Tüm sınıflardan istenmiş.Asla vermeyin devlet okulunda ilk kez böyle birşey duydum
benim evimin karsisinda ilkokul var.bahcesinde de 5 yas grubu icin anaokulu.kayit zamani ellerine listeler vermisler.anaokulundan 500 lira istemisler velilerden.sanirim bircok yerde bu uygulama var.evet olmamasi gerek.ilce milli egitime sikayet edin isterseniz.sonuc cikar mi bilmiyorum ama bu konudaki rahatsizlik resmi yerlere ulasir en azindan.Selam hanımlar
Kızım devlet ilkokuluna başladı. Öğretmen ve veliler ayrı whatsapp grubu var.
Ve öğretmenden sürpriz bir mesaj geldi: Mobilya, yazıcı vb ihtiyaçlar için 6 bin tl lik siparişler verildi. Veli başına 300 tl yi Cuma gününe kadar getirin.
Bunların okul tarafından karşılanması gerekmiyor mu?
Vb. nin içeriği nedir bilmiyoruz.
Velilerin hepsi verecekmiş öğretmen çocuğa kötü davranmasın diye.ali kıran baş kesen oldu bu eğitim sistemi. yazık günah. bence kimse kabul etmesin ve mill eğitim bakanlığı'na bildirin bunu. vergilerimiz kullanılıyor okullar için, neye ne yetmedi açıklasınlar.
Üslup korkunç. Çok terbiyesizce. Bende öğretmenim kimseye bu şekilde konuşmaya vicdanım el vermiyor yahu yazıklar olsun.Ben de şok oldum.
Sınıfa dolap alınmazsa çocuklarınız ağır çantaları taşımaya devam eder. Diyor öğretmen.
Üstelik -bence kasıtlı olarak- tüm kitapları ve defterleri ilk günden beri taşıtıyor çantalarında.
Eğer o öğretmen herhangi bir çocuğa para nedeniyle kötü davranırsa her türlü şikayet edin. Doğuda hiçbir imkan yokken ne emekler veren öğretmenler varken bu nasıl öğretmen!!!Velilerin hepsi verecekmiş öğretmen çocuğa kötü davranmasın diye.
Velilerin neredeyse tamamı ödeyecek. Kimse mimlenmek istemiyor.ali kıran baş kesen oldu bu eğitim sistemi. yazık günah. bence kimse kabul etmesin ve mill eğitim bakanlığı'na bildirin bunu. vergilerimiz kullanılıyor okullar için, neye ne yetmedi açıklasınlar.
MEB e ihbar et
Velilerin hepsi verecekmiş öğretmen çocuğa kötü davranmasın diye.
Ana okullarıyla ilk okul aynı değil, ana okullarında tamamen okulun insiyatifinde, istedikleri parayı öne sürebiliyorlar.benim evimin karsisinda ilkokul var.bahcesinde de 5 yas grubu icin anaokulu.kayit zamani ellerine listeler vermisler.anaokulundan 500 lira istemisler velilerden.sanirim bircok yerde bu uygulama var.evet olmamasi gerek.ilce milli egitime sikayet edin isterseniz.sonuc cikar mi bilmiyorum ama bu konudaki rahatsizlik resmi yerlere ulasir en azindan.
Burası türkiyedevlet okulunda bunu bu şekilde mesaj mı atıyorlar
şaka mı yapıyorlar
açılacak soruşturmada hepsi gider topun ağzına
bunlar olan şeyler de el altından gönüllülük esasına göre idare edilir genelde aleni olarak şunu bunu aldık para denmez/denemez ki
Burası türkiye
Ah bir hüyüklü olsada ilgilense
Kasıtlı gibi hep kaynak kitaplardan ödev veriliyor.Burada okuduklarımdan ve etrafımda duyduğum bazı şeylerden sonra çok gelmiyor bana bu miktarlar.
Bir arkadaşım orta okula giden oğlu için 800 TL'ye kaynak kitap almışlar mecburi. Sorsan devlet baba kitapları veriyor
En azından toplantı yapılsaydı dedim.Aleni istiyorlarsa yürek yemişler.
Toplantı yapilmaliydi ,fikir alınmalı en uygunu aranıp taranmaliydi.
Mesela bizim okula birisi dolap bağışı yaptı , birisi bilgisayar.
100 er tl de bağış toplanıyor, mecburi değil isteyen getirsin denildi.
El mecbur ödeyeceğiz diyorlar.Diğer veliler ne diyor
Herkes ödeyecekmiş.Bu siparişleri kafalarına göre verdilerse bırakın kendileri halletsin .Velilere göre bir durum yok bence.Vermek zorunda değilsiniz çünkü sizin bundan haberiniz yok emrivaki ile iş olmaz .
galibaSanırım kendi yazıcı dkdkdkd parasını çıkarmak istiyor aşırı saçmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?