kıslar slm ben 24 yaşındayım ve 6 aylık evliiyim ilk geçen ay denedik adetin 9,ve 14,günü ama olmadınormalde adetim düzenlii 26 günde bir oluyorum bu ay 9aralıkda oldum 14,günmü 12,günmü kafam karışmış bu durumda kaç gün önceden başlayıp ne zamana kadar çalışma yapmalıyım bide yumrtlamadan 3gün önce 2gün sonra elverişli diyolar ya iyice kafam bulanmış durumda kıslarr yardımmmmmm :))) şimdiden sağolunnn
zeytin..arkadaşım haklısın psikoloji çok önemli bende çok stres yapıyorum başdan itibaren.herşeyi olacağa bıraksak belkide herkez gibi normal tedavisiz olucak ama ne yazıkki öyle yapamadım.eşime bir çocuk vermeği çok istiyorum.çok severek evlendik aramzıda yaş farkı var ama o dünyanın en iyi insanı melek gibi kalbi var.onu mutlu görmek sevindirmek istiyorum.evimiz çok boş geziyoruz ama bir yere kadar...ama ikizlerim olsun çok istiyorum.allah herkezin yanında olsun.artık yarın değerlenirmeleri yaparız iyi ki varsınız kızlar
kıslar slm ben 24 yaşındayım ve 6 aylık evliiyim ilk geçen ay denedik adetin 9,ve 14,günü ama olmadınormalde adetim düzenlii 26 günde bir oluyorum bu ay 9aralıkda oldum 14,günmü 12,günmü kafam karışmış bu durumda kaç gün önceden başlayıp ne zamana kadar çalışma yapmalıyım bide yumrtlamadan 3gün önce 2gün sonra elverişli diyolar ya iyice kafam bulanmış durumda kıslarr yardımmmmmm :))) şimdiden sağolunnn
hoşgeldin kardeşim nasipse akşama randevu aldım yarın sabah haberlerşi vericem sizleri ama çok korkuyorum ya şuan regl 2.günüm ya şimdik altan bakınca nasıl olucak napmam lazım
kısllarrrr ben bişi daha sorucammmm :) yumurtlama olduğu 4,5 gün hergünmü çalışma yapmak gerek yoksa bir gün araylamı yaaaa düşündükçe geriliyorummmmmm kafam allak bullakkya olmazsa diyeee ne zormuş
kızlar dularım sizinle hepimize allah gönlümüze göre versin.zeytin..çok teşekkürler yanımda olacağın için akşam için sabırsızlanıyorum korkumu yenmeye çalışıyorum işallah kötü bir şey çıkmaz kızlar yoksa çok üzülürüm allah nyardımcımız olsun cümleten..bir de biz hep gün aşırı çalışıyoduk kızlar ama denk gelmei bir türlü heralde yada fazla çalışmak sperm sayısını düşürdüğü doğru birde ben belden aşağıya hiç yastık koymadım etkisi olabilir anlıcaz bakalım bu akşam:9
cnm seni çok iyi anlıyorum o yüzden herzaman sana destek olmaya hazırım.sormak istediğin herşeyi sorabilirsin. bende 10 ay boyunca her kırmızı kartı gördüğümde yataklara attım kendimi günlerce ağladım.sürekli doktora gittim.yumurta takipleri yapıldı.stresten süt hormonlarım yükseldi.ilaçlar kullandım.taa ki yeter artık üzülmicem ne zaman kısmetse ozaman gelsin hatta bu ay gelmesin tatile gidicem gönlümce tatil yapıp geleyim sonra bakarız tekrar dedim. o ay geldi meleğim. allahım bağışlarsa nisanda kavuşucam ona.
o yüzden ne kadar kafan rahat olursa o kadar şansın yüksek canım.yeterki dua et içini rahat tut.
çalışmalardan sonrada mutlaka popişin altına yastık koy.bacaklarını çapraz sıkıştır biraz yukarı kaldır bekle.pozisyon biraz kötü hayal edince bile finaaaama napalım herşey bebiş için. hemen kalkarsan tohumların dökülüüürrr.
günaydın arkadaşlarım zeytincim allah sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin.dün akşam doktora gittim alttan muyane etti e kolay değil muyne ettikden sonra ağrım oldu.sonra bende test istedi hormanlarıma bakıcakmış.testi yaptırdım çıkması 2 saati bulur dedi bizde bu akşam sonuçları alıp tekrart gidicez ün beklemedik saat geç olmuşdu acaba ne çıktı ya çok merak ediyorum dua edin kızlar regl muyane çok zormuş yalnız zeytincim çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?