• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

arkadaşlarım sizce sorun varmıdır 6 aydır korunmadık her ay test yapıyorum ve sonucun da üzülüyorum

Canim bende 1 yillik evliyim 25 yasindayim . 6 aydir korunmuyoruz bizde de hala bisey yok. Doktora muayne ovldum
yumurtaliklar normal dedi. Ayrica 1 seneden once hic bir mudahale etmiyolar. Zamana birak, cok fazka takma . Allah
hayirlisiyla hepimize saglikli evlatlr naip etsin

arkadaşlar siteye yeni üye oldum ben.biz 6 aylık evliyiz.bebek istyiyorum ama hamile kalamıyorum.oktor gittim aetin 2.günü gelin dei.ama çekiniyorum muayeneyi nasıl yapar ultrasyonlamı yoksa diğer türlümü bkar. bir bebek sahibi olmak istiyorum dua ein kızlar

Ben 1.5 yıl korunmayıp sonra kendiliğimden hamile kaldım canım merak etme stres yapma olur:)

canım biraz bekle evliliğin iyice otursun derim.
daha yeni evliymişsiniz.
gezin dolaşın evliliğin tadını çıkarın.
birde 6 ay değil 1 yıl içinde olmazsa gelin diyor doktorlar.
ben öyle biliyorum yani.

Kesinlikle öyle 1 yıl 2 yıl sonra gelin diyenler var... Benim basıma geldi 1.5 yıl korunmadık ardından hamile kaldım...

ZEYTİNCİMMM
Çokkkkkkkk teşekkür ederimmmm çokkkkk bende şoktayım inanamıyorum durup durup acaba testler yanıldımı diyorummm :26: kadın doğum doktoruna gösterdim laboratuvardan sonucu alınca gebelik varmı yokmu die bu sonuçlara göre evetttt varr dediii uçtum zatennn :52: kanda beta 787 çıktı sanırım 3-4 haftalık henüz
Kalp atışlarını duyasıya kadar zor geçiçek benim için işyerinde herkesss duymuşşş arkadaşım herkese müjdeyi varmışş sabah şaşırdım kaldımmm:9: şimdide korku saldı ya kalp atışlarını duymazsam ya bişi olursa die sende böyle olmuşmuydun canımmm

Allah tamamına erdirsin insallah canım

Adetin 2. gününün çağırmasının amacı hormon testi yapmak içindir.Sen yinede doktora gitmelisin kontrol açısından en azından korkmana hiç gerek yok için rahat olsun..

Umutsuzluğa kapılmak için çok erken evlilik bu kadar yeniyken bu kadar stres yapmamalısın bence oluruna bırak. rabbim gönlüne göre versin. ben 2 yıllık evliyim sürekli korunduk 2. yılın dolmasına bir ay kala başladım çalışmalara çok şükür ilk denemede tuttu başka bir arkadaşım 5 sene olmamış doktora bile gitmemiş (nasıl dayanabildiyse artık) 5. senesinde bi kızı olmuş şimdi ikinciye hamile rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ama stres yapmayın zamanı vardır hayırlısını isteyin.

arkadaşlarım hepinize tek tek sevgiler ...ne zamandır giremiyordum evde netim yoktu allahıma şükürler olsun ki hamileyim....allah herkeze nasip etsin yalnız çok midem bulanıyor kızlar artık bol bol yazışırz görüşmek dileğiyle sizler napıyorsunuz

arkadaşlarım hepinize tek tek sevgiler ...ne zamandır giremiyordum evde netim yoktu allahıma şükürler olsun ki hamileyim....allah herkeze nasip etsin yalnız çok midem bulanıyor kızlar artık bol bol yazışırz görüşmek dileğiyle sizler napıyorsunuz

tebrikler :46::46::46: sağlıkla kucağınıza alın inşallah :nazar::nazar::nazar: ne kadar zamanda gelmiş oldu bebişin? ben 10 ay oldu hala bekliyorum...bakalım ne zaman gelicek :21::21:

çok teşekkürler arkadaşım 15 aylık evliyim daha 7 haftalık bebeişim allah sanada nasip etsin i,şallah biz çok aradık allahım dualrımı kabul etti inan beklemek çok zor dilerim en kısa zamanda sizlerede nasip eder

arkadaşlar çok mi,dem bulanıyor yemek yiyesim yok zorla yediriyor annem mutfağa giremiyorum size öyle olmuşmuydu arkadaşlar bilgilendirimisiniz

sevcancım çok sevndim canımm.hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsn sağlıkla

İçini ferah tut kendini kasma psikolojini olmayacak yönünde tutma ...olur ..herşeyin bir zamanı vardır buda en hayırlı olan zamandır...

meraba kızlar ben geçen ay çok farklı adet oldum ilk 2,3 gün koyu renkli geldi adetim sonraki 3 gün normal renge döndü ama adetim bitti biteli hemen her gün kasık ve bel ağrısı yaşıyorum gözlerime ağırlık çöküyo,bugün sabah 5 de mide bulantısıyla uyandım yatakta bulantının geçmesini bekledim bugün o bulantıdan ve bendeki değişikliklerden şüphelenerek idrar testi yaptım ve ikinci çizgi de çıktı açık pembe olarak ama belli bi şekilde ve şu an adet olmama 11 gün var ne yapmaalıyım seviniyim mi sevinmeyim mi bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim böle bi şey yaşayan var mı kızlar lütfen en kısa zamanda cevap verin bana

kızlar bugn kan testi yaptırdım sonuç 2.0 bu ne demek oluyo yaa idrarda pozitif çıkmıştı ama adetime daha 10 gün var değer yükselirmi acabaa

slm arkadaşım,
bende 3 aralıkta evlendim, ilk beş ay eşim korundu sonrasnda bebek düşüdk ama bir türlü gerçekleşmiyor..endişelenmeye başladım gerçekten..Allah yardımcımız olsun inş.

slm arkadaşım,
bende 3 aralıkta evlendim, ilk beş ay eşim korundu sonrasnda bebek düşüdk ama bir türlü gerçekleşmiyor..endişelenmeye başladım gerçekten..Allah yardımcımız olsun inş.

Back