6. gün dondurulmuş embriyo hakkında.

sanırım öyle canım benimde embriyolar kaliteli görünüyordu 1. kalite idiler 22 yumurtadan 18 tanesi döllendi.5 tane ayırıp 1 ini transfer ettiler.doktora dedim 2 tane koyulsun diye illa bitane koydu.o da tutmadı.çevremde alkol kullanan sigara içenlerin tuttu yada hamile kaldılar.benim doktorum 80 kg mu 180 kg gibi gösterdi bana benim moralimi bozdu. ohss olmama rağmen ertelemedi transferimi.dondurulmuşlarım olmasa tekrar gitmem.kiloyu sorun etmeyen diğer bi doktora gitti arkadaşım doktorun motivasyonu ile 2 tane embriyo transfer edilmiş ve şuan hamile.

dejavu_one birde bu ay dikkatimi çekti.rahim dokusu deri gibi dökülüyor. hani yazın güneş yakınca pul pul ince ince dökülür ya şuan öyle deri ile karışık kan.

Hangi merkezdesin canım

Hayırlısı olsun hakkında canım ilgilenmeleri güzel bende tedaviden bir ay önce burada tahlilleri tekrar yaptırıp yollayacağım hastaneye bende risk almak istemiyorum inşallah geç olsun güç olmasın çok değerli çünkü embriyolarımız.

dejavu_one birde bu ay dikkatimi çekti.rahim dokusu deri gibi dökülüyor. hani yazın güneş yakınca pul pul ince ince dökülür ya şuan öyle deri ile karışık kan.

Bana da oluyor arada canım zaten regl dediğimiz şey kalınlaşan rahim dokusunun atılması oluyor yani hamile kalamayınca o kalınlaşan rahim kendini atıyor inceliyor yumurtlama gününe kadar tekrar kalınlaşıyor. Normal öyle gelmesi canım bazen.

merhabalar : oncelıkle basarısızlık nedenlerı arastırılmalı . Bayan yasına da baglı olmak ıle bırlıkte bu kalıtede 1 embrıo sze %20 şans verecektır. Bol sans dılerım.

Merhaba tugsem.mucizeni bekliyorsun sanırım. Sağlıkla kavusun inşallah bebisinize..Benimde bir ilk denemeden kızım var.ona bir kardeş olsun dedik 2 adet dondurulmustan bi tanesini denedik bugün transferin 10.günü idrarda malesef negatif.sanırım olmadı. Sen dondurulmuslami hamile kaldın acaba.kaçıncı denemeydi?kusura bakmazsan çok soru sordum ama.hakkını helal et.çok teşekkür ederim şimdiden

evet dondurulmuslardan. 2 embriyodan biri tuttu.

2.denemem oluyor canım.yüzde elli embriyo kalitesi teknik doktor.stres.yüzde ellisi nasip.bir arkadasima taze 2 adet transf2er ettiler ikiside tutmadi.bazen ilkinde böyle şeyler olabiliyor.doktorlar bile bu konuda ordinaryus olsa da bi yere kadar rahimi ve yumurtaligi görebiliyor o yüzden bir doktorun görmediğini diğeri gorebiliyor..birde manevi yerlerde dua edilmesinin insanin üstündeki yükleri hafiflettiğini düşünüyorum.

Doğru söylüyorsun cnm.bazen hersey yolunda da olsa olmayabiliyor.dediğin gibi dua.Allahım bu yolda kimseyi oyalamasin.isteyen dileyen herkese nasip etsin...Cok cok tesekkur ederim cnm.bu arada aynı memleketteniz

Doğru söylüyorsun cnm.bazen hersey yolunda da olsa olmayabiliyor.dediğin gibi dua.Allahım bu yolda kimseyi oyalamasin.isteyen dileyen herkese nasip etsin...Cok cok tesekkur ederim cnm.bu arada aynı memleketteniz
inşallah işiniz rast gider yıpranmadan kavuşursunuz bebeğinize.6. yada daha fazla denemesi negatif olanlar,tüp bebek için borca girenler yine başarısız olanlar.en ileri teknolojiye sahip merkezde transfer öncesi embriyosu bozulmaya uğrayıp transfer olamayanlar.neler duyduk.inşallah nasip olur en kısa sürede.

Aminnn cnm insallah isteyen herkese versin rabbim.çok fazla aratmadan.sanada hayırlı doğumlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…