Evli olsanız kocanız aldatmış olsa ya da farklı bir konu olsa boşanacak olsanız neyse. Ama siz evli bir adamla uzun süre birliktelik yaşamış ve hamile kalmış bir kadınsınız. Üstelik anneniz de böyle bir durumda reddederim diyor. Tüm bu yaşananlar kulağa ne kadar iğrenç geliyor. Ve hepsiyle tek başınıza savaşmak zorunda kalacaksınız.Haklısınız bir çocuğu tek kişi büyütemez ben normal bekar bir anne değilim
Evli olduğunu bilmiyordum son bir buçuk Aya kadar bilmiyordum. Iğrenç bir kadın olarak mı görünüyorum gerçekten oradan. Ya da toplum bana böyle mi bakacak?Evli olsanız kocanız aldatmış olsa ya da farklı bir konu olsa boşanacak olsanız neyse. Ama siz evli bir adamla uzun süre birliktelik yaşamış ve hamile kalmış bir kadınsınız. Üstelik anneniz de böyle bir durumda reddederim diyor. Tüm bu yaşananlar kulağa ne kadar iğrenç geliyor. Ve hepsiyle tek başınıza savaşmak zorunda kalacaksınız.
Kaç aydır berabersiniz.Evli olduğunu bilmiyordum son bir buçuk Aya kadar bilmiyordum. Iğrenç bir kadın olarak mı görünüyorum gerçekten oradan. Ya da toplum bana böyle mi bakacak?
SekizKaç aydır berabersiniz.
Hayal edebiliyorum babasıyla olan çocukları gördükçe canının yanacağını sadece bakışları bile... Insanlar ne diyecek? Gittiği okullarını ne diyecek? Babasına söyledim ben bu çocuğun içindeki yangını söndüremem diye o da sen bilirsin senin kararın dedi evwt ben tek başıma yaptım çünkü çocuğuAllah yardimcin olsunbu duruma ne denir bilemedim vebal almakdan korkarm ama babasiz buyuyen birisi olarak o yavrunun hayatinin geri kalaninda hem damgali hem yetersiz hem savunmasiz kalacagini bilmeni isterim yani ne desem vebal olacak bence cok derin dusunmelisin birde kiz olursa cok zor bir hayati olur insan kendi evladina bunu yasatmamali seni yargilamiyorum insan hatalarla yasar ama bazi hatalarin sonucunu cocuklar odemesin odememeli uzgunum insallah hersey gonlunce olur
Sadece okul hayati deyil kiz oldunu dusun evlilik hayatini dusun bunlarla basa cikabilecekmisin cikdin evlendirdin diyelim babasiz bir insan olarak evliliklerde kiz cocuklari cok eziliyor ve en ufak biseyde bu insanin yuzune vuruluyor arkasi yok babasi yok koruyani yok diye her turlu kotulugu yapiyorlarHayal edebiliyorum babasıyla olan çocukları gördükçe canının yanacağını sadece bakışları bile... Insanlar ne diyecek? Gittiği okullarını ne diyecek? Babasına söyledim ben bu çocuğun içindeki yangını söndüremem diye o da sen bilirsin senin kararın dedi evwt ben tek başıma yaptım çünkü çocuğu
Bir an önce kararınızı verin zaman geçtikçe daha çok büyüyecek.
