6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

finansmanla ne ilgisi var doktorun yaa densize bak.
yumurtalar süper engel bişey yok allahın izniyle. bende olmadı canım yerleşme kanaması.herkeste olmuyo zaten.
ama çok ilginç benim annem kardeşime hamileyken 15. haftada öğrenmişti hamile olduğunu.oda bebeğin hareketlerini hissettiğinden doktora gitmişti. o zamana kadar hep kanaması olarak hemen hemen 4 aylık olana kadar taşımıştı minik kardeşimi yaa. ablasının kuzusu.allahın işi işte.eğer erken farkedilseydi babam aldırmasını istiyodu annemin ama 4 aylık olmuştu yavrucuk aldırmak için çok geçti.
şimdi 14 yaşını bitirdi fıstıkım.

cnm ben 13 aydır istiyorum artık tüp düşünüyorum erkek infertisi var kadın kaynaklı sorunlar kolay erkek çok uğraşıyorsun mutlaka sperm testi yaptırsın tatlım eşine keçiboynuzu kürü yap havuç kürü yap bol bol nohut hindi yedir umarım bunlara gerek kalmadan gelir bebişin

ya sorma hep kendi rahat etsin sanki benim görevimmiş gibi bir de emir veriyor ama söyledim söylediğimi stres yapmıcam ne hali varsa görsün:).)belkide ben de olmaz demekki değişiyor bebiş olsun da kanamada olsun farketmez allhın izniyle sağlıkı olsun da ..ay ne güzel bak iyi kide geç öğrenmiş annen kardeşiin yaşıcak ömrü varmış herşeyde demekki bir hayır var zeytincim dimi...çok seviliyor dimi benim de var canım gibi seviyorum kardeşlerimi :)maşallah allah uzun ömürler versin hepinize birden canım arkadşaım

ÜZÜLME ARKADAŞIM HERŞEYDE BİR ŞER HAYIR VARDIR BELKİDE ŞİMDİK OLUCAK HAYIRLI OLUCAK EVET HAKLISIN SANIIRM EĞER BENDe SORUN YOKSA BU AYDA HAMİLE KALAMASSAM EŞİME BAKAR DİYE DÜŞÜYORUM AMA İŞALLAH HAMİŞİMDİR İŞALLAH ARKADAŞIM BEN KURU İNCİR YİYORUM 1 GÜNDÜR.ALAH SANA DA EN KISA ZAMAN DA BEBİŞ NASİP ETSİN ALLAH BİR MUCİZA YARATIP SANA GÜZEL EVLATLAR NASİP ETSİN TEDAVİSİZ TÜP BEBEK PAHALI DİYORLAR DOĞRUMU SORDUNMU HİÇ

cnm devlette de yaptırabilirsin önce aşılama yapıyorlar eğer sperm sayısı çok yetersizse direk tüp yapıyorlar bizimki sebepsiz o yüzden önce senin gibi ilaç bir sonrası çatlatma iğnesi bir sonrası aşılama en son tüp ben tersten alacağım merkezlere göre değişiyor fiyatı sana verilen ilaca görede cnm rahim filmi çekil umarım gerek kalmaz

anladım canım benim gittiğim doktor özel polikinlikde özelle çalışıyor ve çok uzman doktor işallah rahim filmine gerek kalmaz arkadaşım çok zor diyorlar rahim filmi işallah gebe kalmışımdır ama bana rapor çıkarmış roporda iğne ve bir çok ilaç var bana onları alş ben kullan dediğimde kullamıcaksın dedi her ihtimalale karşımı hazır bulunduuruyor bilemiyorum ama gebe olabilirisn dedi.canım arkadaşım işallah hayırlsııyla tedavin güzel geçer bebişlerin olur stres yapma sakın

günaydınlar arkadaşlarım nasılsınız?
sevgencim zeytincim sizler naıslsınız?
sizlere bir haberim var dün akşam eczaneye doktorun yazdığı ilaçları almaya gittim doktor bana aşılama iğneleri yazmış 600tl ama heyet raporum olduğu için 139 liraya aldım .doktor bu ilaçları al ve dolaba koy demişti.heyuet raporunun tarihi geçicek o yüzden aldırıyorum dedi eğer şimdik almassan sonra yüklü miktar ödersin dedi.ama ben üzüldüm dorusu hani ben hamile olabilrdim yumurtalıklar iyi demişti.şimdik içime şüphe düştü kızlar.eczacıya söyledim abla bak kullanma dolapda dursun demiş belkide hamilesindir dedi peki ya hamileysem o ilaçları gerimi vericez ücretimizi gerimi alıcaz yani of kızlar ya

günaydın sevcancım. nasılsın canım?
bak sen yine hemen olumsuz düşüncelere başlamışsın. her ihtimale karşı vermiş işte doktor. eğer değilsen fazla para vermeyesin diye. sen şimdi ya hamileysem geri mivericem düşüncelerini at bi kafandan. değilim diye de düşünme.hayırlısı olur inşallah. eğer değilsen erkenden uygun fiyatlı alman için yardımcı olmuşdoktorun işte sana. ama değilsen bile aşılama ilaçları için çok erken.hem daha eşine hiç bakılmadı bile ve ayrıca daha şurda 7 aylık evlisiniz.çok çok erken hemde. bizim ikimizdede bişey çıkmadığı halde 1 yılımız bittikten sonra geldi bebeğimiz.
hayırlısı olsun. eğer hamileysen de napıcam bu ilaçları diye düşünme hiç eczaneye sorarsın alırsa alır almazsa da doktoruna verirsin ihtiyacı olan durumu iyi olmayan birine versin diye. bebeğinin eşinin senin başınız gözünüz için sevabınız olur.
sen şimdi böyle şeyler düşünme.

