Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle tabi yaa.bırakın bakımı süsü inşallah hemencik hamiş olusunuz da sorusuz geçirirsiniz onu düşünün siz. ben ilk 4 ay hiç hiç düşünemedim bile üstüm düzgün mü saçım düzgün mü felan.o kadar kötüydüm ki su bile içemiyodum sürekli kusuyodum.sıfır güç sıfır enerji bide o halde işe geliyodum.aman dedim kim ne derse desin umrumda değil.yeterki bebeğim iyi olsun eşim yanımda olsun yeter.
ivit ivit önce senin sağlığın bebişinin sağlığı ve kocişiiinnn. bırak saçın 3 renk olmuş 5 renk olmuş.bebişinle süslenirsin doğunca inşallah.hiç takma kafana öyle şeyleri.
zeytincim ağzına sağlık ya....halklısın ilk önce bir olsun da gerisi düşünülür.:)evet ilk aylar zor geçer derler kız bebek annenin güzelliğini alır erkek bebek de güzellik katar derler doğrumu :)
KISLARrr çok sağolun var ya 2günüdr sürekli düşünüyordum ama artık umursamıyorum inşallah bebiş olurda böyle gezerim doğruuuu söyledikelriniz sağlılkı olmak sağsalim kucağa almak en güzeli
o zamannn bu saçlarla yeni şekille çalışmalara devammmmmmm )))) hehehee
zeytincim sen mükemmelsin ...bize çok iyi bir dost oldun çok teşekkür ederim canım...allah hepimizain gönlüne göre versin bebişlerimizle birlik de sağlıklı uzun yıllar nasip etsin
öyle tabi yaa şimdi seninde morale ihtiyacın var yeni imajınla kendini bomba gibi hisset bakiimm. çalışmaları da aksatma.gelecek küçük meleğin yeni imajınla sana inşallah.ne kadar moralli enerjik olursan bebişin o kadar çabuk gelir sanaa.
ya öyle bi hap duydum daha fazla yumurtlamanı sağlıyomuş galiba ama hiç kullanmadım.benm her ay 1 tane yumurtam gelişip atılıyodu mesela.kimisinde bu 2 tane oluyo felan onların ikiz ihtimali yüksek oluyo.ama doktorum önermediği müddetçe ben kullanmayı düşünmezdim.fazlasıyla destek oluyorsun doktor gibisin.:)
arkadaşım çoğaltıcı hap duydun mu?hemşire arkadaş var o söyledi hamile kalmadan önce içiyormussun ikiz gebelik şansı yükseliyomuş doğrumudur sence
evettt sevcancıma katılıyorum kesinliklee canım arkadaşım zeytinnnn MAŞALLAHHH süpersin NAZAR DEĞMESİNNN iyiki tanıdık seniii süper moral veriyorsun bizlere ve iyi hissetmemizi sağlıyorsunnnn çok teşekkür ederim canım çokkkkkk sağolllllll :))))
zeytincim nasılsın ya bugün ben doktor doktor dolaştım raporluydum.gribal enfeksiyon olmuşum ama doktorun verdiğii ilaçlar var doktora sormadan grip ilaçları kullanmıyım diye düşündüm.zeytin gerçekden çok saol yarın işteyimhayırlısıyla bol bol dertleşiriz annemlerdeyim kendine çok dikkat et....
mrb sevcan, bende 6 aylık evliyim, çok fazla çocuk istememe rağmen benimde henüz olmadı, son iki aydır üzerinde bayağı çalıştık yumurtlama günlerimi falan hesapladım şimdi adet günüm henüz bişey olmadı ama sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm gün boyu aklımda stres yapıyorum uzun zamandırda, inşallah adet olmam hamileyimdir. ama bu ayda olmazsa bende doktora gitcem geciktirmemek lazım diye düşünüyorum inşallah en yakın zamanda hamile oluruz.
nerdesiniz kızlar yaaaaa ?
sabahtan beri 10 kez geldim hiç kimse yoookkk.