oyy kurban olur annesi küçük adamına yaaaa. bütün dünyam o minik adam. bide bi tane daha minik adamım var bahsettiğim yiğenim.hayatımın aşkı o benim yaa. beni kimseyle paylaşamıyo.bakalım benim bebek doğunca napıcak. kesin bana küser.canım benim zaman çok çabuk geçicek bak görürsün bir bakmıssın küçük adamın doğmuş evet canım seni anlıyorum kolay değil allah yardımcınız olsun..bende zamanıı beklemeye karar verdim zeytincim. allah hayırlıısnı nasip etsin...sonra birde yapaırım boş yere üzerim kendimi .burda bundan uzman doktor yok. evet çok çağırıyor muayene ücreti fazla alıyor ama dediğim gibi bundan başka çare yok şuanlık.25 yıllık doktor hep de burda biz gidiyoruz 50 kişi her akşam 3 saati buluyor orda kalmamız.birde ailemide yakından tanıyor annemde kardeşim zamanı gidiyordu bu doktora..annemin 2 çocuğu düşmüştü karnında ölmüşdü bir gece zehirlenmek üzereyken saat gece 2 de açtı muaynesini annemi kurtardı ozamanlar da pek paramız yok babama ne zaman istersenz ozaman geitrisiniz sıkıntı yapmayın demiş o koularda iş görür ama maddiyatıda sever .işallah bana faydası olur zeytincim ama güvenemiyoprum tabi kimseye yengene üzüldüm bir sürü acı sıkıntı çekmiş ama bak sonunda ilk tedavisinde muradına ermiş maşalah bebişe belkide bir yere takıntı kalmamak lazım zeytincim haklısın ama ben bir allah bir ona güvniyorum şuanda birde bana moral veren sen başka kimseyle konuşamıyorum bu konuyu inan eğer bana şimdik gebe kalmassam aşı yapalım derse işde ozaman değiştricem haklısın
canım ben,im çok üğzüldüm dert veren allah dermanıda verir sen kendine dikkat et biiyorum şimdik bile kilo aldın çok yoruluyosun çok ağrı çekiyorsun ama sabret canım arkadaşım allahım sana derman vericek işallah
evet arkadaşım sanıırm şüphelendi ama düşünüyorum eğer şüphelendiyse neden ilişki önerdi dimi görücez bakalım sen bana ışık oldun zeytincim allah razı olsun işallah güzel haberler le bende burda mutlu olurum sizlerle
kızlar adet oldummmm devamı geliyorrr önümüzdeki ay nasıl olucak nasıl çalışıcaz hiçççç bilmiyorummm günaşırımı hangi günler daha çok ovulasyon testi yapayımmı yoksa yapmıyayımmı kafam karmaaakarışııkkkkk
ben ne zman doktora gitmeliyimmm
benimle yakın zamanda evlenenlerden hamile olanlar var ayyy bu insanlar nasıl hemen pat die tutturuyorkiii yaaaaa :)))
oyy kurban olur annesi küçük adamına yaaaa. Bütün dünyam o minik adam. Bide bi tane daha minik adamım var bahsettiğim yiğenim.hayatımın aşkı o benim yaa. Beni kimseyle paylaşamıyo.bakalım benim bebek doğunca napıcak. Kesin bana küser.
Doktorlar para düşkünü oluyor malesef.allahım doktorların eline düşürmesin onlarsız da bırakmasın.
şüphelendi ve demekki yumurtan döllenmek için çok uygun göründü ki ona ya yeni döllendi yada döllenebilir her an diye düşündü ki bugün de çalışın dedi. Dur bakalım böyle merakla bi 9 gün daha beklicez inşallah hayırlısı olur.
Evet şimdi demekki önümüze bakma zamanıııı. Ovulasyonun yeterince var elinde zaten. Onunla yumurtlama zamanını takip et bi yandan da bi doktor ayarlahemen muayeneye git. Istersen sevcanın dediği gibi 2. 3. Gün git. Doktora da dersin arkadaşlarım doktora gittiklerinde adet günü gelmeleriniistemiş doktorları bende o yüzden adetliyken geldim dersin. çalışmalara da gün aşırı devam.
