• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

Meb arkadaşlar bende 2 senedir evliyim bizde çok çocuk istiyoruz ama olmuyor ... Geçen sene 11 ayda hamile kaldım ama malesef 12 ayda düşük yaptım:43: düşük olunca hemen hamile kalirsin dediler 4 ay oldu dahada tutmadı:-(

canım ben de 3 sene olkucak evleneli ve biz de çocuk istiyoruz 5 ay önce benimde bebeğim karnımda öldü malesef kürtaj olmak zorunda aldım ve sana söylendiği gibi bana da hemen hamile kalınıyor dendi ama olmadı olsun RABBİM her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsn hepimize tüm isteyenlere kafaya çok taktığın zaman da psikolojik olarak etkiliyomuş kafana takmamaya çalış cnm İNŞALLAH olur

canım ben de 3 sene olkucak evleneli ve biz de çocuk istiyoruz 5 ay önce benimde bebeğim karnımda öldü malesef kürtaj olmak zorunda aldım ve sana söylendiği gibi bana da hemen hamile kalınıyor dendi ama olmadı olsun RABBİM her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsn hepimize tüm isteyenlere kafaya çok taktığın zaman da psikolojik olarak etkiliyomuş kafana takmamaya çalış cnm İNŞALLAH olur

Cnm çok geçmiş olsun.... Çok zor oluyor insan bi an umitleniyor seviniyor sonra hayal kırıklığı oluyor .. demek ki hayirlisi değilmiş :19: ben artık ümidimi kezdim artık ümidimi çok kafama bakmıyorum ama bazende aklımdan cikmiyor:-( sanki hiç anne olamicam gibi geliyor bana:'(

bende ocakta kürtaj oldum.sonrasında daha kolay hamile kalınabileceği söylendi ama deniyoruz işte ovulasyon testlerinede başladım bu ay bakalım tutacakmı

canım İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıla en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına ALLAH isteyen herkese nasip eder İNŞALLAH hayırlısıyla vaktini zamanını bekliyodur kafaya takmamaya çalışalım

amin inşallah hepimiz alırız kucagımıza bebeklerimizi.seninde mi olmuyor çok zor bişey bu isteyip de olmaması.allah dayanma gücü versin.

sevgili arkadaşlar öncelikle Allah herkese annelik duygusunu yaşatır inş.bildiğiniz üzere modern tıbbında kabul etttiği ve sebepleri kesin bilinmemekle beraber radtosyon akımı,katkılı besinler,hormonlar,zirai tarım kalıntıları,elektronik eşyalardan yayılan olumsuz moleküler,sigara,alkol,stres ve çeşitli sebetler bugun kısırlık diye nitelendirilebilecek bir hastalıga yol açmaktadır.öncelikle bu risk faktörlenini hayatınızda minumuma indirmelisiniz bebnim yakın arkadaş ve ailede daha evvel çocuğu olmuş fakat her nedense 2.veya 3.çocuğu olmayanlar var buda
çok açıktırki olumsuz çevresel faktörler var.bir arkadaşım bir kaçyıl tedeavi görmesine ragmen çocuğu olmamış tedaviyi buraktıktan yıllar sonra kendiliğinden hamile kalmi şuan 3 evladı var hemde risk misk dememiş veren Allah verir demiş hepside NORMALdoğumla dünyaya gelmiş.sabır eyleyin o ğün ve saat inş yakındadır.

amin inşallah hepimiz alırız kucagımıza bebeklerimizi.seninde mi olmuyor çok zor bişey bu isteyip de olmaması.allah dayanma gücü versin.

AMİNN cnm İNŞALLAH hayırlısıyla alırız bebeişlerimizi kucağımıza ben 5 ay önce bebeğimin karnımda ölmesi sonucu kürtaj oldum 5 ay oldu şimdi yine bekliyoruz ama RABBİMİN vardır bi bildiği ben de polikistik over vardı ilçla hamile kalmıştım ama şimdi hiç bir ilaç kullanmıyorum cnm hayırlısı hepimiz için cnm

mrb kızlar mercan sevcan sevgen size güzel bir haberim var.. bugün test yaptırdım idrar testi çift çizgi çıktı galiba hamileyim,,, çok mutluyum.. inşallah Allahım tez zamanda mercan ile sevcanada bu mutluluğu tatdırır,, yarın kan testi yaptırcam inşallah değerler güzel çıkar...

mrb kızlar mercan sevcan sevgen size güzel bir haberim var.. bugün test yaptırdım idrar testi çift çizgi çıktı galiba hamileyim,,, çok mutluyum.. inşallah Allahım tez zamanda mercan ile sevcanada bu mutluluğu tatdırır,, yarın kan testi yaptırcam inşallah değerler güzel çıkar...

mrb cnmm nerelerdesin yaa çok merak ettm sizleri canım benm çooooooooooooooooookkkkkkkkkkk sevindim İNŞALLAH hayırlısıyla kucağına da alırsın mutlaka haber ver yarın bize çok sevndim çokk hayırlı olsun cnm benm bu ay da tutmadı cuma günü adet oldum

gülşencim ne yaptın tatlım kan tahlilini yaptırdın mı çok merak ediyorum sonucu hemen yaz lütfen hayırlısıyla hamilesindir İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:36::36::36::36::36:

mrb cnmm nerelerdesin yaa çok merak ettm sizleri canım benm çooooooooooooooooookkkkkkkkkkk sevindim İNŞALLAH hayırlısıyla kucağına da alırsın mutlaka haber ver yarın bize çok sevndim çokk hayırlı olsun cnm benm bu ay da tutmadı cuma günü adet oldum

gülşencim ne yaptın tatlım kan tahlilini yaptırdın mı çok merak ediyorum sonucu hemen yaz lütfen hayırlısıyla hamilesindir İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:36::36::36::36::36:

