• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

iyiyim tatlım çok şükür ben ablamlardayım ablam rahatsız ona bakıyorum o yüzden bu ay fazla çalışma yapamadık eşimle ama yine de ALLAH bilir tabi canm sen de bu ay hamile kalırsın İNŞALLAH cnm glucphageyi ben de 2,5 ay kullanmıştım hamile kalmıştım sen de kalırsın İNŞALLAH cnm öyle ümit ediyorum çok güzel bi ilaç o ben henüz kullanmyorum ama hamile kalamazsam tekrar düşünüyorum hepimiz için en hayırlısı olsun bitanem dualarda buluşmak dileğiyle kendine iyi bak

ablana çok geçmiş olsun tatlım. Allah acil şifalar versin.. tatlım inşallah bu ay hamiş oluruz,, glucphageyi üç aydır kullanıyorum,, ama ilişkiye çok girmedim.. haftada bir ile olmuyor işte,,, bazen daha sık yapyoz bu seferde yumurtlama günü olmuyor.. aslında Allah hayırlı zamanda vercektirde biz biraz panik olduk.. inşallah canım Allah hepimizin göbüşlerini bebiş ile doldurur canım bende seni çok öpüyorum canımm.. Allaha emanet ol..

ablana çok geçmiş olsun tatlım. Allah acil şifalar versin.. tatlım inşallah bu ay hamiş oluruz,, glucphageyi üç aydır kullanıyorum,, ama ilişkiye çok girmedim.. haftada bir ile olmuyor işte,,, bazen daha sık yapyoz bu seferde yumurtlama günü olmuyor.. aslında Allah hayırlı zamanda vercektirde biz biraz panik olduk.. inşallah canım Allah hepimizin göbüşlerini bebiş ile doldurur canım bende seni çok öpüyorum canımm.. Allaha emanet ol..

canım benm ALLAH RAZI OLSUN teşekkür ederm 2,3 günde bir ilişki öneririm ama bazen olmuyo aksilikler çıkabiliyo cnm ama kafana takmamaya çalış ben bu ay çok fazla düşünmedim bakalım hayırlısı tatlım yaa vatana millete bizlere hayırlı evlatlar nasip etsn rabbim her zaman dualarımdasınız siz de dua edin lütfen ALLAHA emanet ol

Canımbenimmm çokk özlemiştim seniiii hoşgeldinn daha sık gir daha sık görüşelimm merak ediyoruz seniiii nasılsın çok teşekkür ederim arkadaşımm çokkk sağolll darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallahhh :16: benim bu ay olmuş baksana haberim yokkk :1: bebiş cumartesi doktora gittik 4,5 haftalıkdı şimdi 5 hafta oldu haftaya kalp atışlarına çağırdı inşallah hayırlısıyla onuda duyarızz:16: belirtileri bende gögüs uçlarım çok acıdı canım sadece uçları birde ara ara başımda sersemlik olduğunu hissettim yanlız tatlım bu ay hiç kasmadım kendimi hiç bişi yapmadım hatta olursa olur olmazsa şöyle temmuz ağustos gibi çalışırız doğum yaza gelir dedim yani 3-4 ay ara vermeyi bile düşündüm ama bak yola çıkmışşş meğerse içmediğim kadar kola kahve içtim yanlız şuna dikkat ettim gece ilişki olduysa en az yarım saat ayaklarım havada yattım sonra uyudum banyoyu sabah bıraktım suyun spermleri öldürdüğünü duymuştum ve bir tek şuna dikkat ettim biraz açık olucak ama canım klozet tuvaletteki tahaletlenme yerini kullanmadım yani direk su fışkırtan yerini onunda spermleri öldüreceğini düşündüm ne doğru bilemem benim kafamda bulduğum birşey ama sizlerlede paylaşmak istedimmm inşallah işe yarar ve ALLAHım tez zamanda sizlerinde göbişlerinizi doldururr ve burda hamileliklerimizi sonrada bebişlerimizi konuşuruzz inşallahhhh ALLAHım gönlüne göre versin tatlımmm şimdiden hakkında hayırlısı hep yüzün gülsün inşallahhhh AMİNNN:16::16::16:

