• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

bak yaaa ben sana erken test felan yaptırma demedimmi. varsada yoksada hayırlısı. erken baktırmanın sana hiç faydası yokki.şimdi varsa bile yok yere üzülmüş olacaksın.geç döllenme olabilir tabi ama senn yumurtaların hep erken gelişiyo. hayırlısı artık bekle canım dua et.inşallah güzel haberler alırız.

bende iyiyim birz üşüttüm sanırım grip gibiyim.oğlumda iyi çok şükür.bi yaramazlık yok şimdilik.

zeytincim canım arkadaşım haklısın ama ben değil eşim istedi gitmiycem dedim beni kırma dedi mecbur kaldım evet ıonun yüzünden strese girdim pek takamdım kafayı gerçi ama şuanda sana bir şey diyebilirim yüzümde sivilceler çıktı kocaman kocaman ben genelde adet olunca çıkardı o yarın adet olucam galiba zeytin hamileyken çıkarmı sivilce hemencik evet 27 ocakda iğne vurulmuştum 20 21 ocakda da ilişki önermişti 23 ocakda tekrar doktora gitmiştik o akşam için ilişki önerdi yumurtlaaırn çok ii demişti hamile olabnilrisin dedi ama yine olmuycak gaşliba
bol bol dua ediyorum inan her sabah akşam allahıma sığındım canım arkadşaım seni çok aradım inan derdime deman oluyorsun saol ikinizinde iyi olmasına çok se,ivndim allaha emanet olun geçmilş olsun dikkat et kendine çok canım benim

teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN canm.kürtajdan sonra kullanmadım doktor bana 6 ay korun dedi ama biz bebek hemen istediğimiz için 3 ay oldu tekrar bu ilacı kullanmam için bi doktora sorup öyle kullanmam gerektiğini söyledi doktorum birazda ilaçla hamile kaldım diye erken bıraktık biz korunmayı.ama bu ilaç çok etkili hamile kalmakta onu söyleyebilirim tabi ALLAH isterse.henüz kan testi yaptırmadım biraz daha geçsin istiyorum ama dedim ya bi defa idrar testi yaptım adetime 9 gün varken çıktı adetime 3 4 gün varken 2 defa daha yaptım onda da beyaz bi çizginin çok dikkatli bakınca görülmesi kafamı karıştırdı ama hayırlısı yaa ne diyelim cnmm ALLAH sana da nasip etsn en kızsa zamanda tüm isteyenlere de[/QUOT

arkadaşım işallah şubat ayı bizim günümz olsun göbişlerimiz şisşin .serephoneyle aynı özelliğe sahip dimi o ilaç ya işallah bana da etki olmultur ben bile çatlatma iğnesi vuruldum ama dediğim gibi adetime 6 gün kala 2 değeri çıktı negatif ve ben ümitsizliğe kapıldım allhın izniyle ikimizde hamiş kalırız ve burdaki diğer arkadaşlarım birlikde ilerleriz

yaa seni çk iyi anlıyorum ben de vurulmuştum çatlatma iğnelerinden ama maalesef olmadı klomen ve çatlatma iğnesi.istanbuda özel hastaneye gidiyodum ben şki üç kez çatlatma iğnesi oldum hamile kalamadım sonra hemen aşılamaya geçmek istedi doktor ben istemedim aşılamayı hemen.sonra bıraktım o doktoru annemler amasyada oturuyolar oraya gitmiştim bi doktor tavsiye ettiler ona göründüm o doktor ALLAH RAZI OLSUN glucophageyi verdi ve verirken de bu hapla hamile kalırsın inş.dedi emin bi şekilde ve oldum da ama maalesef bebeğimi kucağıma almak nasip olmadı olsun ALLAHIN takdiri sağlıklı hayırlı uzuun ömürlü olsun inŞALLAH bebişlerimiz.seraphoneyi bilmiorum ama galiba aynı özelliğe sahip.sen çok erken yaptırmışsın cnm testi yaa geç döllenme olmuştur ümitsizliğe kapılma.benim ilk hamileliğimde adetim 1 hafta geçmişti kandaki değerim geç döllenmeden 17.11 çıkmıştı,2 gün sonra tekrar yaptırdım 18.98 di ama hamileydim sen de ümitsizliğe kapılma cnm İNŞALLAH hamişsindir