Biz böyle yumurtlama zamanı takip et yok popoya yastık bacakları dik öyle çalışırken eşimde demişti. Bu köylerde felan insanlar nasıl patır patır doğuruyo yumurtlama günü mü hesaplıyolar bacaklarını mı dikiyolar havaya.
Filimlerde tecavüze uğrayanlar hemen hamile kalıyo onlarda mı yumurtlama gününe denk geliyo hayret
çok şansı bir küçük adam o senin gibi çok değeri bir annesi olucak ne mutu ona..demek yiğen,nde minik adam ne kıskanır şimdik zeytincim kıyamam ona ne tatlıdır şimdik o maşalah
evet birazcık faza çağırmayı seviyor ama yaptığı işinde sonunu getirir derler görcez bakalım:):)ay sorma arkadaşım ya inan hemde anında hamie kaıyorar benim halam hemen o akşam hamile kalmış diğeride öye teyzemler hepsi
Belkide canım bana yumurtan çok güzel hamie oabirsin ama bu akşamda iişkiye girin yanız dedi işallah hamişimdir ay ozaman kimi sevindirim allah bilir canım arkadaşım sen b,irtanesin iyi ki varsın
ayy hiç sorma teyzesi okadar tatlıki benim paşam. Dünya yakışıklısı yaa erkekim benim. Aşık bana bende ona. Benigörünce kimseyi istemiyo annesini babasını bile. Bende kimseyle ilgilenmeyim sadece onla oynayayım istiyo. 20 gün sonra 1 yaşına girecek.
Hiç deme yaa millet evleniyo aynı gün pat hamile. Ben uğraştım 10ay yok popoyu dik yok bacakları dik.yat kalma
maşaah ona kocamanay kıyamam ona ya çok şirin dimi seninkide öyle olucak ay nasıl sevilcek zeytincm evin neşesi olucak küçük adam düşünsene heryerde o olucak süper bir şey
Sorma ya dün eşimdediki bu ne yaa psikolojim bozuldu şu gün yap bu gün yap bu ay son dedi adam da haklı doktor dediği anda etkisi kayboluyor
yatak odamızda olacaklara doktorlarımız karar veriyo artıkay düşünürsen ne fena dimi. adam diyo bugün yapın yapıyos.
evet çok utanç verici dimi ama mecburuz:):)ben çok utanıyorum şu gün münasebet yapın deyince insan mecbur kalıyor ay zeytincim bebişim olsada bu ay artık alttan baktırmakdan kurtulsam yoruldum artık insan çekiniyor koay deği hamilelik de bakmıyor ya rahat sen normal doğummu yapıcaksın
evet malesef utanç verici ama napalım mecburuz. Benim gittiğim doktor bugün ödevlerinizi yapı, bi dahakigelene kadar da ödevleinizi aksatmayın derdi
allah izin verirse normal yapıcam canım.ama o son anda belli olur dedi doktorum.şimdilik herşey normal gidiyo inşallah bi aksilik olmaz.
kızlarrr günaydın nasılsınız hayırlı cumalar zeytincim sevcancım ve diğer arkadaşlarım
ben çok yorgunumm akşam misafirlerim gelicek nasipse bütün gece boyunca ikram yaptım ev temizledim derledim topladım birde adetim belim berbat ağrıdı :))
birşey sormak istiyorum sizlere benim çevremde 3 kişi adet süresine göre adetin 14.gününü saymış ve ondan sonraki 1 hafta boyunca hergün çalışma yapmış ve hamile kalmışlar 2si doğum yaptı bebişleri kucaklarında 1i hamile daha bu konuda bilginiz varmı kızlarrr ??? acaba bu ay öylemi yapsakki dioruzda koçişle :)))
kızlar günaydın.nasılsınız.
dün kar nedeniyle gelemedim arabayı çıkardık ama yola bile inemedik heryer buzdu. bende otobüslerle işe gelmek istemedim.
baktım sabah iyiydi geldim.
