6 bin tl çok değil mi ya?

benim evimin karsisinda ilkokul var.bahcesinde de 5 yas grubu icin anaokulu.kayit zamani ellerine listeler vermisler.anaokulundan 500 lira istemisler velilerden.sanirim bircok yerde bu uygulama var.evet olmamasi gerek.ilce milli egitime sikayet edin isterseniz.sonuc cikar mi bilmiyorum ama bu konudaki rahatsizlik resmi yerlere ulasir en azindan.

devlet karşılamıyor sanırım. daha önce bir konuda yazılmıştı. temizlik, kırtasiye, tamir vb işleri okulun kendi bütçesinden karşılanıyormuş.

yalnız şu var. iyi bir yazıcı zaten 2500-3000 TL.
bu açıdan bakınca bir miktar doğru olabilir bu rakam. ama kaç kişiden teklif alınmış, iyice piyasa araştırması yapılmış mı ona bakmak lazım. yoksa biri gidip kendi akrabasından mı alıyor malı?
kalem kalem teklif listesini atsınlar size. bi bakın piyasaya.

ali kıran baş kesen oldu bu eğitim sistemi. yazık günah. bence kimse kabul etmesin ve mill eğitim bakanlığı'na bildirin bunu. vergilerimiz kullanılıyor okullar için, neye ne yetmedi açıklasınlar.
Velilerin hepsi verecekmiş öğretmen çocuğa kötü davranmasın diye.

Öğretmenim.
Velilerin isteğiyle okula bir şeyler alınır ama birlikte karar verilir.
Okula nasıl bir mobilya alınmış ki parası veliden isteniyor? Masa sıra mı? Onları devlet veriyor zaten.
Biz yıllık 30 lira para alamıyoruz, 300 lira istemek delirmişlik hali.
Vermek zorunda değilsiniz ve de detaylı fatura isteyebilirsiniz göstermek zorundalar.

Üslup korkunç. Çok terbiyesizce. Bende öğretmenim kimseye bu şekilde konuşmaya vicdanım el vermiyor yahu yazıklar olsun.

1e başladı kızım. Okul başından beri 110tl izci kıyafeti, 110tl ek kitap seti,50tl de dolap ve masa örtüleri için ödeme yaptık. Devamı gelir mi Allah kerim. 300 fazlaymış ama.

Yazıcıyı , bilgisayarı nereye alıyor bu öğretmen, sınıfa mı okula mı?

Velilerin hepsi verecekmiş öğretmen çocuğa kötü davranmasın diye.
Eğer o öğretmen herhangi bir çocuğa para nedeniyle kötü davranırsa her türlü şikayet edin. Doğuda hiçbir imkan yokken ne emekler veren öğretmenler varken bu nasıl öğretmen!!!

ali kıran baş kesen oldu bu eğitim sistemi. yazık günah. bence kimse kabul etmesin ve mill eğitim bakanlığı'na bildirin bunu. vergilerimiz kullanılıyor okullar için, neye ne yetmedi açıklasınlar.
Velilerin neredeyse tamamı ödeyecek. Kimse mimlenmek istemiyor.

Ana okullarıyla ilk okul aynı değil, ana okullarında tamamen okulun insiyatifinde, istedikleri parayı öne sürebiliyorlar.

Burası türkiye
Ah bir hukukçu olsada ilgilense

Burası türkiye
Ah bir hüyüklü olsada ilgilense

zaten bence eminler şikayet yemeyeceklerinden, kitlenin çocuğuma kötü davranılır diye düşünüp susacağından

soruşturma süreçlerine başına sonuna hakimim ama ben de öderdim desem

zira çocuğum zaten okula yeni başlamış alışmış öğretmenle didişip düzenini bozmak yerine lanet olsun der geçerdim

ama sorun bu mesajı fütürsüzca atmalarında sonra çocuk okulu bitirince şikayet ediliyorlar ya da tayini çıkan vs şikayet ediyor

Kasıtlı gibi hep kaynak kitaplardan ödev veriliyor.
En azından toplantı yapılsaydı dedim.
Toplantı yaptık söyledim ya diyor.
Toplantı dediği okulun ilk haftası olan tanışma toplantısı.
Diğer veliler ne diyor
El mecbur ödeyeceğiz diyorlar.
Bu siparişleri kafalarına göre verdilerse bırakın kendileri halletsin .Velilere göre bir durum yok bence.Vermek zorunda değilsiniz çünkü sizin bundan haberiniz yok emrivaki ile iş olmaz .
Herkes ödeyecekmiş.
Sanırım kendi yazıcı dkdkdkd parasını çıkarmak istiyor aşırı saçmaa
galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…