- 11 Kasım 2020
- 110
- 65
- 18
- Konu Sahibi White-Angel
Merhaba arkadaslar, ben cok cabuk hamile kaliyorum ama hep ikinci kontrolüme gittigimde bebegin gelismedigini ve düsük olacagini beklememi söylüyor doktorlar.
-Rahim filmim cekildi sorun yok tüplerde yada yumurtalikta
-Rahimden örnek alindi iltihap falanda yok
-Genetik test yaptirdik esimle ikimizde de sorun yok
-Esime spermiogram yaptirdik yuvarlak hücre sayisi yüksek cikti ama doktorlar hamilelik icin sorun olmayacagini söyledi
Adet olduktan sonra Progesteron hormon seviyem düstügü icin düsük oldugunu söylüyorlar ne kadar dogru bilmiyorum. 1 aylik yumurta takibinden ve ignelerden sonra suan ayin 18 inde hamile olmam bekleniyor ya bu kadar düsükten sonra cocugum olmazsa ya yine kaybedersem korkuyorum benzer bir durum yasayan varsa yazarsa cok sevinirim.
-Rahim filmim cekildi sorun yok tüplerde yada yumurtalikta
-Rahimden örnek alindi iltihap falanda yok
-Genetik test yaptirdik esimle ikimizde de sorun yok
-Esime spermiogram yaptirdik yuvarlak hücre sayisi yüksek cikti ama doktorlar hamilelik icin sorun olmayacagini söyledi
Adet olduktan sonra Progesteron hormon seviyem düstügü icin düsük oldugunu söylüyorlar ne kadar dogru bilmiyorum. 1 aylik yumurta takibinden ve ignelerden sonra suan ayin 18 inde hamile olmam bekleniyor ya bu kadar düsükten sonra cocugum olmazsa ya yine kaybedersem korkuyorum benzer bir durum yasayan varsa yazarsa cok sevinirim.