6 haftalık gebelik ve terk edilmek, bekar anne olabilir miyim? Çaresizlik

Keskin bıçak... hayatım boyunca ellerimde bir çocuğun kanı olacak vebalini ne yapsam ödeyemeyeceğim nasıl yaparım diyorum hala ama öbür türlüsü de çok zor allahtan korkuyorum çok çaresizim

Bu kadar Allah korkun varsa,evlilik dışı ilişki yaşaman sence normal mi? Din, Allah iş bitince mi aklına geldi?

Bence sırf inat uğruna sen bu çocuğu doğrursun.

Keskin bıçak... hayatım boyunca ellerimde bir çocuğun kanı olacak vebalini ne yapsam ödeyemeyeceğim nasıl yaparım diyorum hala ama öbür türlüsü de çok zor allahtan korkuyorum çok çaresizim
Evet bence kendi vijdaninla bu konuyu muhasebe olmalisin uzgunum senin icin

Sizin imkanınız bu çocuğu doğurup bakmaya elverişli değil. Kendi ayaklarınızın üzerinde duran biri de değilsnz Kendinizi de çocuğuda zebil etmeyin sizi sex objesi olarak gören bu adamla da iletişimi kesin.

Yasal süreciniz dolmadan bebeği aldırın. Yalanlar üzerine kurulu bir olaylar silsilesi. Şuan normal olarak psikolojik bir çöküntü içerisinde olmanızda çok normal fakat duygularınızla karar verecek bir durumda değilsiniz. Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ama yanınıza güvendiğiniz birini alıp bu konuyu sonlandırın. Adam boşanmış boşanmamış seni sevmiş sevmemiş şuan sıfır bir değer taşıyor. Bu adam ile acil yollarınızı ayırın. Tüm herşey bittikten sonra kayıplarınız için yasınızı tutarsınız. Ama şimdi akıllı karar vermek zorundasınız. Fazlada beklemeyin. Çocuğu doğurmayı tercih ederseniz ikiniz içinde çok parlak olmayan bir gelecek görünüyor o aşikar kumar oynamaya gerek yok. Sürekli bu konularla yüzleşmek zorunda kalacaksınız farklı farklı platformlarda. Ne gerek var? Olmuş bir hata tamam zararın neresinden dönersen kar.

Bir diğer seçeneğiniz ise kendi kiranızı ödeyebilecek, bebeğinizin masraflarını karşılayabilecek ve bunların hepsini uzun yıllar sürdürebilecek bir işe girmeniz . Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum kimseye ihtiyacım yok ben bebeği istiyorum diyorsanız da bu imkanları sağlayabiliyor musunuz? sorusunun cevabı sizde var mı? Merak etmeyin zamanla herşey geçer anneyle babaylada aranız düzelir. Siz herşeye tek başıma göğüs gerebilirim diyebiliyor musunuz bu çok önemli.

Bir önceki postta yazdığım herşey senin yaşıdıklarına empati yaparak benim yapacaklarımdı.

Sen ne yapacaksın güzel kardeşim. Allah yardımcın ve yol göstericin olsun.

Bende çünkü hamile kalmak için uğraşmayan biri çatlatma günüdür vs dir bunları da bilmez takip de etmez, hanımefendi adama yumurta çatlama günüm bile değildi demiş madem istemiyorsunuz neden ovülasyan takibi yapıyorsunuz?

Evli olduğu kısımdan sonrasını okumadım hayır ne bekliyodunuz, sanki etrafta bekâr adam kalmadı

Senin yazdıklarını tek tek okudum okaadr üzüldüm ki sana ama sana yorum yapanların hepsinin vicdanını bırakıp yorum yaptığını düşünüyorum Bak canım rabbim sana bunu nasip etmiş farzet sen bunu aldırdın ilerde anne olmak istedin ve ozmanda rabbim sana aratır vermez şimdi ailen mi siliyor sevgilin mi terkediyor bırak gitsinler ama o içinde atan minik kalbe kıyma çalışırsın hamilelik hastalık degil bende hamileyim çalısıyorum çok şükür kimseye muhtaç değilim sende olmazsın emin ol hatta ailen belkide sonra senin yanında olucak cocuk olunca hersey farklı olur hayat senin hayatın yaşın benden küçük mü büyük mü bilmem ama sakın ama sakın geçinemem edemem deyipte bir cana kıyma senelerdir evlat sahibi olamayan evlat isteyen insanlar var kimse yanında olmasın ama sen ona annede ol babada umarım fikrin değişir bebişini alırsın kucağına

Bebegin babasının adı neydi peki nerde görev yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…