slm sevcan ben de gulucophageyle hamile kalmıştım 3 ay kullandıktan sonra.ama maalesef bebeğimin kalp atışları olmadığı için 1o haftalıkken kürtaj olldum.şimdi de gebelik şüphem var ama emin değilim adetime 9 gün varken idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm ama çok belliydi.dün tekrarladım testi bu kez ikinci çizgi o kadar belli değildi.yeri belliydi beyazdı ışığa tutunca görünüyodu.kafam karıştı acaba hamile miyimmm lütfen cvp verin kızlarr
Canım dur panik yapma aldığın idrar testi bozuk olabilir, bence farklı bir marka test alıp bir kez daha yap yada, kan testi yaptır. bence hamile olma ihtimalin çok yüksek, ama bunu kesinleştirmek için yarın mutlaka kan testi yaptır. ayrıca telaş yapma canım. hayırlısı ile inşallah hamilesindir.
bende bi kez doktora gittim işte bir aydan uzun zaman oldu, çok utandım alttan baktı falan inşallah bir daha bu nedenden dolayı gitmek zorunda kalmam hiçbirimiz kalmaz. doktor bana güldü evliliğim 6 ay olmamıştı işte gittiğimde, yumurtalıklarıma falan baktı gayet iyi durumda dedi biraz tembeller sadece dedi, annemi sordu anneminde evlendikten sonra 1 yıl sonra olmuş hiç korunmadıkları halde, genetik olduğunu falan söyledi, birde internette fazla bu konuları araştırıp kafanı bulandırma dedi bana, off inşallah hamile oluruz bu ayda, artık bebişlerimizin karnımızdaki ilerlemeleri hakkında konuşuruz. zeytininin oğluşuna arkadaşlar yaparız.. İnşallah ALLAHIMMM.. AMİNN...
insan çok utanıyor inan bende titriyorum utancımdan ama mecburuz ben kaç defa baktıurdım 10 defa olmuştur bende 1,5 aydır gidiyorum ama devamlı alttan bakıyor genetikde olabilir canım ya işallah bebişimiz olur canım dua ediyorum zeytinin oğluşuna arkadaşları getiririz hepoimiz iyi haberlerle geliriz
kızlar hepinize cvp yazıcağım ama çıkmak zorundayım yarın sabah hıoşgeldiniz topiğime
one step öle bi şeydi cnm adetime 9 gün kala yaptığımda akşam üzeriydi ama tetslere güvenemiyorum böle olunca İNŞALLAH yarına kadar olmazsam kan tahlili yaptrmak istiyorum ama hayırlısı
Canım dur panik yapma aldığın idrar testi bozuk olabilir, bence farklı bir marka test alıp bir kez daha yap yada, kan testi yaptır. bence hamile olma ihtimalin çok yüksek, ama bunu kesinleştirmek için yarın mutlaka kan testi yaptır. ayrıca telaş yapma canım. hayırlısı ile inşallah hamilesindir.
