gülşencim sen glucophageyle mi hamile kaldın ben karnımda ölen bebeğime glucophageyle hamile kalmıştım ve tekrar kullanmak istiyorum o hapı
ARKADAŞLARRRIMMM Kızlarrr hepinizi merhabalarrrr inanın sizzleri çok özledimmm
Uzun zamandır giremiyordum çünkü hamileliğimde zor anlar yaşadım ilk bulantılarım oldu kusmalarım dayanamıcak kadar hala devam ediyor ama dayanmaya çalışıyorum
daha sonra düşük tehlikem çıktı kanamam oldu 3,5 haftadır annemlerde yatıyorum doktorum tuvalet hariici kalkmıyacaksın dedi hatta 3,4 kilo bile verdim göbiş falan dümdüz yani hiç bişi yok inşallahhh bebişimiz beslenebiliyordur ALLAHım inşallahhh böyle olunca ne işe gidebildim ne evime gidebildim tabi sizlere yazamadım ama inanın aklımdaydınız hep hep sizlerede dua ettim ve devam ediyorum etmeyeeee ALLAHIM EN YAKIN ZAMANDA BEBİŞ HABERLERİNİ SİZDEN ALMAMIZI NASİP ETSİN HERŞEY GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN GİBİ OLSUN ARKADAŞLARIM
ben şimdilik biraz daha iyiyim çok şükür ALLAHıma bulantı ve çıkarmalar var ama enazından bir nebze olsun daha iyiyim düşük tehlikesinide yavaş yvaş atlatıyormuşuz doktor iyiyi gitmişsiniz ama dikkat etmeye devam ediceksin dedi işte kızlarr bende böyle herşeyyy gönlünüzce olsunn ALLAHım en tez zamanda sizlere nasip etsinnn dularımızı kabul etsin inşallahhh AMİNNN
sevgencim çok geçmiş olsun canım.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşalllah... hiç yerinden kalkma tatlım,,,
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim darısı başına tatlımm.. Canım inşallah seninde mayısta tutar canım ama sana şunu söylim tatlım.. Kesinlikle kafana takmıcaksın ben bu ay eşime artık kafama takmıyorum kasmak yok dedim hiç hesaplama yapmıcam dedim ve öle yaptım ve şimdi çok şükür hamileyim canım... Sende kafana takma tatlım olurmu...
Canım dün akşam hemen kan testi verdim.. 1,5 saat sonra sonuçları aldım sonuç 1892,66 :))) çok mutlu oldum canım allahım en yakın zamanda sevcan ile sanada yaşatsın canım bu güzel duyguyu.:)))
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız nerlerdesiniz yaa gülşencim,sevgencim nasıl gidiyo hamilelik?ben ayın 13 ünü bekliyorum bakalım hayırlısı dualarınızda unutulmamak dileğiyle arada girin haber verin yaa merak ediyorum bi gidiyosunuz uzun zaman girmiyosunuz
sakın peşini bırakmayın, allahtan umut kesilmez sonuçta daha çok yolun başındasınız. inş herşey istediğiniz gibi olur.
mrb kızlar nasılsınız???cuma günü kontrole gittim doktorum yumurtlama takibi yaptı bu ay yumurtan çatlamış her şey yolunda dedi ilişki günü verdi ertesi gün adet oldum geçen hafta salı günü bitmişti adetim hemen doktorumu ardım ben adet oldum korkulacak bi şey yok demi diye doktor da hayır korkulcak bi şey yok yumurtanın çatlamasıyla ilgili kanama o dedi ama ben adet gibiyim kesilmedi çok yoğun değil ama normal şekilde kanamam devam ediyo 2 gündür kızlar bu konuda bilgisi olanlar beni bilgilendirsin lütfen böyle bi şey yaşayan var mı aranızda...internetten araştırdım bazı kadınlarda yumurta çatlayınca ovulasyon kanaması oluyomuş galiba bi de doktorun verdiği ilişki günü tam da kanamamın olduğu günlere denk geldi kızlar yaa offfffff kafam çok karıştı benm yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?