iyiyim tatlım çok şükür ben ablamlardayım ablam rahatsız ona bakıyorum o yüzden bu ay fazla çalışma yapamadık eşimle ama yine de ALLAH bilir tabi canm sen de bu ay hamile kalırsın İNŞALLAH cnm glucphageyi ben de 2,5 ay kullanmıştım hamile kalmıştım sen de kalırsın İNŞALLAH cnm öyle ümit ediyorum çok güzel bi ilaç o ben henüz kullanmyorum ama hamile kalamazsam tekrar düşünüyorum hepimiz için en hayırlısı olsun bitanem dualarda buluşmak dileğiyle kendine iyi bak
ablana çok geçmiş olsun tatlım. Allah acil şifalar versin.. tatlım inşallah bu ay hamiş oluruz,, glucphageyi üç aydır kullanıyorum,, ama ilişkiye çok girmedim.. haftada bir ile olmuyor işte,,, bazen daha sık yapyoz bu seferde yumurtlama günü olmuyor.. aslında Allah hayırlı zamanda vercektirde biz biraz panik olduk.. inşallah canım Allah hepimizin göbüşlerini bebiş ile doldurur canım bende seni çok öpüyorum canımm.. Allaha emanet ol..
Canımbenimmm çokk özlemiştim seniiii hoşgeldinn daha sık gir daha sık görüşelimm merak ediyoruz seniiii nasılsın çok teşekkür ederim arkadaşımm çokkk sağolll darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallahhhbenim bu ay olmuş baksana haberim yokkk bebiş cumartesi doktora gittik 4,5 haftalıkdı şimdi 5 hafta oldu haftaya kalp atışlarına çağırdı inşallah hayırlısıyla onuda duyarızz belirtileri bende gögüs uçlarım çok acıdı canım sadece uçları birde ara ara başımda sersemlik olduğunu hissettim yanlız tatlım bu ay hiç kasmadım kendimi hiç bişi yapmadım hatta olursa olur olmazsa şöyle temmuz ağustos gibi çalışırız doğum yaza gelir dedim yani 3-4 ay ara vermeyi bile düşündüm ama bak yola çıkmışşş meğerse içmediğim kadar kola kahve içtim yanlız şuna dikkat ettim gece ilişki olduysa en az yarım saat ayaklarım havada yattım sonra uyudum banyoyu sabah bıraktım suyun spermleri öldürdüğünü duymuştum ve bir tek şuna dikkat ettim biraz açık olucak ama canım klozet tuvaletteki tahaletlenme yerini kullanmadım yani direk su fışkırtan yerini onunda spermleri öldüreceğini düşündüm ne doğru bilemem benim kafamda bulduğum birşey ama sizlerlede paylaşmak istedimmm inşallah işe yarar ve ALLAHım tez zamanda sizlerinde göbişlerinizi doldururr ve burda hamileliklerimizi sonrada bebişlerimizi konuşuruzz inşallahhhh ALLAHım gönlüne göre versin tatlımmm şimdiden hakkında hayırlısı hep yüzün gülsün inşallahhhh AMİNNN
Canımmm hoşgeldinnnnn aramızaaa sefalar getirdinnnn. Bizim topiğimiz iyidir hepimiz kardeş gibi birbirimize yardımcı olmaya birbirimize destek vermeye moral vermeye çalışırızzzz sen yaz sanada yorum yapar yardımcı oluruzzzz tatlım
Buarada çok teşşekkür ederimm çok sağoll arkadaşım ALLAHım hayırlısıyla inşallahhh en yakın zamanda sizlerede nasip etsinnnn inşallahhh içini ferah tut inan bebişin bir gün yola çıkacaktırrrr şimdiden hakkında hayırlısı olsun tatlımmmm ALLAHım hayırlısını nasip etsinnn en tez zamanda göbişini doldursun inşallahhh AMİNNN
Canımmm hoşgeldinnnnn aramızaaa sefalar getirdinnnn. Bizim topiğimiz iyidir hepimiz kardeş gibi birbirimize yardımcı olmaya birbirimize destek vermeye moral vermeye çalışırızzzz sen yaz sanada yorum yapar yardımcı oluruzzzz tatlım
Buarada çok teşşekkür ederimm çok sağoll arkadaşım ALLAHım hayırlısıyla inşallahhh en yakın zamanda sizlerede nasip etsinnnn inşallahhh içini ferah tut inan bebişin bir gün yola çıkacaktırrrr şimdiden hakkında hayırlısı olsun tatlımmmm ALLAHım hayırlısını nasip etsinnn en tez zamanda göbişini doldursun inşallahhh AMİNNN
bende 2,5 yıllık evliyim benimde olmuyo yeni başladık doktora gitmeye rahim filmi çektirdim adet olunca da yumurta takibine başlıcaz bakalım bizi neler bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?