6 Aylık Ücretli Doğum İzni Hakkında !!

Ne güzel bir yasa şubatta doğumum var allah izin verirse. bebeğime bakacak kimse olmadığı için ücretsiz izin alacaktım. bu haberi duyunca inanılmaz sevindim. doğum sonrası 6 ay doğum öncesi 2 ay toplam 8 ay olacak sanırım ben öyle anladım yazılanlardan. en azından bebeğimiz toparlanmış ve birilerine emanet edilebilecek duruma gelmiş olur. çok iyi bir gelişme ..

ya ama ben sağlık bakanıyla yapılan bir röpotajı okudum henüz karar vermedik demiş. kafam karıştı şimdi. biz çalışan annelerin çocukları neden mağdur oluyor anlamıyorum. ev hanımlığına o kadar özeniyorum ki.ne güzel evlerinde çocuklarına zaman ayırabiliyorlar.ben ücretsiz izine de ayrılamam maddi durumdan dolayı. ne yaparım bilmiyorum inanın.çocuk için hep doğru zamanı bekledim ama evleneli de baya oldu artık istedik ikimizde. off inşallah 6 ay olur kızlar hamilenin duası kabul olur dua edelim hep birlikte aynı anda dua edersek kabul olur:)

DOĞUM İZNİ UZAYACAK
Taslakta çalışan annenin doğum sonrası izin süresine yönelik düzenleme de yeralıyor. Annenin 4 ay olan doğum izni süresinin 6 aya çıkarılması planlanıyor. Ancak kadının 6 ay doğum iznine ayrılmasının iş dünyasında kadın istihdamını düşüreceği veya kadını iş hayatından soğutacağı düşünülerek bu konuda birtakım önlemler de alındı. Bu önlemler kapsamında dünyadaki gelişmiş ülkelerde uygulanan doğum iznine çıkmış kadının yerine geçici olarak birisinin çalıştırılması veya maaşının belli bir kısmı ile sigortasını devletin ödemesi planlanıyor.

bugünkü haber

Inşallah çok mutlu oldum bu habere inş bize yetişir hamilelerin duası kabul olur kızlar dua edelim kabul edilsin

kızlar bu haber ile ilgili bir gelişme var mı ben de gebelik düşünüyorum Allah nasip ederse. bu yasa çıkarsa bnm için çok iyi olack en önmli zamanalrında bebğimizle olmak ne iyi olur

benim doğumumda suan 2 ekim diye gözüküyor inşallah su yasa cıkar bende bunu bekliyorum haber alan hemen paylaşşsın arkadaşlar​

Bu haberi öğrendiği fen beri yatıp kalkıp dua ediyorum kuzumla fazladan geçireceğim 1 saniye bile benim icin çok önemli...kürtaj yasasına çok karşıyım ama dogumu bu kadar destekleyen bir hükumetin çalışan annelere böyle bir kolaylık sağlaması da gerekiyor bence...3 cocuk demek kolay kim bakicak o minicik bebeklere düşünen yok ((

ben sürekli internetten takip ediyorum gelişöeleri paylaşırım..ama meclis ekimde açılacak ozamana kadar bi gelişme olacağını sanmıyorum

kızlar yeter ki yasanın bu maddesi çıksın,yetişir yetişmez kısmını tartışmayın,çünkü bu yasa sizin izninizin son gününde bile çıksa bundan yararlanacaksınız,yani diyelim ki ertesi gün işbaşı yapmayı beklerken yasa çıktı sizin direk 6 aya tamamlama hakkınız var.onun için yetişmesi konusunda sıkıntı yok..yeter ki çıksın.. lehte bir yasa olduğu için böyle oluyor..benim doğum 11 ekim görünüyor işe başlama da aralıkta falan oluyor,aralık'a kadar vaktim var,inşallah çıkar

Yasa hala aynı malesef:) iki gün sonra 32. haftam doluyor ve toplam 4 aylık iznimi almak için rapor alacağım.

acaba ne kadarı doğum öncesi ne kadarı doğum sonrası olacak. ben 30.haftamda ayrılmak istiyorum

ben de dört gözle bu yasanın çıkmasını bekliyorum. inşallah çıkar da bebişlerimizle daha uzun vakit geçirebiliriz..

İnşallah olur. Çünkü ne bebek için ne de anne için 8+8 haftalık izin yetmiyor.

Hatta babalara da izin verseler çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…