6 haftalık gebelik ve terk edilmek, bekar anne olabilir miyim? Çaresizlik

Haklısınız bir çocuğu tek kişi büyütemez ben normal bekar bir anne değilim
Evli olsanız kocanız aldatmış olsa ya da farklı bir konu olsa boşanacak olsanız neyse. Ama siz evli bir adamla uzun süre birliktelik yaşamış ve hamile kalmış bir kadınsınız. Üstelik anneniz de böyle bir durumda reddederim diyor. Tüm bu yaşananlar kulağa ne kadar iğrenç geliyor. Ve hepsiyle tek başınıza savaşmak zorunda kalacaksınız.

Evli olduğunu bilmiyordum son bir buçuk Aya kadar bilmiyordum. Iğrenç bir kadın olarak mı görünüyorum gerçekten oradan. Ya da toplum bana böyle mi bakacak?

Allah yardimcin olsunbu duruma ne denir bilemedim vebal almakdan korkarm ama babasiz buyuyen birisi olarak o yavrunun hayatinin geri kalaninda hem damgali hem yetersiz hem savunmasiz kalacagini bilmeni isterim yani ne desem vebal olacak bence cok derin dusunmelisin birde kiz olursa cok zor bir hayati olur insan kendi evladina bunu yasatmamali seni yargilamiyorum insan hatalarla yasar ama bazi hatalarin sonucunu cocuklar odemesin odememeli uzgunum insallah hersey gonlunce olur

Hayal edebiliyorum babasıyla olan çocukları gördükçe canının yanacağını sadece bakışları bile... Insanlar ne diyecek? Gittiği okullarını ne diyecek? Babasına söyledim ben bu çocuğun içindeki yangını söndüremem diye o da sen bilirsin senin kararın dedi evwt ben tek başıma yaptım çünkü çocuğu

sizin samimiyetinize ve üzüntünüze inanıyorum. Bu adamdan ne baba olur ne de koca. Karar sizin.

Sadece okul hayati deyil kiz oldunu dusun evlilik hayatini dusun bunlarla basa cikabilecekmisin cikdin evlendirdin diyelim babasiz bir insan olarak evliliklerde kiz cocuklari cok eziliyor ve en ufak biseyde bu insanin yuzune vuruluyor arkasi yok babasi yok koruyani yok diye her turlu kotulugu yapiyorlar

Senin psikolojin anne olmaya hazır değil. Küçük çocuk gibi yazmışsın yaşadıklarını.

Adam evli barklı çocuklu hala gelse kabul ederim yazmışsın. Pes artık.

Haklısınız kesinlikle dahası koruyamam belki de uğraşsam da her anına yetemem bir hayat söz konusu hangi kadın ister böyle ortada kalmayı bu kararı vermeyi ben bir can alacağım hayatım boyunca bunun vebaliyle yaşayacağım

Ben çocuğun korunurken yanlışlıkla olduğuna hiç inanmadım. Adamın evli olduğunu öğrenmişsiniz, ayrılmak istemiş gitmesin diye yalvarmışsınız, tehdit etmişsiniz. Karısına dönmesin, size bağlansın diye bile isteye hamile kalmışsınız bence.

Bu arada ne için ve neyle tehdit ettiniz?

Senin psikolojin anne olmaya hazır değil. Küçük çocuk gibi yazmışsın yaşadıklarını.

Adam evli barklı çocuklu hala gelse kabul ederim yazmışsın. Pes artık.
Siz ne yapardınız? Doğru tepki şu belki de ortalığı yıkıp çocuğu aldırıp ortada kaybolmak. Küçük bir çocuk gibi... Değilim çaresizim koymak istemiyorum bu çocuğa babası yanımızda olsun istiyorum gölgesinin bile bu bana haksızlık farkındayım. En doğrusu gitmek onu da farkındayım ama kalbim de ruhum da dayanmıyor böyle bir durumda güçlü kalamıyorum evet psikolojisi bozulmuş diyebilirsiniz bozuldu belki de her gün ağlamaktan ayakta durma için çok uğraşıyorum. Ben kimsenin evliliğini yıkmadım, yıkılan tek şey benim hayatım herkes işinden gücünde hayatında bilerek kimseye zarar vermem

Can alacagim diyince cok agir oluyor sonucda allahin verdigi cani almak ay cok zor durumdasin tamamen katil olarak allahin huzuruna cikmak var ve sonucunda belkide cok agir bedeller odeyebilirsin bilemiyorum bence kendi haline kal ve doru yolu bul ama allahin istemedi biseyi yapmak sonucunda kotu seylerde doura bilir cok zr durum iki ucuda keskin bicak gibi

Adam evli, bir yanda karısı ve çocuğu var, boşan çocuğunu bırak, beni sevmiyorsun ama başımızda dur diyorsun farkında mısın? Adam seni sevmiyor. Karnındaki çocuğa yazık değil mi? Nasıl bir hayatı olacak sence?

Seni karısıyla aldatmış, sana onca yaşan söylemiş adama nasıl güvenip, nasıl bundan çocuk yapacaksın?

Her gün doğum kontrol hapı içtim ayrıca bunları öğrenmeden önce hamile kalmışım. Gelirim dedim iş yerine. Karısına dönmesin diye mi dönebilir söyleyebilirdi yazık değil mi onlara dedim kendimden önce onları düşündüm hatta inanın inanmayın karşı tarafı bilemezsiniz. Evet doğru yalvardım çok ama çok sevdim Hayatımın merkezine koydum. Keşke bile isteyen hamile kalmış olsaydım o zaman ona hiç söylemeden Paşa Paşa gider kürtaj olurdum. Böyle yargıladığınıza inanamıyorum

siz adamı neyle ve ne için tehdit ettiniz onu sordum

Keskin bıçak... hayatım boyunca ellerimde bir çocuğun kanı olacak vebalini ne yapsam ödeyemeyeceğim nasıl yaparım diyorum hala ama öbür türlüsü de çok zor allahtan korkuyorum çok çaresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…