yaa seni çk iyi anlıyorum ben de vurulmuştum çatlatma iğnelerinden ama maalesef olmadı klomen ve çatlatma iğnesi.istanbuda özel hastaneye gidiyodum ben şki üç kez çatlatma iğnesi oldum hamile kalamadım sonra hemen aşılamaya geçmek istedi doktor ben istemedim aşılamayı hemen.sonra bıraktım o doktoru annemler amasyada oturuyolar oraya gitmiştim bi doktor tavsiye ettiler ona göründüm o doktor ALLAH RAZI OLSUN glucophageyi verdi ve verirken de bu hapla hamile kalırsın inş.dedi emin bi şekilde ve oldum da ama maalesef bebeğimi kucağıma almak nasip olmadı olsun ALLAHIN takdiri sağlıklı hayırlı uzuun ömürlü olsun inŞALLAH bebişlerimiz.seraphoneyi bilmiorum ama galiba aynı özelliğe sahip.sen çok erken yaptırmışsın cnm testi yaa geç döllenme olmuştur ümitsizliğe kapılma.benim ilk hamileliğimde adetim 1 hafta geçmişti kandaki değerim geç döllenmeden 17.11 çıkmıştı,2 gün sonra tekrar yaptırdım 18.98 di ama hamileydim sen de ümitsizliğe kapılma cnm İNŞALLAH hamişsindir

insan olmayınca hayal kjırıklığına uğruyor dimi arkadaşım bana da doktor aşılama ilaçları aldırdı dolabımda duruyor bakalım napıcak ama bana hamile olabilrisin yumurtlaıklar çok ii demişti yüüzm de sivilciler çıktı bugün farkettim bana genelde adet olucağım zaman çıkardı ama burdan arkadaşım hamilel,ikde çıktığımnı kendisininde çıkıtğını söyledi bana moral oldu saolsun .haklısın aslınjhda bir doktora takıntı kalamamk lazım bana zeytin arkadşaım öyle söylemişti .üzülme arkadşaım allah sana en ksıa zmaanda onun üzümntüsünü acısını unutturucak bir b ebek nasip eder işallah allahım gönlüne göre versin evet serephone aynı zamanda çoğaltıcı bişr ilaçmış .sanırım erken yapğrıtırdım napalım olmassada allah bilir belki bu ay nasip eder üzülmek yok stres yapmak yok bol bol dua eiyorum ne güzel işallah benimde değerim yükselir işlallah hamişimdi yarın görücez< allahın izniyle allah bii<zm yarıdmcım ız olsun

insan olmayınca hayal kjırıklığına uğruyor dimi arkadaşım bana da doktor aşılama ilaçları aldırdı dolabımda duruyor bakalım napıcak ama bana hamile olabilrisin yumurtlaıklar çok ii demişti yüüzm de sivilciler çıktı bugün farkettim bana genelde adet olucağım zaman çıkardı ama burdan arkadaşım hamilel,ikde çıktığımnı kendisininde çıkıtğını söyledi bana moral oldu saolsun .haklısın aslınjhda bir doktora takıntı kalamamk lazım bana zeytin arkadşaım öyle söylemişti .üzülme arkadşaım allah sana en ksıa zmaanda onun üzümntüsünü acısını unutturucak bir b ebek nasip eder işallah allahım gönlüne göre versin evet serephone aynı zamanda çoğaltıcı bişr ilaçmış .sanırım erken yapğrıtırdım napalım olmassada allah bilir belki bu ay nasip eder üzülmek yok stres yapmak yok bol bol dua eiyorum ne güzel işallah benimde değerim yükselir işlallah hamişimdi yarın görücez< allahın izniyle allah bii<zm yarıdmcım ız olsun

Evet haklısın hayal kırıklığna uğruyosuz ama HER ŞEYDE DE BİR HAYIR VARDIR ben buna çok inanıyorum.Ayy inşALLAH hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın.Ben de dün adet olmam gerekiodu ama hala olmadım bakalım ne olcakk:)

zeytincim canım arkadaşım haklısın ama ben değil eşim istedi gitmiycem dedim beni kırma dedi mecbur kaldım evet ıonun yüzünden strese girdim pek takamdım kafayı gerçi ama şuanda sana bir şey diyebilirim yüzümde sivilceler çıktı kocaman kocaman ben genelde adet olunca çıkardı o yarın adet olucam galiba zeytin hamileyken çıkarmı sivilce hemencik evet 27 ocakda iğne vurulmuştum 20 21 ocakda da ilişki önermişti 23 ocakda tekrar doktora gitmiştik o akşam için ilişki önerdi yumurtlaaırn çok ii demişti hamile olabnilrisin dedi ama yine olmuycak gaşliba
bol bol dua ediyorum inan her sabah akşam allahıma sığındım canım arkadşaım seni çok aradım inan derdime deman oluyorsun saol ikinizinde iyi olmasına çok se,ivndim allaha emanet olun geçmilş olsun dikkat et kendine çok canım benim

canım benim gebelik belirtisi ve adet belirtisi hep aynı. o yüzden ayırt etmek çok zor. sadece daha önce adetlerinde yaşıyomuydun bunları bu şekilde belki yorum yapabilirsin.
ama bence şu saatten sonra gün hesaplamalarını yapıp da strese sokma kendini. herşeyde vardır bi hayır. artık bu ay için yapacak bişey varmı? yok. o yüzden bırak bu düşünceleri. inşallah hamilesindir. ama değilsen de yine üzülmek yok haline şükredip önüne bakacaksın. bence bundan sonraki takip te eşinin muayeneleri başlamalı. belki onunla ilgili bir poblem var ve hiç araştırılmadan boş yere stres yaşıyorsunuz.
hakkında hayırlısı canım benim. inşallah hayırlı olanı nasip eder rabbim hepimiz için.

