6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

one step öle bi şeydi cnm adetime 9 gün kala yaptığımda akşam üzeriydi ama tetslere güvenemiyorum böle olunca İNŞALLAH yarına kadar olmazsam kan tahlili yaptrmak istiyorum ama hayırlısı

bi de anlamadığım adete 9 gün kala yaptığım testte ikinci çizgi silikte olsa çıkıyo adete 2 gün kala yaptığım testte neden beyaz çizgi çıkıyor kafam çok karışık çoooooookk

mrb arkadşaım günaydın çörek otu iyimi geliyor ben çörek otu tarçın ve bir kaşık balın çok etkisi olduğunu duymuştum hamileliğe hatta denemeyi bile düşündüm ama ilk ilaçları kullanmakdan yanayım şuanlık bakalım hayırlşısı olsun arkadşaım senin bir tane varmış allah bağışlasın darısı hepimizin başına işallah şubat ayı biizm ayımız olur

zeyytincim nasılsın arkadşaım merak ettim nerelerdesin kar nedeniyle işe gidemedin sanıırm arkadaşım bebişin nasıl iyi bakın kend,inize

sevgencim günaydın arkadaşım nasılsın napıyosun çalışmalara devammı bittimi adetin

günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsınnn ??? benim adetim bitti ve 13 gün sonra ilk kez ilişkiye girdik dün akşam yatılı üniversite arkadaşlarım vardı onlar gitti adet geldi derken biz kaldık öyle dün akşam çalıştık ama daha adetin 7.günü yumurtlama yoktr die hiç kasmadım kendimi biraz uzandım sonra 10 15 dk yastık koyup ayaklarmı dikti sonrada kalktım valla banyomu yapıp abdestimi aldım geçen ay taa sabahlara bırakmıştımm banyomu ama olmadı bu ay kasmamaya karar verdim kendimi birde sanırım bu aya olmucak die bir şey takıldı içime neden bilmiyorum ben iyyim ama durduk yerde olmucak diorum neyseee hayırlısı bakalımmmm :)))

Sen nasılsın sende durumlar nasıl adet günün ne zamandı ??? ne zaman hayırlı haber vericennnnn )))

Zeytincim sen nasılsın oğluş nasıl sanırım kardan gelemedin canm işe kaç gündür yoksun olsunnnn bol bol dinlen sendeee ))

kızlar merhaba. nasılsınız. kaç gündür işe gelemiyorum.arabayı çıkaramıyoruz kardan.otobüslede gelemedim işe. bugün babam getirdi.
sizde ne var ne yok. sevcancım ne durumdasın. ? adete kaç gün var?

günaydın sevgencim iyi iyi çalışın evet haklısın kendimizi kasınca hiç olmöuyor en iyisi boşvericeksin ...hiç belli olmaz yumurtalamam günü olmasa bile tutabilir allah bilir sen yeterki gönlünü ferah tut canım arkadaşım bende yastık koyup ayaklarımı dikmiyorum ama uzun süe sabaha kadar attığım oluyordu:))bakalım sonuç yarın belli olucak adet tarihim yarın sevgenci.m dua et sakın olmuycak gibi düşünme bence olucak bu ay senin şubat ayı bizim ayımız olucak allahın izniyle

canım benim günaydınlar ben tahmin ettim kardan gelemdiğini işe boıl bol dinlenmeissindir oğlulun nasıl keyfiniz yerindemi vallahi özlettin kendini söyliyim sen olmadan olmuyor zeytincim sevgen le yalnız kaldık :)
zeytincim adetime 6 gün kala kan testi yaptrırdım özel polikinlikde yani pazar günü <2 çıktı negatif ve çok üzüldüm .netten bakıyorum kimisinin 10 gün kala bile kanda çıkıyormuş adete vbende çıkmadı geç döllenmeden mi acaba hüsrana uğradım .yarın adet günüm zeytincim sence hamilemiiym ya ne düşünüyosun

AMİNNNN canım inşallahhhh ayyy ne heyecan vardır şimdi sendeeee )) bir daha test yaptıınmı hiç inşallahh sonuçta hayırlı olurrr ve kırmızlar 9 ay hiççç gelmezzzz

Bende cumartesi doktora girmek istiyorum naispse adetin 10.günü olucak yumurtlaları falan ozaman anlayabilrimi çatlamış çatlamamış die ??? sen gittin bilirsin :) çevremdekilerde daha 1 ,2 ay olmuş biraz daha bekle hemen gitme 120 lira boşuna gitmesin dior ama bende bi kontrol olayım diorum nerelere ne paralar veriyoruz 120 lira fazla ama sağlık bu diorum sence yumurtları anlayabilirmi yoksa illa adetliykenmi gitmek gerekirdi sevcancım ???

evet canım çok heyecan var işallah hamişimdir:):)hayır o günden sonra yapmadım 6 gün öne 2 değeri çıkmıştı başka cesaret edemedim doğrusu..
evet 10 günü bana iğne vurmuştu sanıırm gidebilirisn arkadaşım görür bence bekleme derim biran önce git dediğin gibi her yere para gidiyor ama 120 lira çok be caqnım artık özele gitsende devlet karşılığıyor ssk lıysan mesala ben 37 ödüyorum 120 çok fazla...
valla beni adetin 2.günün çağıroyr canım yumrutalıkları daha iyi görüyormuş ilaç veriyor 10 günü tekrar çağıerıyor ilaç bitiminde ozaman da yumurtanın ne zman çatlıcağını söylüyordu yani 10 günü gitsende olur ayda 1 muayne ücreti verince 2.günü gitsende para vermessin sen git derim ikimiz için de hayırlısı olsun şubat ayı bebiş gnümz olsun

Son düzenleme:

bak yaaa ben sana erken test felan yaptırma demedimmi. varsada yoksada hayırlısı. erken baktırmanın sana hiç faydası yokki.şimdi varsa bile yok yere üzülmüş olacaksın.geç döllenme olabilir tabi ama senn yumurtaların hep erken gelişiyo. hayırlısı artık bekle canım dua et.inşallah güzel haberler alırız.

bende iyiyim birz üşüttüm sanırım grip gibiyim.oğlumda iyi çok şükür.bi yaramazlık yok şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…