Ama çok azsa kötü birşey yoktur inşaAllah.
Bence gidin yahut bekledi iseniz kendi doktorunuza gidin direk ilaç veya iğne verebilir kanamayı kesmek için. Bir de kanama bölgesini öğrenirsiniz bebek iyi mi vsSelam kızlar 6 haftalık hamileyim bugün tuvalete gittiğimde peçeteye gelen çok az sumuksu bir kahverengi akıntı oldu 2 kez tekrarladı neden olabilir sizce ağrım sızım yok sadece mide bulantısı var ve meme hassasiyeti çarşamba günü randevum var kese görmeye gitcem beklemelimiyim yoksa acile falan mı gitmeliyim anlamadim
Canım bende de aynı durum oldu hemen doktora gittim 6+5 günlükken rahimde kanama alanı olduğunu söyledi. Ağır kaldırmamı bol bol yatmamı önerdi. Bende dediği gibi dinlendim progestan kullandım her ihtimale karşı şuan için akıntım yok. Doktorum kan gelirse hemen gel demişti. Kahvrengi kanamalar genellikle eski kanamalar oluyor. Ev işi bile yapma güzelce yat dinlen canım bana 5 kiloluk damacana bile kaldırma uzanma dedi. Çarşambayı bekleme doktoruna git ama korkma normal oluyor malesefSelam kızlar 6 haftalık hamileyim bugün tuvalete gittiğimde peçeteye gelen çok az sumuksu bir kahverengi akıntı oldu 2 kez tekrarladı neden olabilir sizce ağrım sızım yok sadece mide bulantısı var ve meme hassasiyeti çarşamba günü randevum var kese görmeye gitcem beklemelimiyim yoksa acile falan mı gitmeliyim anlamadim
Tamam canım inşallahCanım bende de aynı durum oldu hemen doktora gittim 6+5 günlükken rahimde kanama alanı olduğunu söyledi. Ağır kaldırmamı bol bol yatmamı önerdi. Bende dediği gibi dinlendim progestan kullandım her ihtimale karşı şuan için akıntım yok. Doktorum kan gelirse hemen gel demişti. Kahvrengi kanamalar genellikle eski kanamalar oluyor. Ev işi bile yapma güzelce yat dinlen canım bana 5 kiloluk damacana bile kaldırma uzanma dedi. Çarşambayı bekleme doktoruna git ama korkma normal oluyor malesef
bende 6+6 da yım suan hafif sümüksü bir kahve akıntı geldi gitsem mi gitmesem mi devam ederse gideyim diyorum.Canım bende de aynı durum oldu hemen doktora gittim 6+5 günlükken rahimde kanama alanı olduğunu söyledi. Ağır kaldırmamı bol bol yatmamı önerdi. Bende dediği gibi dinlendim progestan kullandım her ihtimale karşı şuan için akıntım yok. Doktorum kan gelirse hemen gel demişti. Kahvrengi kanamalar genellikle eski kanamalar oluyor. Ev işi bile yapma güzelce yat dinlen canım bana 5 kiloluk damacana bile kaldırma uzanma dedi. Çarşambayı bekleme doktoruna git ama korkma normal oluyor malesef
Gittin mi akıntı için doktora canım ne söylediSelam kızlar 6 haftalık hamileyim bugün tuvalete gittiğimde peçeteye gelen çok az sumuksu bir kahverengi akıntı oldu 2 kez tekrarladı neden olabilir sizce ağrım sızım yok sadece mide bulantısı var ve meme hassasiyeti çarşamba günü randevum var kese görmeye gitcem beklemelimiyim yoksa acile falan mı gitmeliyim anlamadim
Akıntı için değilde normal muayene için gittim kese yi gördü bebeği göremedi haftaya bidaha gel dedi bakalimGittin mi akıntı için doktora canım ne söyledi
Görürsün insallahAkıntı için değilde normal muayene için gittim kese yi gördü bebeği göremedi haftaya bidaha gel dedi bakalim
Akıntıyı sormadın mıGörürsün insallah
akıntıyı sorsaydın keskeAkıntı için değilde normal muayene için gittim kese yi gördü bebeği göremedi haftaya bidaha gel dedi bakalim
Yok sormadım bebek görünmüyor deyince benim moralim ck bozuldu aklıma gelmedi sormak direk ciktimAkıntıyı sormadın mı
akıntıyı sorsaydın keske
7-8 hafta da anca görünüyormuş canım bozma moraliniYok sormadım bebek görünmüyor deyince benim moralim ck bozuldu aklıma gelmedi sormak direk ciktim
Kısmet bakalım sizin akintiniz kaç gün surdu7-8 hafta da anca görünüyormuş canım bozma moralini
Bugün başladı bakalım kaç gün sürecek sizinKısmet bakalım sizin akintiniz kaç gün surdu
Benim bu gün oldu sadece 2 kez geldi başka da gelmediBugün başladı bakalım kaç gün sürecek sizin
Devam ederse gitmeliyim diye düşünüyorum benBenim bu gün oldu sadece 2 kez geldi başka da gelmedi
Evet bencede gidin aksatmaynBenim de
Devam ederse gitmeliyim diye düşünüyorum ben
Sizde eğer olursa gidinEvet bencede gidin aksatmayn
Aynısı bende de olmuştu doktora gitmedim bile gittiğimde sormuştum kahverengi olanları önemsemiyorum demişti sonra da olmadı zaten önemli değil normal bişey benceSelam kızlar 6 haftalık hamileyim bugün tuvalete gittiğimde peçeteye gelen çok az sumuksu bir kahverengi akıntı oldu 2 kez tekrarladı neden olabilir sizce ağrım sızım yok sadece mide bulantısı var ve meme hassasiyeti çarşamba günü randevum var kese görmeye gitcem beklemelimiyim yoksa acile falan mı gitmeliyim anlamadim