6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

gülşencim sen glucophageyle mi hamile kaldın ben karnımda ölen bebeğime glucophageyle hamile kalmıştım ve tekrar kullanmak istiyorum o hapı

evet tatlım glucophage kullandım.. inşallah en yakın zamanda sende bebeğinin haberini alırsın canım.. ama benim hamile kalmamda kilo vermem çok etkili oldu canım..doktor kilo vermen şart demişti..

sevgencim çok geçmiş olsun canım.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşalllah... hiç yerinden kalkma tatlım,,,

sevgencim çok geçmiş olsun canım.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşalllah... hiç yerinden kalkma tatlım,,,

çokkk teşekkür ederim canım çokkk sağolll ALLLAHım hepimize kucağımıza aldığımız o mutlu anları hayırlısıyla yaşamamızı nasip eder inşallahhhh AMİNNNN

ay canım allah analı babalı büyütsün..bende bu ay tutar diye heyecanlanmıştım ama dün test aldım yaptım olmadı,,negatif çıktı( sanırım zamanını mı yanlış yapıyorum bilmiyorum yaaa

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız nerlerdesiniz yaa gülşencim,sevgencim nasıl gidiyo hamilelik?ben ayın 13 ünü bekliyorum bakalım hayırlısı dualarınızda unutulmamak dileğiyle arada girin haber verin yaa merak ediyorum bi gidiyosunuz uzun zaman girmiyosunuz

Mercancım merhaba arkadaşımmm ben iyiyim çok şükür 11. haftaya giricez yarın çok şükür hamilelikde iyi gidiyor sen nasılsın evet canm sık sık giremiyorum işe başladım ya biras yoğun geçiyorr ama hep aklımda ve dualarımdasınız ayın 13üne az kaldııı hadi bakalım hayırlısı inşallah gönlünden geçen olur tatlım göbişin dolar herşeyin hayırlısı olsun şimdidennnnn hayırlı haber ver biseeeee

meraba kızlar nasılsınız???13 ünde hastalanmam gerekiyodu ama olmadım henüz 3 aydır da tam gününde düzenli oluyodum acaba bu ay tuttumu kiii?

kızlaaarr nerelerdesiniz?13 ünde hastalanmam gerekiyodu hasta olmadım bugün sağlık ocağına gittim biraz önce kan tahlili verdim pazartesi çıkacak sonuç inşallah haber veririm size hayırlısı dua edin ne olur

kızlar slm 8 aylık evlıyım bende 4 aydır gebelık dusunuyorum 8 ay d.kontrol hapı kullandım evlendıkden 2 ay sonra bıraktım.dr gıttım tum tahlılerım temız cıktı hala hamişlik yok sorun yok bılıyorum ama stres edıyorum bazen ılk onceler duzenlıydı ama su son uc adet 31. gunde oluyo acaba vucut hamılelegemı hazırlıyo bı bılgısı olan varmı ?

kızlar bugün adet oldum nasıl bi iş anlamadım yaa idrar testinde ikinci çizgi silik çıkmıştı 1 hafta geçmişti günüm yaaaaa kan sonucunu da yarın alcaktımm 3 aydır düzenli oluyodumm

kızlar meraba bugün sonucumu aldım 1.20 çıktı ama hala adet olamadım dün lekelenme şeklinde oldu o kadar bu ne şimdi yaa bana bi akıl verin kızlarrrrrrr

kızlar bugün doktora gittim 9 gün geçti ve ben hala adet olmadım her şey normal dedi rahim ve yumurtalıklar temiz çıktı turlusal diye adet söktürücü verdi.ben ölen bebeğime glucophageyle hamile kalmıştım tekrar bu hapı yazmasını istedim glifor diye bi ilaç verdi aynı ilaçmış hayırlısı olsun bakalım bizi neler bekliyo siz de ne var ne yok sevgencim,gülşencim ve diğer arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyoo

