Allah bağışlasın ömrü uzun olsun inşallahBenim kızım 6.gün embriyosu
Amin inşallahAllah bağışlasın ömrü uzun olsun inşallahkalitesi nasıldı acaba?
Tek embriyo transferi ile mi olmustu 6bb orta kalite mi oluyor bideAmin inşallah6bb
Tek embriyo iyi kalite demişlerdiTek embriyo transferi ile mi olmustu 6bb orta kalite mi oluyor bide
Umut oldunuzAmin inşallah6bb
AMİNUmut oldunuzallah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ne güzel maşallahBenim kızım da 6. Gün emrıyosuini darısı size
Resmen aynı durumdayız. Benimde kimyasal oldu ve benimde 6. Gün embriyolarım kaldı 3 tane.istesem 3 tane koyarlar mı acaba :))Herkese merhaba. Eylül ayında ilk transferim gerçekleşmişti. 5. Gün embriyosu ve kalitesi 4ab idi. Ancak kimyasal gebelikle sonlandı. Kendimi toparlamak biraz zaman aldı. Allah nasip ederse 2. Embriyom için mart ayında transfer sürecine başlayacağız.
Geriye kalan son embriyomun kalitesi 6ba ve 6. Gün dondurulmuştu. Aranızda 6. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı? Ek olarak bu embriyomda pgt genetik testten sağlıklı olarak çıkmıştı. Şimdiden teşekkür ederim
Ben de 6.gün 5aa transferi olacağım umarım pozitif çıkarızBende 6 ci gün embriyosu 5 AA transfer edildi 3 gün
Ne zaman transferinzBen de 6.gün 5aa transferi olacağım umarım pozitif çıkarız
Transfer günü sayilmzsa 3 gün bitti benimdeBen de 6.gün 5aa transferi olacağım umarım pozitif çıkarız
PazartesiNe zaman transferinz
Korkulcak hiç bisy yok tüp Bebek süresinde en güzel an olabilir güzel kolay oldu dedi çözünme de sorun olmadi kaliteliydi güzel geçti dedi bakalm ne olucakPazartesibiraz korkuyorum güzel geçer inşallah… doktorunuz embriyo kalitesiyle ilgili bir şey dedi mi acaba
Sonucunu yaz muhakkak güzel olacak inanıyorumKorkulcak hiç bisy yok tüp Bebek süresinde en güzel an olabilir güzel kolay oldu dedi çözünme de sorun olmadi kaliteliydi güzel geçti dedi bakalm ne olucak
Dua et ismim rabia güzel olsn iki embriyo transferi oldum sizin tekmi olucakSonucunu yaz muhakkak güzel olacak inanıyorum
Evet benim 1 tane olacak.. ederim tabiki inşallah güzel olur her şeyDua et ismim rabia güzel olsn iki embriyo transferi oldum sizin tekmi olucak