ARKADAŞLARRRIMMM Kızlarrr hepinizi merhabalarrrr inanın sizzleri çok özledimmm
Uzun zamandır giremiyordum çünkü hamileliğimde zor anlar yaşadım ilk bulantılarım oldu kusmalarım dayanamıcak kadar hala devam ediyor ama dayanmaya çalışıyorum
daha sonra düşük tehlikem çıktı kanamam oldu 3,5 haftadır annemlerde yatıyorum doktorum tuvalet hariici kalkmıyacaksın dedi hatta 3,4 kilo bile verdim göbiş falan dümdüz yani hiç bişi yok inşallahhh bebişimiz beslenebiliyordur ALLAHım inşallahhh böyle olunca ne işe gidebildim ne evime gidebildim tabi sizlere yazamadım ama inanın aklımdaydınız hep hep sizlerede dua ettim ve devam ediyorum etmeyeeee ALLAHIM EN YAKIN ZAMANDA BEBİŞ HABERLERİNİ SİZDEN ALMAMIZI NASİP ETSİN HERŞEY GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN GİBİ OLSUN ARKADAŞLARIM
ben şimdilik biraz daha iyiyim çok şükür ALLAHıma bulantı ve çıkarmalar var ama enazından bir nebze olsun daha iyiyim düşük tehlikesinide yavaş yvaş atlatıyormuşuz doktor iyiyi gitmişsiniz ama dikkat etmeye devam ediceksin dedi işte kızlarr bende böyle herşeyyy gönlünüzce olsunn ALLAHım en tez zamanda sizlere nasip etsinnn dularımızı kabul etsin inşallahhh AMİNNN