kahverengi vajinal akıntı? 😨

bana verdiğinde söylemisti ilaç bitince eğer şikayetin olursa ara tekrar reçete edelim diye. ben aramadım gittim kendim ücretle aldim. sonradan doğumumu yaptıracak farklı bir doktoru arayıp sordum devam edeyim mi diye o da etmelisin diyince ettim valla. su an takibimi yapan doktorun haberi yok ilaca devam ettiğimden konuyla ilgili hiç aramadım onu cünkü 😂😂

ama ilacın bir zararı vs yok ben araştırmıştım. vajinadan aldığım için evet bunaltıyor beni biraz bırakmak istiyorum ama bir daha lekelenme vs yasama korkusuyla devam ediyorum hala 😂
Ben de vajina yoluyla alıyorumm. Cidden yorucu o olay :) Dün ilk kez kullandım ama bugün de az az kahvelik gelmiş. Ne zaman kesilir tam anlamıyla?

bıl su içiyorum ama kefiri burda biri önermedi. sanırım ilk 3 ay daha cok gaz yapar vs demisti. o yüzden bıraktım yoksa ilk 1 ay tüketiyordum. su an su ve kayısı tüketiyorum sürekli.
Laktozsuz gaz yapmaz. Ona dikkat edersen. Ya da o oneren kişinin laktoz intoleransi vardır. Benim yok ama yine de laktozsuz içiyorum.

X