dorcha1 Guru Kayıtlı Üye 7 Mart 2012 74 88 3 Mart 2024 Konu Sahibi dorcha1 #41 Doasu .!.: Merhaba sonucunuz cıktı mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Benim önümüzdeki ay olacak transferim bir aksilik olmazsa. Pgt’li son embriyom transfer edilecek.
Doasu .!.: Merhaba sonucunuz cıktı mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Benim önümüzdeki ay olacak transferim bir aksilik olmazsa. Pgt’li son embriyom transfer edilecek.
KirazHanim 08.04 🌏 Kayıtlı Üye 9 Ocak 2014 7.312 9.115 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi dorcha1 #42 dorcha1 .!.: Merhaba. Benim önümüzdeki ay olacak transferim bir aksilik olmazsa. Pgt’li son embriyom transfer edilecek. Genişletmek için tıkla... merhaba, transferiniz gerçekleşti mi şu an ne durumdasınız acaba?
dorcha1 .!.: Merhaba. Benim önümüzdeki ay olacak transferim bir aksilik olmazsa. Pgt’li son embriyom transfer edilecek. Genişletmek için tıkla... merhaba, transferiniz gerçekleşti mi şu an ne durumdasınız acaba?
dorcha1 Guru Kayıtlı Üye 7 Mart 2012 74 88 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi dorcha1 #43 Merhaba. Evet transferim çok şükür ki olumlu sonuçlandı. Şuan 21 haftalık hamileyim KirazHanim .!.: merhaba, transferiniz gerçekleşti mi şu an ne durumdasınız acaba? Genişletmek için tıkla...
Merhaba. Evet transferim çok şükür ki olumlu sonuçlandı. Şuan 21 haftalık hamileyim KirazHanim .!.: merhaba, transferiniz gerçekleşti mi şu an ne durumdasınız acaba? Genişletmek için tıkla...