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim darısı başına tatlımm.. canım inşallah seninde mayısta tutar canım ama sana şunu söylim tatlım.. kesinlikle kafana takmıcaksın ben bu ay eşime artık kafama takmıyorum kasmak yok dedim hiç hesaplama yapmıcam dedim ve öle yaptım ve şimdi çok şükür hamileyim canım... sende kafana takma tatlım olurmu...
canım dün akşam hemen kan testi verdim.. 1,5 saat sonra sonuçları aldım sonuç 1892,66 :))) çok mutlu oldum canım Allahım en yakın zamanda sevcan ile sanada yaşatsın canım bu güzel duyguyu.:)))

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim darısı başına tatlımm.. canım inşallah seninde mayısta tutar canım ama sana şunu söylim tatlım.. kesinlikle kafana takmıcaksın ben bu ay eşime artık kafama takmıyorum kasmak yok dedim hiç hesaplama yapmıcam dedim ve öle yaptım ve şimdi çok şükür hamileyim canım... sende kafana takma tatlım olurmu...
canım dün akşam hemen kan testi verdim.. 1,5 saat sonra sonuçları aldım sonuç 1892,66 :))) çok mutlu oldum canım Allahım en yakın zamanda sevcan ile sanada yaşatsın canım bu güzel duyguyu.:)))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmm yaa inan kendim hamileymişim gibi çooooooooookkkkkk sevindim hayırlı uğurlu olsun kaç haftalıkmış doktorla görüştün mü muayene etti mi seni...tatlım sen de güzel dileklerin için çok sağol ne olur dua et bize de bol bol ben de mayısta veririm İNŞALLAH BU GÜZEL HABERİ HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA tatlımm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmm yaa inan kendim hamileymişim gibi çooooooooookkkkkk sevindim hayırlı uğurlu olsun kaç haftalıkmış doktorla görüştün mü muayene etti mi seni...tatlım sen de güzel dileklerin için çok sağol ne olur dua et bize de bol bol ben de mayısta veririm İNŞALLAH BU GÜZEL HABERİ HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA tatlımm

çok teşekkür ederim canım benim....henüz doktora gitmedim,, 4 hafta 5 günlük şuanda kendi hesaplamalarıma göre.. biraz zaman geçsin doktora gitcem.. inşallah mayısta seninde hamiş haberini alarız canım..

kızlar merhaba,
8 nisanda apartopar doğum yatım.
ilk fırsatta uzun uzun anlatırım. bende oğlumda çok iyiyiz.
teyzelerimizi öpüyoruuzzzz.

gülşencim hamile olmana çok çok sevindim. hayırlı olsun...

allah tamamını erdirsin insallah

teşekkür ederim mehtap arkadaşım.. Allah isteyen herkese nasıp etsin. AMİN...

kızlar merhaba,

zeytincim seni gördüğüme çok sevindim canım benim.. çok özledik seni ya.. Allah bebişinede sanada uzun sağlıklı ömür versin canım.. en yakın zamanda bütün olanları anlatmanı bekliyorum canım..
çok şükür bende hamileyim canım.. 4 hafta 5 gün oldu,, inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi..AMİN...

gülşencim sen glucophageyle mi hamile kaldın ben karnımda ölen bebeğime glucophageyle hamile kalmıştım ve tekrar kullanmak istiyorum o hapı

kızlar merhaba,

zeytincim hayırlı uğurlu olsun cnm ALLAH hayırlı sağlıklı uzuuuuuuuuuunnn ömürler versn bebeişinle beraber darısı bize İNŞALLAH hayırlısıyla

ARKADAŞLARRRIMMM Kızlarrr hepinizi merhabalarrrr inanın sizzleri çok özledimmm
Uzun zamandır giremiyordum çünkü hamileliğimde zor anlar yaşadım ilk bulantılarım oldu kusmalarım dayanamıcak kadar hala devam ediyor ama dayanmaya çalışıyorum
daha sonra düşük tehlikem çıktı kanamam oldu 3,5 haftadır annemlerde yatıyorum doktorum tuvalet hariici kalkmıyacaksın dedi hatta 3,4 kilo bile verdim göbiş falan dümdüz yani hiç bişi yok inşallahhh bebişimiz beslenebiliyordur ALLAHım inşallahhh böyle olunca ne işe gidebildim ne evime gidebildim tabi sizlere yazamadım ama inanın aklımdaydınız hep hep sizlerede dua ettim ve devam ediyorum etmeyeeee ALLAHIM EN YAKIN ZAMANDA BEBİŞ HABERLERİNİ SİZDEN ALMAMIZI NASİP ETSİN HERŞEY GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN GİBİ OLSUN ARKADAŞLARIM
ben şimdilik biraz daha iyiyim çok şükür ALLAHıma bulantı ve çıkarmalar var ama enazından bir nebze olsun daha iyiyim düşük tehlikesinide yavaş yvaş atlatıyormuşuz doktor iyiyi gitmişsiniz ama dikkat etmeye devam ediceksin dedi işte kızlarr bende böyle herşeyyy gönlünüzce olsunn ALLAHım en tez zamanda sizlere nasip etsinnn dularımızı kabul etsin inşallahhh AMİNNN

Back