canım arkadaşıminan gözlerim doldu çok sevindim hamiş olduğuna herşeyin iyisini hakediyorsunuz bende özledim sizleri ama evde netim yok annemlere gelince yazıyorum biliyorsunuzo kadar iğneleri vuruldum ayaklarımı diktim sevgencim olmadı ama banyoda wc de taharet alıyordum belkide spermleri öldürüyor haklısın nette okumuştum canım aşılama belkide erken dimi ama bu ay doktor aşılama yapıcaz dedi sevgencim bazen düşünüyorum da keşke bu kadqar erken başlamasaydım ben acele etmeseydim 3 ayı geçti doktora gidiyorum biliyorsunuz ona göre masrafımız oluyo ama inan yporuldum biliyoırmuusn doktorara muayne olmakdan işallah dua edin bana bu ay olsun ama dediğiniz gibi bende stres yapmıcam olmucakmış gibi düşünücem allahıma şükür olsun sağlığımız yerinde bol bol dua etmek düşer bizlere ...
bak sen kafana takmamışssın iyikide olmuş meleğin arkadaşım hakkımızda hayırlııs olsun sizleri seviyorum kendizie bebişinide çok ii bak allaha emanet ol

Canımmm hoşgeldinnnnn aramızaaa sefalar getirdinnnn. Bizim topiğimiz iyidir hepimiz kardeş gibi birbirimize yardımcı olmaya birbirimize destek vermeye moral vermeye çalışırızzzz sen yaz sanada yorum yapar yardımcı oluruzzzz tatlım :34:
Buarada çok teşşekkür ederimm çok sağoll arkadaşım ALLAHım hayırlısıyla inşallahhh en yakın zamanda sizlerede nasip etsinnnn inşallahhh içini ferah tut inan bebişin bir gün yola çıkacaktırrrr şimdiden hakkında hayırlısı olsun tatlımmmm ALLAHım hayırlısını nasip etsinnn en tez zamanda göbişini doldursun inşallahhh AMİNNN :16::16::16:

Aminn sevgencim samimiyetiniz için hepinize çok teşekkür ederim... :)

Canımmm hoşgeldinnnnn aramızaaa sefalar getirdinnnn. Bizim topiğimiz iyidir hepimiz kardeş gibi birbirimize yardımcı olmaya birbirimize destek vermeye moral vermeye çalışırızzzz sen yaz sanada yorum yapar yardımcı oluruzzzz tatlım :34:
Buarada çok teşşekkür ederimm çok sağoll arkadaşım ALLAHım hayırlısıyla inşallahhh en yakın zamanda sizlerede nasip etsinnnn inşallahhh içini ferah tut inan bebişin bir gün yola çıkacaktırrrr şimdiden hakkında hayırlısı olsun tatlımmmm ALLAHım hayırlısını nasip etsinnn en tez zamanda göbişini doldursun inşallahhh AMİNNN :16::16::16:

sevgencim nasılsın nasıl gidiyo hamilelik? bi şey sorcam sana hamile kaldığın ay sağ ve sol kasığında batmalar oluyo muydu bende bugün o bamalar yoğundu da acaba ümitlensem mi diye soruyorum cnm:36::36::36:

kızlaaaaaarrr nerdesinizi yaa kaç gündür sevgencim,gülşencim,sevcancım diğer arkadaşlar bi şeyler yazın sevgen naptın doktora gittin mi tatlım

Gebe kalmak için ne yapmalıyım hamile kalamadım bi turlu ozel bir sey yapmak gerekmı

Son düzenleme:
bende 2,5 yıllık evliyim benimde olmuyo yeni başladık doktora gitmeye rahim filmi çektirdim adet olunca da yumurta takibine başlıcaz bakalım bizi neler bekliyo

inş hayırlısıyla Allah sanada nasip eder korkma muaneleri ihmal etme

yaa kızlar nerdesiniz sevgencim,gülşencim,sevcancım ve diğer arkadaşlar nerelere gittiniz çok merak ediyorum sizi uzun zamandır yazmıyosunuz ne durumdasınız benim bebiş bu ay da tutmadı dün hastalandım hayırlısı

bende 2,5 yıllık evliyim benimde olmuyo yeni başladık doktora gitmeye rahim filmi çektirdim adet olunca da yumurta takibine başlıcaz bakalım bizi neler bekliyo

canım İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıla en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına ALLAH isteyen herkese nasip eder İNŞALLAH hayırlısıyla vaktini zamanını bekliyodur kafaya takmamaya çalışalım

Meb arkadaşlar bende 2 senedir evliyim bizde çok çocuk istiyoruz ama olmuyor ... Geçen sene 11 ayda hamile kaldım ama malesef 12 ayda düşük yaptım:43: düşük olunca hemen hamile kalirsin dediler 4 ay oldu dahada tutmadı:-(

Back