bak yaaa ben sana erken test felan yaptırma demedimmi. varsada yoksada hayırlısı. erken baktırmanın sana hiç faydası yokki.şimdi varsa bile yok yere üzülmüş olacaksın.geç döllenme olabilir tabi ama senn yumurtaların hep erken gelişiyo. hayırlısı artık bekle canım dua et.inşallah güzel haberler alırız.
bende iyiyim birz üşüttüm sanırım grip gibiyim.oğlumda iyi çok şükür.bi yaramazlık yok şimdilik.
zeytincim canım arkadaşım haklısın ama ben değil eşim istedi gitmiycem dedim beni kırma dedi mecbur kaldım evet ıonun yüzünden strese girdim pek takamdım kafayı gerçi ama şuanda sana bir şey diyebilirim yüzümde sivilceler çıktı kocaman kocaman ben genelde adet olunca çıkardı o yarın adet olucam galiba zeytin hamileyken çıkarmı sivilce hemencik evet 27 ocakda iğne vurulmuştum 20 21 ocakda da ilişki önermişti 23 ocakda tekrar doktora gitmiştik o akşam için ilişki önerdi yumurtlaaırn çok ii demişti hamile olabnilrisin dedi ama yine olmuycak gaşliba
bol bol dua ediyorum inan her sabah akşam allahıma sığındım canım arkadşaım seni çok aradım inan derdime deman oluyorsun saol ikinizinde iyi olmasına çok se,ivndim allaha emanet olun geçmilş olsun dikkat et kendine çok canım benim