Herkese merhaba, hayatımda ilk kez kadınlar klübüne yazıyorum bazen bakardım..öyle bir şey başıma geldi ki belki yargılarsınız beni bilmiyorum yaşım 29 olmak üzere ve birkaç gün önce gebe olduğumu öğrendim. Babası asker uzun süredir bir birlikteliğimiz vardı evlenicez diye bekliyordum ama bir gün içime bir şüphe düştü yaşayamadım bu şüpheyle ve içime şüphenin düştüğü gün hamile kalmışım... Evli olduğunu kızı olduğunu öğrendim özür dile dedi tamam dedim çekişmeli dava sürecim var bitince söyleyecektim dedi başta çok kızdım ağzıma geleni söyledim tehdit de ettim asla bir şey yapacağımdan değil oysaki ayrılmak istedi... Ben kabul etmedim çünkü hala çok seviyordum hala öyle gerçi gece gündüz dua ettim namaz kıldım gözyaşım hiç durmadı ikna etmeye çalıştım soğudum dedi. Beni hiçbir şekilde görmek istemedi bu arada doğum kontrol hapı kullanıyordum ama adetim gecikti bende pcos var. Zorla dedi Görüşelim ben gelicem her şey çok güzel düzelttik sandım çok sıcak sevgi dolu davrandı ama geri döndüğümüzde yine suskunlaştı işi var sandım hastaneye gittim o arada ve ordaydı beş haftalıktı inanamadım çocuğun zor olur dedikleri halde dedim Görüşelim bak çok önemli bir konu var yok dedi görüşemeyiz izin alamıyorum hamile misin dedi saklamam ben bir şeyi söyledim aldır dedi kesinlikle istemiyorum o günden sonra saldırmalar başladı neden daha önce farketmedin beni mi denedin bilerek mi yaptın hayır asla bak dedim doktor aylar önce bana böyle böyle dedi ilaç da kullanıyordum ve yani yumurta çatlama günü bile değildi benim hamile kaldığım zaman. Hayır dedi beni test etmek için yaptın bana nasıl söylemezsin öyle olduğunu bilsem asla yapmazdım. Sana karşı sıfırdayım soğudum sana senin yanında zorla sevdiğimi söyledim iletişimde kalmaya çalışıyorum ama umutlanma ben hala yapma etme diyorum. Tamam dedim aldırıcam ama bu fikir aklıma geldikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ailemle yaşıyorum kimse bilmiyor annem laf arasında böyle bir şey varsa beni reddedeceğini söyledi. Sevgilim hala kalbim onu sevse de istediğini yap doğurmak istiyorsan doğur ama ben yokum dedi. Şu an proje bazlı çalışıyorum işe gidemedim stabil bir işim yok kendi evim yok dahası ailem de atar beni dışarı bana sahip çıkıp yardım edecek kimse yok ve ben her şeyi unutmaya hazırım onun tüm yaptıklarını değersiz değilim ama bu kadar zorken hamile kalmam ilaç kullanırken hamile kaldım. Tek istediğim tamam demesi yanımızda olması çok korkuyorum sürekli ağlıyorum annem ilaç kullan diyor bilmiyor ki hamileyim nereye kullanıyorum çıkamıyorum işin içinden. Aldırmalı mıyım? Yalnız bebekle bir hayat kurabilir miyim? Bakabilir miyim? Ailem bile olmadan? Yetebilir miyim ona? Dahası kendimi toparlayabilir miyim? Şu an iyi değilim kabullenemiyorum ve bana karşı kullandığım tek şey sen beni tehdit ettin yıllar sonra çocuğu getirir yine tehdit edersin beni diyor ya da bana hiç söyleme ne yapacaksan yap benim işim gücüm hayatım var. Benim yok mu? İşimi kaybetmek üzereyim son bir buçuk aydır kendimi toparlamaya uğraşıyorum ve karnımda bebekle yapayalnız çaresiz kaldım. Seviyor muyum evet kabul eder miyim onarmak istese evet belki aptalca ama benimle bu hayalleri kurban Burda yaşayacağız bu kadar çocuğumuz olacak diyen kendisiydi peki şimdi? Aldır onu. Benim planlarım var sen beni tehdit ettin ben ne kadar çok seviyordum seni ve yaptığım tek şey bu ama kendi canımı verir yine ona zarar gelmesine izin vermem babalık davası bile açmam neden yani neden yapayım. Nolur bana bir akıl verin çok uzun yazdım özür dilerim
Teşekkür ederim konuşacak kimsem yoksizin samimiyetinize ve üzüntünüze inanıyorum. Bu adamdan ne baba olur ne de koca. Karar sizin.
Haklısınız kesinlikle dahası koruyamam belki de uğraşsam da her anına yetemem bir hayat söz konusu hangi kadın ister böyle ortada kalmayı bu kararı vermeyi ben bir can alacağım hayatım boyunca bunun vebaliyle yaşayacağımSadece okul hayati deyil kiz oldunu dusun evlilik hayatini dusun bunlarla basa cikabilecekmisin cikdin evlendirdin diyelim babasiz bir insan olarak evliliklerde kiz cocuklari cok eziliyor ve en ufak biseyde bu insanin yuzune vuruluyor arkasi yok babasi yok koruyani yok diye her turlu kotulugu yapiyorlar
Siz ne yapardınız? Doğru tepki şu belki de ortalığı yıkıp çocuğu aldırıp ortada kaybolmak. Küçük bir çocuk gibi... Değilim çaresizim koymak istemiyorum bu çocuğa babası yanımızda olsun istiyorum gölgesinin bile bu bana haksızlık farkındayım. En doğrusu gitmek onu da farkındayım ama kalbim de ruhum da dayanmıyor böyle bir durumda güçlü kalamıyorum evet psikolojisi bozulmuş diyebilirsiniz bozuldu belki de her gün ağlamaktan ayakta durma için çok uğraşıyorum. Ben kimsenin evliliğini yıkmadım, yıkılan tek şey benim hayatım herkes işinden gücünde hayatında bilerek kimseye zarar vermemSenin psikolojin anne olmaya hazır değil. Küçük çocuk gibi yazmışsın yaşadıklarını.