mrb arkadaşlarım sizleri çok özledim herkezin kandilini mübarek olsun ..
zeytincim bebeişin nasıl sevgencim sen nasılsın diğer arkadaşlarım bak iyi haberleri aldığımız arkadaşlarımız varmış allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin ...
kızlar ben bu ay doktoru bıraktım kaç aydır herşey normal ama bence normal olmayan bir şey var ...
çok üzgününm bu kandil akşamında allahıma dua edicem bol bol allah benimde kucağımı doldursun ....doktora gitmekden bıktım herşey yolunda diyor ama bence eksik bir şey var bebek tututmuyor yumurtalarım gelişiyor hatta aşılama bile gerek yok dedi herşey normal dedi ama vucuduma tutmuyor kızlar hepinizi çok seviyorum allah olanında olmayında yüzünü güldürsün

zeytincim nasılsın bebeişin nasıl büyüyor mu?sevgencim sen nasılsın ızlar sizler nasılsınız ben bu ay ara verdim stres yapmamaya çalışıyorum işallah herşey güzel olur allah yüzümüzü güldürür

sakın peşini bırakmayın, allahtan umut kesilmez sonuçta daha çok yolun başındasınız. inş herşey istediğiniz gibi olur.

sakın peşini bırakmayın, allahtan umut kesilmez sonuçta daha çok yolun başındasınız. inş herşey istediğiniz gibi olur.

evet arkadaşım allahımdan ümit kesilmez bende tedaviyi bıraktım hep ayn sonuçlanıyor 6 aydır doktorun yaptığı iş serephone diye ilaç var o birde gerekirse çatlatma iğnesi ...belkide gitmessem kafama takmam daha çabukl olur diye düşündüm ....bol bol dua ediyorum allah hepimize nasi etsin bir şeyi çok istersen olmaz derler ya doğru belkide hakkımda hayhırlısı bebiş gelemk için zamanını bekliyor

mrb kızlar nasılsınız???cuma günü kontrole gittim doktorum yumurtlama takibi yaptı bu ay yumurtan çatlamış her şey yolunda dedi ilişki günü verdi ertesi gün adet oldum geçen hafta salı günü bitmişti adetim hemen doktorumu ardım ben adet oldum korkulacak bi şey yok demi diye doktor da hayır korkulcak bi şey yok yumurtanın çatlamasıyla ilgili kanama o dedi ama ben adet gibiyim kesilmedi çok yoğun değil ama normal şekilde kanamam devam ediyo 2 gündür kızlar bu konuda bilgisi olanlar beni bilgilendirsin lütfen böyle bi şey yaşayan var mı aranızda...internetten araştırdım bazı kadınlarda yumurta çatlayınca ovulasyon kanaması oluyomuş galiba bi de doktorun verdiği ilişki günü tam da kanamamın olduğu günlere denk geldi kızlar yaa offfffff kafam çok karıştı benm yaaaaaaaa

canım mrb iyim sen nasılsın?evet ben 6 aydır o şekilde denedim .doktorum ilişki günleri verdi onları yaptık çatlatma iğnesini vuruldukdan 2 gün sonra ama ben adetr günümde adet oluyordum hiç senin gibi erken kanamam olmadı aksini progestan ilacıda veriyordu adetim 3-4 gün uzuyor ben artık doktoru bıraktım a

kızlarrr merhaba nasılsınızzzz çok özledim sizleriiiii nasılsınız neler yapıyorsunuz ????
ben uzun zamandır giremedim işyerim yoğun kendi telaşlarımda vardı kızlar bugün 17 haftalık olduk doktorum kız bebeğin dedi ama hayırlısı sağsalim gelsinde kız erkek hiç farketmez sizlerde asla asla ümidinizi kesmeyin ALLAHım büyük ben amannn bu ay olmasınn 3-4 ay sonra çalışalım artık dediğim zaman oldu unutmayınn herşey nasip ALLAHım tez zamanda hayırlısıyla sizlerede yaşatsın inşallahhhh çok öpüyorum sizleriii ALLAha emanet olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…