dorcha1 Guru Kayıtlı Üye 7 Mart 2012 74 88 288 İstanbul 3 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dorcha1 #41 Doasu .!.: Merhaba sonucunuz cıktı mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Benim önümüzdeki ay olacak transferim bir aksilik olmazsa. Pgt’li son embriyom transfer edilecek.
Doasu .!.: Merhaba sonucunuz cıktı mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Benim önümüzdeki ay olacak transferim bir aksilik olmazsa. Pgt’li son embriyom transfer edilecek.
KirazHanim 08.04 🌏 Kayıtlı Üye 9 Ocak 2014 7.366 9.189 448 İstanbul 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dorcha1 #42 dorcha1 .!.: Merhaba. Benim önümüzdeki ay olacak transferim bir aksilik olmazsa. Pgt’li son embriyom transfer edilecek. Genişletmek için tıkla... merhaba, transferiniz gerçekleşti mi şu an ne durumdasınız acaba?
dorcha1 .!.: Merhaba. Benim önümüzdeki ay olacak transferim bir aksilik olmazsa. Pgt’li son embriyom transfer edilecek. Genişletmek için tıkla... merhaba, transferiniz gerçekleşti mi şu an ne durumdasınız acaba?
dorcha1 Guru Kayıtlı Üye 7 Mart 2012 74 88 288 İstanbul 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dorcha1 #43 Merhaba. Evet transferim çok şükür ki olumlu sonuçlandı. Şuan 21 haftalık hamileyim KirazHanim .!.: merhaba, transferiniz gerçekleşti mi şu an ne durumdasınız acaba? Genişletmek için tıkla...
Merhaba. Evet transferim çok şükür ki olumlu sonuçlandı. Şuan 21 haftalık hamileyim KirazHanim .!.: merhaba, transferiniz gerçekleşti mi şu an ne durumdasınız acaba? Genişletmek için tıkla...
E eskrde Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2022 464 259 33 10 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dorcha1 #44 Merhaba hanımlar 6.gün embriyo transferi olanlar kacin gunde pozitifi gördünüz. 6.gün embriyosu 5.günle ayni zamanda mi tutunur
Merhaba hanımlar 6.gün embriyo transferi olanlar kacin gunde pozitifi gördünüz. 6.gün embriyosu 5.günle ayni zamanda mi tutunur
Glsmnnnn Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2023 23 14 8 40 Cumartesi 13:21 Konu Sahibi Konu Sahibi dorcha1 #45 ilkelabdi .!.: Tek embriyo transferi ile mi olmustu 6bb orta kalite mi oluyor bide Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu aceba??
ilkelabdi .!.: Tek embriyo transferi ile mi olmustu 6bb orta kalite mi oluyor bide Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu aceba??