Adam evli barklı çocuklu hala gelse kabul ederim yazmışsın. Pes artık.
Can alacagim diyince cok agir oluyor sonucda allahin verdigi cani almak ay cok zor durumdasin tamamen katil olarak allahin huzuruna cikmak var ve sonucunda belkide cok agir bedeller odeyebilirsin bilemiyorum bence kendi haline kal ve doru yolu bul ama allahin istemedi biseyi yapmak sonucunda kotu seylerde doura bilir cok zr durum iki ucuda keskin bicak gibiHaklısınız kesinlikle dahası koruyamam belki de uğraşsam da her anına yetemem bir hayat söz konusu hangi kadın ister böyle ortada kalmayı bu kararı vermeyi ben bir can alacağım hayatım boyunca bunun vebaliyle yaşayacağım
Siz ne yapardınız? Doğru tepki şu belki de ortalığı yıkıp çocuğu aldırıp ortada kaybolmak. Küçük bir çocuk gibi... Değilim çaresizim koymak istemiyorum bu çocuğa babası yanımızda olsun istiyorum gölgesinin bile bu bana haksızlık farkındayım. En doğrusu gitmek onu da farkındayım ama kalbim de ruhum da dayanmıyor böyle bir durumda güçlü kalamıyorum evet psikolojisi bozulmuş diyebilirsiniz bozuldu belki de her gün ağlamaktan ayakta durma için çok uğraşıyorum. Ben kimsenin evliliğini yıkmadım, yıkılan tek şey benim hayatım herkes işinden gücünde hayatında bilerek kimseye zarar vermem
Her gün doğum kontrol hapı içtim ayrıca bunları öğrenmeden önce hamile kalmışım. Gelirim dedim iş yerine. Karısına dönmesin diye mi dönebilir söyleyebilirdi yazık değil mi onlara dedim kendimden önce onları düşündüm hatta inanın inanmayın karşı tarafı bilemezsiniz. Evet doğru yalvardım çok ama çok sevdim Hayatımın merkezine koydum. Keşke bile isteyen hamile kalmış olsaydım o zaman ona hiç söylemeden Paşa Paşa gider kürtaj olurdum. Böyle yargıladığınıza inanamıyorumBen çocuğun korunurken yanlışlıkla olduğuna hiç inanmadım. Adamın evli olduğunu öğrenmişsiniz, ayrılmak istemiş gitmesin diye yalvarmışsınız, tehdit etmişsiniz. Karısına dönmesin, size bağlansın diye bile isteye hamile kalmışsınız bence.
Bu arada ne için ve neyle tehdit ettiniz?
siz adamı neyle ve ne için tehdit ettiniz onu sordumHer gün doğum kontrol hapı içtim ayrıca bunları öğrenmeden önce hamile kalmışım. Gelirim dedim iş yerine. Karısına dönmesin diye mi dönebilir söyleyebilirdi yazık değil mi onlara dedim kendimden önce onları düşündüm hatta inanın inanmayın karşı tarafı bilemezsiniz. Evet doğru yalvardım çok ama çok sevdim Hayatımın merkezine koydum. Keşke bile isteyen hamile kalmış olsaydım o zaman ona hiç söylemeden Paşa Paşa gider kürtaj olurdum. Böyle yargıladığınıza inanamıyorum
Keskin bıçak... hayatım boyunca ellerimde bir çocuğun kanı olacak vebalini ne yapsam ödeyemeyeceğim nasıl yaparım diyorum hala ama öbür türlüsü de çok zor allahtan korkuyorum çok çaresizimCan alacagim diyince cok agir oluyor sonucda allahin verdigi cani almak ay cok zor durumdasin tamamen katil olarak allahin huzuruna cikmak var ve sonucunda belkide cok agir bedeller odeyebilirsin bilemiyorum bence kendi haline kal ve doru yolu bul ama allahin istemedi biseyi yapmak sonucunda kotu seylerde doura bilir cok zr durum iki ucuda keskin bicak gibi
Iş yerine gelirim seninle konuşmak için dedim ama o ortalığı ayağa kaldıracağımı düşündüsiz adamı neyle ve ne için tehdit ettiniz onu sordum