canım benim gebelik belirtisi ve adet belirtisi hep aynı. o yüzden ayırt etmek çok zor. sadece daha önce adetlerinde yaşıyomuydun bunları bu şekilde belki yorum yapabilirsin.
ama bence şu saatten sonra gün hesaplamalarını yapıp da strese sokma kendini. herşeyde vardır bi hayır. artık bu ay için yapacak bişey varmı? yok. o yüzden bırak bu düşünceleri. inşallah hamilesindir. ama değilsen de yine üzülmek yok haline şükredip önüne bakacaksın. bence bundan sonraki takip te eşinin muayeneleri başlamalı. belki onunla ilgili bir poblem var ve hiç araştırılmadan boş yere stres yaşıyorsunuz.
hakkında hayırlısı canım benim. inşallah hayırlı olanı nasip eder rabbim hepimiz için.

evet canım daha önceden adet olucağımı sivilcelerimden anlardım ama bir hafta önce falan çıkardı sanıırm .haklısın olan olmuştur bu sataten sonra değiştiremem ileriye bakmak gerekir .işallah hamileyimdir doktor yanıltmamaıştır .bu ay bana tkrar iğne vurursa eğer olursam ben eşime bakın desem doktorun işine karışmış giib olurmuuym artık bence ona baksın saol canım arkadşaım allah herşeyin hayırlıısnı versin utandırmasın işallah

kızlar mrb, iki gündür soğan kürü uyguluyorum, ama kasıklarımda felaket batmalar oluyor bu normalmi, bıraksammı acaba zarar verirmi soğan kürü insana

kızlar mrb, iki gündür soğan kürü uyguluyorum, ama kasıklarımda felaket batmalar oluyor bu normalmi, bıraksammı acaba zarar verirmi soğan kürü insana

soğan kürünün zararlı olacağını zannetmiorum özellikle kisleri yok ediyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyo diye biliorum

zeytincim sevgencm günaydınlar nasılsınız ?zeytincim oğluşun nasıl iyimi?
kızlar sabah umudum yıkıldı yine kırmızılar geldi ağlayasım geldi inanın çok üzüldüm hem de çok yarıun doktora gitmek istemiyorum hevesim kalmadı ya olmuycak mı benim çocuğum diye düşünüyorum çok korkuyorum allaha dua ediyorum ama 2 sefer de olmadı tutmuyor artık doğal yhollaramı başvursam bakalım yarın dktora son kez gidicem ins
an üzülmesem desede illaki üzülüyor napalım hayırlısı artık

zeytincim sevgencm günaydınlar nasılsınız ?zeytincim oğluşun nasıl iyimi?
kızlar sabah umudum yıkıldı yine kırmızılar geldi ağlayasım geldi inanın çok üzüldüm hem de çok yarıun doktora gitmek istemiyorum hevesim kalmadı ya olmuycak mı benim çocuğum diye düşünüyorum çok korkuyorum allaha dua ediyorum ama 2 sefer de olmadı tutmuyor artık doğal yhollaramı başvursam bakalım yarın dktora son kez gidicem ins
an üzülmesem desede illaki üzülüyor napalım hayırlısı artık

canımmm günaydın iiyiyim çok şükür seni çok iyi anlıyorum bu ay bende çok heveslenmştim ovulasyon testlerinde koyu çizgileri görünce oldu sanıırım demiştim içimden ama bak olmadı bende çok yıklılmıştım güçlü olmaya çalışsamda içimden çokkkk üzülmüştümmm ama herşeyde bir hayır vardır bende bir gitmek istiyorum doktora birde gitmek istemiyorm ne bilim ama üzülme canım bak bugün hem cuma hem mevlid kandili iki mübarek gün ne güzel denk geldi bugün ALLAHa sığınalım bolll dua edelimmmm hakkımızda hayırlısını isteyelim Şimdiden ALLAHım hepimizin duasını kabul etsinn sende üzülme güçlü olll ;)

Günaydın arkadaşlarımmm
hepinizin cumaları ve mevlid kandilleri mübarek olsunnn
ALLAHım hepimizin dualarını kabul etsin ve hakkımızda hayırlıları nasip etsin inşallahhhh AMİNNN :)