ayyy İNŞALLAH dediğin gibidir hayırlısıyla çok korkuyorum bebeğim varsa ve tekrar kalp atışlarını dyamazsam diye ALLAH kimseye yaşatmasın
ayyy İNŞALLAH dediğin gibidir hayırlısıyla çok korkuyorum bebeğim varsa ve tekrar kalp atışlarını dyamazsam diye ALLAH kimseye yaşatmasın
birde kafandan şu saplantıyı çıkar birici hamilelikte sorun oldu diye ikincisinde de aynı şey olcak diye bir kaide yok, kafana takmaman gerekir. stres ve kafaya takma başka hastalıklara neden oluyor, insan sağlığından oluyor. lütfen rahat ol. hamile değilsen bile bir daha ki ay olursun, sen sadece buna inan,,
birde kafandan şu saplantıyı çıkar birici hamilelikte sorun oldu diye ikincisinde de aynı şey olcak diye bir kaide yok, kafana takmaman gerekir. stres ve kafaya takma başka hastalıklara neden oluyor, insan sağlığından oluyor. lütfen rahat ol. hamile değilsen bile bir daha ki ay olursun, sen sadece buna inan,,
çok doğru söylüyosun öyle yapcam İNŞALLAH
çok doğru söylüyosun öyle yapcam İNŞALLAH
güzel dilekleriniz için çok tşk ederm kızlar sonucuöğrenirsem paylaşırım İNŞALLAH sizlerle şimdi çıkmak zorundayım hayırlı akşamlar
merhaba kızlar bende eylul ayından beri 2.bebişi istiyorum gecen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetin 2.gunu çörekotlu kure başladım bakalım ne olacak korunmayı bıraktığımdan beri periyodlarımdda uzadı
slm sevcan ben de gulucophageyle hamile kalmıştım 3 ay kullandıktan sonra.ama maalesef bebeğimin kalp atışları olmadığı için 1o haftalıkken kürtaj olldum.şimdi de gebelik şüphem var ama emin değilim adetime 9 gün varken idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm ama çok belliydi.dün tekrarladım testi bu kez ikinci çizgi o kadar belli değildi.yeri belliydi beyazdı ışığa tutunca görünüyodu.kafam karıştı acaba hamile miyimmm lütfen cvp verin kızlarr
canım benim günaydın allah sabırlıklar versin geçmiş olsun diyorum çok üzüldüm sen 3,seferde hamiş kalmıssın ozaman silik de olsa gördüysen hamissin canım hamilsesin bence arkadşaım kan testi de yaptır ama idrar da çıkar derler şimdideden hayırlı olsun diyoerum allah bizlerred nasipe tsin yine o ilaçdan kullandın mı
sevgencim günaydın arkadaşım nasılsın napıyosun çalışmalara devammı bittimi adetin
günaydın sevgencim iyi iyi çalışın evet haklısın kendimizi kasınca hiç olmöuyor en iyisi boşvericeksin ...hiç belli olmaz yumurtalamam günü olmasa bile tutabilir allah bilir sen yeterki gönlünü ferah tut canım arkadaşım bende yastık koyup ayaklarımı dikmiyorum ama uzun süe sabaha kadar attığım oluyordu:))bakalım sonuç yarın belli olucak adet tarihim yarın sevgenci.m dua et sakın olmuycak gibi düşünme bence olucak bu ay senin şubat ayı bizim ayımız olucak allahın izniylegünaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsınnn ??? benim adetim bitti ve 13 gün sonra ilk kez ilişkiye girdik dün akşamyatılı üniversite arkadaşlarım vardı onlar gitti adet geldi derken biz kaldık öyle dün akşam çalıştık ama daha adetin 7.günü yumurtlama yoktr die hiç kasmadım kendimi biraz uzandım sonra 10 15 dk yastık koyup ayaklarmı dikti sonrada kalktım valla banyomu yapıp abdestimi aldım geçen ay taa sabahlara bırakmıştımm banyomu ama olmadı bu ay kasmamaya karar verdim kendimi birde sanırım bu aya olmucak die bir şey takıldı içime neden bilmiyorum ben iyyim ama durduk yerde olmucak diorum neyseee hayırlısı bakalımmmm :)))
Sen nasılsın sende durumlar nasıl adet günün ne zamandı ??? ne zaman hayırlı haber vericennnnn)))
Zeytincim sen nasılsın oğluş nasıl sanırım kardan gelemedin canm işe kaç gündür yoksun olsunnnn bol bol dinlen sendeee))
kızlar merhaba. nasılsınız. kaç gündür işe gelemiyorum.arabayı çıkaramıyoruz kardan.otobüslede gelemedim işe. bugün babam getirdi.
sizde ne var ne yok. sevcancım ne durumdasın. ? adete kaç gün var?
