EvetDevlet okulu mu?
Devlet okuluÇüşşş özel okulsada siz zaten para ödüyorsunuz ondan karşılanır diye biliyorum.
Devletse daha çüş çüş ama özel diye düşündüm
Çüşşşşş benım kuzenimde ilkokula gidiyor ama neyse hiç böyle para istenmedi
Hiçbir bilgi verilmedi.nereden satın alınıyor bu malzemeler ? daha uygun fiyatlı yerleri araştırmışlar mı ? detaylı faturası olacak mı ?
devlet okulu mu ?
ali kıran baş kesen oldu bu eğitim sistemi. yazık günah. bence kimse kabul etmesin ve mill eğitim bakanlığı'na bildirin bunu. vergilerimiz kullanılıyor okullar için, neye ne yetmedi açıklasınlar.Hiçbir bilgi verilmedi.
Devlet okulu.
Şok oldum mesajı görünce.devlet okulunda bunu bu şekilde mesaj mı atıyorlar
şaka mı yapıyorlar
açılacak soruşturmada hepsi gider topun ağzına
bunlar olan şeyler de el altından gönüllülük esasına göre idare edilir genelde aleni olarak şunu bunu aldık para denmez/denemez ki
Ben de şok oldum.Çüşşşşş benım kuzenimde ilkokula gidiyor ama neyse hiç böyle para istenmedi
Babam şuan birinci sınıfı okutuyor ve evimizdeki yazıcıyı kullanıyor olmadı okuldaki makineleri falan
Hiç böyle para istemedi
Sanırım kendi yazıcı dkdkdkd parasını çıkarmak istiyor aşırı saçmaaBen de şok oldum.
Sınıfa dolap alınmazsa çocuklarınız ağır çantaları taşımaya devam eder. Diyor öğretmen.
Üstelik -bence kasıtlı olarak- tüm kitapları ve defterleri ilk günden beri taşıtıyor çantalarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?