6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

ayy bu gün hesaplama işlerine ben hiç mantık yapamıyorum beceremiyorum...sayın zeytin sakın forumdan kaybolma benim sıram geldiğinde bende böyle planlamaya ihtiyac duyacağım şekerim D

kıssslaarrrrr ama utandırmayın beniiiii :))))) kızarmıyım hiç canım yanımda oluyorsunuz yardım ediyorsunuz ya aksine çok teşekkür ediyorum canımmm :)

oyyy fıstıkım benim utanırmış yaa.
utanma bebişim takılıyorum sana.
elime takvim aldım saydım tek tek şimdi. ofistekiler ne hesaplıyosun diyo
21 ine denk geliyo canım.
amaaannn boşver hesap kitabı.sen şimdi istiyosan bugünde çalış
sonra gün aşırı devam.
her istediğinde sev kocişi bugün günü değil diye felan sakın düşünme.

ayy bu gün hesaplama işlerine ben hiç mantık yapamıyorum beceremiyorum...sayın zeytin sakın forumdan kaybolma benim sıram geldiğinde bende böyle planlamaya ihtiyac duyacağım şekerim D

ben buralarda olmazsam özelden yaz bana tut kolumdan getir
ben senn yerine hesaplarım canımcım.
şaka bi yana evde internetim yok canım şirketten giriyorum. doğumdan sonra alırım sanırım internet eve.

işte 21aralık ozman 17 - 19 - 20 - 21 - 23 - 25 aralık die çalışsak 3 gün üstüsste ağır gelirmi 19,20,21 :) haha kendim güldüm yaniii
ama yumurtlamaya en elverişli zamanlar ya ayın 20si civarı bide korkuyorum kaliteyide düşürmeyelim die :)

ben buralarda olmazsam özelden yaz bana tut kolumdan getir
ben senn yerine hesaplarım canımcım.
şaka bi yana evde internetim yok canım şirketten giriyorum. doğumdan sonra alırım sanırım internet eve.

görünen köy kılavuz sitemez tatlım eminol kolundan tutarak bulacağım seni...benimde evde net yok mağazadan giriyorum bende...olası bir acil durumda her daim ulaşaiblirim sen hatta kal yeter bebek

zeytincimmm eve internetttt aaallllllll :)
ya eşimle ikimizde çalışıyoruz.akşamdan akşama eve geliyoruz.2 çift laf edelim bide internette oyalanmayalım diye almadım.sonrada biraz sıkıntıdaydık bide 50 50 onu eklemeyeyim faturalara dedim. öyle kaldı.doğum iznine ayrılınca alıcam mecbur.evden idare etmem gereken işlerim olacak çünkü

bak 3 gün üst üste çalışacaksan eğer bence bugünden başla 16-18-20-21-22-24-26 diye devam et.
yada boşveeerrr canın ne zaman isterse işte.rabbim verdimi 1 tanecik sperm bile yetiyo.sen çalışırken bebiş olsun düşüncesini at bi kenara sadece kocişi sev bırak bebiş olmuş olmamış düşüncesini. sevdikten sonrada yardımcı ol rahme daha çabuk ulaşmalarına yeter.yani popişe yastık ve bacaklar foraa olayı

görünen köy kılavuz sitemez tatlım eminol kolundan tutarak bulacağım seni...benimde evde net yok mağazadan giriyorum bende...olası bir acil durumda her daim ulaşaiblirim sen hatta kal yeter bebek

doğurana kadar buralardayım şekerim.doğurunca yüksek müsadelerinizle bir süreliğine inzivaya çekilicem oğluşumla
her fırsatta elimden bişey gelirse yardıma hazırım fistiklar

doğurana kadar buralardayım şekerim.doğurunca yüksek müsadelerinizle bir süreliğine inzivaya çekilicem oğluşumla
her fırsatta elimden bişey gelirse yardıma hazırım fistiklar

cidden canım ya bizim günler çalışmalar derken:)) senden bahsetmedik hiç kaç aylıksın doğum ne zaman ?? ALLAHım sağsalim kucağına aldırırsın inşallahhh adını ne koyucanızzz :))))

zeytin napıyosun arkadaşım bugün şirkette işler o kadar yoğundu ki sizlerle sohbet edemedim doğrusu.ya ben şimd,i ilaçları kullnıcam adet bitiminde çalışmalara başlıcam ovilasyon testi almam gerekirmi.ilk hamile olduğumu nasıl anlarım olursa daha 2 haftalıkken falan belirti verir mi?yoksa test almam geekirmi :)zeytincim ya ben yine çıkramadım şu hamileliği aklımdan yine bebişim olmuycakmı yoksa nese arkdaşım hafta sonu yokum pazartesi günü görüşrüz kendine bebişine çok ii bak allaha emanet ol...

cidden canım ya bizim günler çalışmalar derken:)) senden bahsetmedik hiç kaç aylıksın doğum ne zaman ?? ALLAHım sağsalim kucağına aldırırsın inşallahhh adını ne koyucanızzz :))))
benim 23 haftalık canım şimdi.nisanda doğumum.babamız kartal istiyo ben eymen.
sanırım kartal eymen koyucaz. sağlıklı gelsin de miniğim.

canım akışına bırak bu ay.ilaçlarını ihmal etme.çalışmalarını yap gün aşırı.inşallah gelir bu ay.olurda gelmezse alırsın.tabi sen bilirsin.
2 hafta çok erken canım ya.benim ilk belirtilerim göğüslerimde bi ağrı uçlarında acıma vardı.adete 1 hafta kala felan da hep uyku hali halsizlik oldu.kustum 1-2 kez.sonrada adete 2 gün kala test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüümmm.
bende hafta sonu yokum canım.yarın sabah da doktor kontrolüm var.şeker tahlilleri felan yapılacak.pazartesigörüşürüz canım

canım arkadaşlarım günaydınlar....
eytincim ilaçlarımın isimleri folbiol,serophene,dostinex.
dostine haftada yarım içiyorum.işallah canım bebişime kavuşurum zeytincim...dulrım benim de siizinle allah vildana ve bana nsip eder işallah...ilaçlarımı kullandığımdan itibren karnımda ağrılarım başladı...ve regl bitti bugünden itibren yoğun şekilde çalışıcaz işallah.karında sıkışma ağrı neden yapıyodur zeytincim cumartesi günü doktora gidicez eğer hamile kalırsam anlaşılırmı ultrasyonda

sevcancım günaydın hayırlı olsun canım ALLAHım herşeyi gönlüne göre versin bizlerede hayırlı haberler veririsin bize inşallahhhh :)))))

günaydın sevgencim işallah hayırlı haberleri veririm sizlere teşekkürler hepinie kızlr.bakalım şuan ilaçları kullnım aşmasındayım işallah en kısa zamanda bebişime kavuşurum.allah herkesin gönlüne göre versin

günaydınlar arkadaşlarım bir hftadır çok haşırıyorum zarrı olurmu belimde ağrı karnımın sol kısmında ağrı var adetim bitti iki gündür çlışmlrı hızlandırdık.eytincim dün yokdun bebişin nasıl vildancım sevgencim hepinize selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…