canım benim günaydın nasılsın istqnbulda çok kar vardır bugün de çok var dimi ay canım iyi yaptın işe gitmedin dinlen boşver ...canım biiyorum erken davrandım ama dün kan tahlili yaptırdım eş,im istedi kıramadım negatif çıktı hemşire arkadşaım denk gedi daha belli olmaz dedi boşa yaptırmıssın dedi senc e ümitsizliğe kapılmıyım mı doktora gidei 8 gün odu en faza bebek osa 13 günük olur dimi beli olmaması normalmi zeytincim göğü
serim acayip ağrıyor dayanamıyorum acıdan ay hep dua ediyorum arkadaşım sen nasısın oğluşun nasıl
sevgencim sen nasılsın günaydınlar
günaydın canım hayırlı haftalar iyiyim çok şükür sen nasılsınnn erken davranmışsın biraz bence bende geçen ay ilk defa diye ümitlenip biras erken beklemeye başlamıştım inan günler geçmemişti ama :) haftasonu tanıdıklarımla görüştüm herkes kafandan at akışına bırak dio ama olmuyo dimi yaaa :))) insanın aklının bir köşesinde hep :)) üzülme daha dur bakalım 8 gün olmuş doktora gideli bence bu ay olucak sizin ne bilim içimden öle geçiyor benim olmazsada üzülmek yok bize biliyorsun dimi :))) hayırlısı olsun canım allahım önce göbişlerimizi sonra kucaklarımızı doldurur inşallahhhh aminnnn.....
Zeytincim sen nasılsın ??? Havalarda dahada soğudu dikkat canım kara falan dikkatli ol bebişşş nasıllll ????
iyi omaya çaışıyorum sevgencim evet biraz erken davrandım sanıırm evet kafamızdan atamıyoruz bir köşösinde duruyor atmak istesek de..
Haklısın arkadaşım daha ilacım bile bitmedi işalah olur sevgencim bu ay burda geç dölenme olunca kan da hemen çıkmıyor diye yazıyor işallah öyle olur aah ikimiiznde gönlüne göre versin göbişerimizi doldursun işallah
kızlar merhaba, zeytin, sevgen, sevcan nasılsınız uzun zamandır yazamıordum ama hepinizden haberdarım, inşallah en yakın zamanda hepimiz hamile kalıp meleklerimizi kucağımıza alacağız, bende bu ay soğan kürüne başladım, inşallah işe yarar, içinzde soğan kürü yapan var mı kızlar. artık hamile kalmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. doktor kilo vermem gerektiğini söylemişti. 1.63 e 63 kiloydum şimde 59 oldum bir ay içinde kilo verdim.halada vermeye devam ediyorum. inşallah en yakın zamanda karınlarımız dolcak meleklerimizle,, birde kızlar moralinizi çok yüksek tutun lütfen,
canım ben yapıyorum.9. günümdeyim.sende pko mu var?onun için mi yapıyorsun soğan kürünü?inşallah faydasını görüp hamile kalırız en kısa zamanda.
canım ben yapıyorum.9. günümdeyim.sende pko mu var?onun için mi yapıyorsun soğan kürünü?inşallah faydasını görüp hamile kalırız en kısa zamanda.[/QUOT
canım doktor yumurta tembelliği var dedi ama ileri derecede olmadığını söyledi biraz kilo ver, birde glucophage kullan dedi yakın zaman da hamile kalırsın dedi bi sorun görünmüyor dedi, bir aydan fazla oldu doktora gideli daha adet günüm ilk kez bu kadar gecikmişti bir ay olmamıştım 19 unda oldum. sonra adet bitiminden 8 gün sonra soğan kürüne başladım inşallah iyi gelir hepimize, inşallah bu ay olur diye bekliyorum. birde soğan kürü çok kötü falan diye yazmıştı bir çok kişi ama ben cok beğendim:) şifa olsun diye içiyom, bugün ikinci günüm daha:) nasıl sende bir faydası oldumu, 2-3 ü gününden sonra akıntı fazla oluyormuş falan diyorlar. sendede oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?