Son düzenleme:
canımmm günaydın iiyiyim çok şükür seni çok iyi anlıyorum bu ay bende çok heveslenmştim ovulasyon testlerinde koyu çizgileri görünce oldu sanıırım demiştim içimden ama bak olmadı bende çok yıklılmıştım güçlü olmaya çalışsamda içimden çokkkk üzülmüştümmm ama herşeyde bir hayır vardır bende bir gitmek istiyorum doktora birde gitmek istemiyorm ne bilim ama üzülme canım bak bugün hem cuma hem mevlid kandili iki mübarek gün ne güzel denk geldi bugün allaha sığınalım bolll dua edelimmmm hakkımızda hayırlısını isteyelim şimdiden allahım hepimizin duasını kabul etsinn sende üzülme güçlü olll ;)

olmayınca olmuyor sevgencim inan bu sefer daha çok üüzldüm üzülmcem diyorum ama direncimi kaybettim bu mübarek günde dua edip yüce rabbimize sığınalım bu biizm için bir imtihan dimi
sabretmek zorundayızdediğin gibi herşeyde hayır vardır istersen bu ayda bekle arkadşaım bir dahaki ay gidersin bu sefer olmassa bende ara vericem allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bu güzel mübarek günün hürmetine amin

mercancım sen nasılsın

allaha şükürler olsun çok iyiyim.ama senin bu umutsuz konuşmalarına bakınca üzüldüm.çok umutsuz düşünüyosun cnm inanki ben de ilk gebeliğime kadar senn gibi düşünüyodum ama hamile kaldım ve kürtaj olmak zorunda kaldım ve yine bekliyorum.öncelikle kandilimiz ve cumamız mübarek olsun bugün de çok dua edelim inşallah birbirimize.stres yaptıkça.sürekli bebeğe odaklanınca kırmızıları gördüğümüzde psikolojimiz bozuluyo ve olumsuz düşünüyoruz.allahtan ümit kesilmezki.lütfen kendini bu kadar harap etme.şöyle düşün hamile kalıp allah korusun riskli bi hamilelk geçirmekte var yüce allah hayırlı,sağlıklı hamilelikler versn hepimize ben inanıyorum hepimiz bi gün anne olucaz allahın izniyle ve hayırlısıyla canım benm...üzülme

allaha şükürler olsun çok iyiyim.ama senin bu umutsuz konuşmalarına bakınca üzüldüm.çok umutsuz düşünüyosun cnm inanki ben de ilk gebeliğime kadar senn gibi düşünüyodum ama hamile kaldım ve kürtaj olmak zorunda kaldım ve yine bekliyorum.öncelikle kandilimiz ve cumamız mübarek olsun bugün de çok dua edelim inşallah birbirimize.stres yaptıkça.sürekli bebeğe odaklanınca kırmızıları gördüğümüzde psikolojimiz bozuluyo ve olumsuz düşünüyoruz.allahtan ümit kesilmezki.lütfen kendini bu kadar harap etme.şöyle düşün hamile kalıp allah korusun riskli bi hamilelk geçirmekte var yüce allah hayırlı,sağlıklı hamilelikler versn hepimize ben inanıyorum hepimiz bi gün anne olucaz allahın izniyle ve hayırlısıyla canım benm...üzülme

kızlar adetim 2 gün geçti idrar testi yapsam çıkar mıııııııııı?

kızlar adetim 2 gün geçti idrar testi yapsam çıkar mıııııııııı?

canımm hiç yaşamadım ama :) kimisinin adete 2,3 gün kala çıktığı fakat kimisinin adetten 3-4 gün sonra bile idrarda çıkmadığı olabiliyormuş duymuştum sadece yazmak istedim inşallah sonuç istediğin gibi hayılı olurrr mercancımm ;)

kızlarrr ben doktora gitmekten vazgeçtim erken olduğunu düşündüm ne bilim 1 ay tam anlamıyla çalıştık olmadı demek ayıp geldi ondan önceki 2 ayda toplam 3 kez olmuştu korunmadan onu sayma dior çevremdekilerde yumurtlama felan dikkat etmemiştik hiç bende biras daha beklemeye karar verdim bir kaç ay daha deneyelim eğer ozamanda olmazsa giderim dedim neden bilmiyorum ama içim bi rahat oldu ben kafama çok takıyordum acaba oldumu neden olmadı öyle olcakmış bu yapılcakmış falan artık kendimi kasmıcam hayırlısı dicem bu mübarek günde ALLAHım hepimizin gönlüne göre versinnnnn göbişlerimizi doldursun:))) biliyorumki herşeyin bir vakti zamanı var bende onnu bekliycemmmm :)))

Back