günaydın sevgencim iyi iyi çalışın evet haklısın kendimizi kasınca hiç olmöuyor en iyisi boşvericeksin ...hiç belli olmaz yumurtalamam günü olmasa bile tutabilir allah bilir sen yeterki gönlünü ferah tut canım arkadaşım bende yastık koyup ayaklarımı dikmiyorum ama uzun süe sabaha kadar attığım oluyordu:))bakalım sonuç yarın belli olucak adet tarihim yarın sevgenci.m dua et sakın olmuycak gibi düşünme bence olucak bu ay senin şubat ayı bizim ayımız olucak allahın izniyle
canım benim günaydın allah sabırlıklar versin geçmiş olsun diyorum çok üzüldüm sen 3,seferde hamiş kalmıssın ozaman silik de olsa gördüysen hamissin canım hamilsesin bence arkadşaım kan testi de yaptır ama idrar da çıkar derler şimdideden hayırlı olsun diyoerum allah bizlerred nasipe tsin yine o ilaçdan kullandın mı
teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN canm.kürtajdan sonra kullanmadım doktor bana 6 ay korun dedi ama biz bebek hemen istediğimiz için 3 ay oldu tekrar bu ilacı kullanmam için bi doktora sorup öyle kullanmam gerektiğini söyledi doktorum birazda ilaçla hamile kaldım diye erken bıraktık biz korunmayı.ama bu ilaç çok etkili hamile kalmakta onu söyleyebilirim tabi ALLAH isterse.henüz kan testi yaptırmadım biraz daha geçsin istiyorum ama dedim ya bi defa idrar testi yaptım adetime 9 gün varken çıktı adetime 3 4 gün varken 2 defa daha yaptım onda da beyaz bi çizginin çok dikkatli bakınca görülmesi kafamı karıştırdı ama hayırlısı yaa ne diyelim cnmm ALLAH sana da nasip etsn en kızsa zamanda tüm isteyenlere de
AMİNNNN canım inşallahhhh ayyy ne heyecan vardır şimdi sendeeee)) bir daha test yaptıınmı hiç inşallahh sonuçta hayırlı olurrr ve kırmızlar 9 ay hiççç gelmezzzz
Bende cumartesi doktora girmek istiyorum naispse adetin 10.günü olucak yumurtlaları falan ozaman anlayabilrimi çatlamış çatlamamış die ??? sen gittin bilirsin :) çevremdekilerde daha 1 ,2 ay olmuş biraz daha bekle hemen gitme 120 lira boşuna gitmesin dior ama bende bi kontrol olayım diorum nerelere ne paralar veriyoruz 120 lira fazla ama sağlık bu diorum sence yumurtları anlayabilirmi yoksa illa adetliykenmi gitmek gerekirdi sevcancım ???
teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN canm.kürtajdan sonra kullanmadım doktor bana 6 ay korun dedi ama biz bebek hemen istediğimiz için 3 ay oldu tekrar bu ilacı kullanmam için bi doktora sorup öyle kullanmam gerektiğini söyledi doktorum birazda ilaçla hamile kaldım diye erken bıraktık biz korunmayı.ama bu ilaç çok etkili hamile kalmakta onu söyleyebilirim tabi ALLAH isterse.henüz kan testi yaptırmadım biraz daha geçsin istiyorum ama dedim ya bi defa idrar testi yaptım adetime 9 gün varken çıktı adetime 3 4 gün varken 2 defa daha yaptım onda da beyaz bi çizginin çok dikkatli bakınca görülmesi kafamı karıştırdı ama hayırlısı yaa ne diyelim cnmm ALLAH sana da nasip etsn en kızsa zamanda tüm isteyenlere de[/QUOT
arkadaşım işallah şubat ayı bizim günümz olsun göbişlerimiz şisşin .serephoneyle aynı özelliğe sahip dimi o ilaç ya işallah bana da etki olmultur ben bile çatlatma iğnesi vuruldum ama dediğim gibi adetime 6 gün kala 2 değeri çıktı negatif ve ben ümitsizliğe kapıldım allhın izniyle ikimizde hamiş kalırız ve burdaki diğer arkadaşlarım birlikde ilerleriz
canım benim günaydınlar ben tahmin ettim kardan gelemdiğini işe boıl bol dinlenmeissindir oğlulun nasıl keyfiniz yerindemi vallahi özlettin kendini söyliyim sen olmadan olmuyor zeytincim sevgen le yalnız kaldık :)
zeytincim adetime 6 gün kala kan testi yaptrırdım özel polikinlikde yani pazar günü <2 çıktı negatif ve çok üzüldüm .netten bakıyorum kimisinin 10 gün kala bile kanda çıkıyormuş adete vbende çıkmadı geç döllenmeden mi acaba hüsrana uğradım .yarın adet günüm zeytincim sence hamilemiiym ya ne düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?