canım arkadaşım günaydın iyim iyi olmaya çalışıyorum dün belim koptu nerdeyse o deree ağırdı zeytincim.evet ya eczanede olumsuz düşünmeye başladım niye verdi aşılama mı yapşıcak falan diye...halbuki doktor benimle konuurken çok umutluydu.hatta buzdalabında sakla dedi ama bende normal hap falan sandım tabi olur dedim:)allahım hayılrısını versin dediğin gibi arkadaşım dua ediyorum.evet ilaçdan önce eşimebakması lazım onun da demekki var bir bildiiği..evet bana iyilik yapmış rapor çıkarttırmış saolsun yinede ..evet erken arkadaşım doğru söylüyosun ama çok istiyorum bir benişimiz olsun bizlere hayırlı bir evlat olsun herşeyden önce...

Eğer haileysem dediğin çok doğru çok güzel arkadaşım evet doktora veririm o kadar ihtiyacı olan insan var ki o lacı alamayan ddğin gibi hayır olur allahı gönlümdekini nasip eder işallah ...zeytincim yine beni aydınlattın saol iyki varsın allah sana uzun güzel ömürler nasip etsin ailenle birlikde.
şimdik ben kan tahslili yapsam çıakrmı :)biliyorum erken ama birde dün belim neden ağırmış olabiliryumurtalam günüm değildi

sevcancım günaydınnn
herşeyde bir hayır vardır dur daha canm ya doktorun bence herşey elimizin altında olsun demiş oyüzden amannn bebiş gelsinde giden 130 lira olsunnn doktora verirsin zeytincimin dediği gibi ihtiyacı olanın işi görülür sevap kazanırsın sen olumsuz düşünme pozitiffff olllll hakkında hayırlısı sevcancımmm

Zeytincim sen nasılsın küçük bey nasıllarrr ??? hareketleri nasılll ne güzel tekmelerde atıyordur o sanaaa :)))

benim bugün adetin 26,günü kıslar heran geldi gelicek diye bekliyorum kırmızılar gelicekse gelsede rahatlasam önümüzdeki aya baksam glmiceksede belli olsa zeytincim dün akşam dayanamadım test yaptım ovulasyonda silik çizgi çıkınca olablilr falan diye duymuştum dün hem ovulasyon yaptım hem gebelik sonuç negatifff üzüldümmm biras ama olsun dedim sonra şükür dedim ovulasyon testinde ikinci çizgi çıktı adetin 11,12,günleri çıkanlarla aynıydı ama gebelikde hiç birşey çıkmadı sanırım bebiş yok bende yoksa test içinmi erkenki ama gögüslerim haftasonunki kadar acımıyor hemen randevumu alayımmı doktor için bari eşimde illa bayan dior doktora bide bayan doktor arıcazzzz :)))

Son düzenleme:

belkide haklısın sevgencim herşeyde bir hayır vardır işallah meleğim bu ay gelir.eğer bebeğim olursa sizin dediğiniz gibi doktora vericem ihtiyacı olan birine versin diye başımın gözümün sadakası olur işallah hamiş oluyum da dediğiniz gibi ü kurşun derdine düşmeyim:)
belkid gelmez arkadaşım işalah gelmez de hamiş olursun.bende geçen ay son günlerde test yaptı olumsuzdu öylede oldu.hayırlısı artıkama üzülme tedavine başa bak adetin 2.günü gitmen gerek doktora eğer tedaviye başlama istiyorsan geç kalma arkadaşım aslında bayan doktorlar erkek doktorlar kadar tecrubeli olmuyor diyolar:) bizim hemşire öyle demişti ben de katılıyorum ama erkek doktoda da ok çekiniyor insan sanıırm eşin haklı ama bizler mecbur gidiyoruz işde hangisi iyise ona gidiyoruz bebşim osla da artık alttan muayne etmese diye içimden geçiriyiorum allah gönlüne göre versin arkadşaım tez zamanda göbişin dolsun

AMİNNN canım inşallah inşallahhhh hepimizin inşallahhh :)))

canım eğer hamileysen de ilk zamanlar adet sancıları bel ağrıları hepsi adet olacakmışsın gibi oluyor. hatta hamile olduğunu öğrensen de hala devam ediyor bu ağrılar sancılar. ben 1 hafta boyunca sabahları ağlıyarak kalktım ilk öğrendiğim zamanlardı. ağrıdan duramıyodum.doktorum hepsi normal demişti.şimdi sen hiçbir ağrıyı hiçbirşeyi yorumlama kendince.zamanını bekle.günü gelince öğrenicez bitanem.şimdi şükret çaresizbirderdin yok.bi sağlık sorunun yok. inşallah eşininde yoktur. sen şimdibunun için şükret ve eşin içinde dua et ki herşeyin hayırlısı olsun. bu ay olmazsa sonraki aya bakacaksın. doğru zaman ne zamansa o zamn gelecek meleğin hiç dert etme kendine canım benim.

ben iyiyim canım oğlumda iyi çok şükür akşam baya bi yaramazlık yaptı sürekli tepişti içerde.artık ayaklarını kafasını elimle dokunarak hissediyorum.bide güçlü kerata bi itiyo karnım yamuluyo.o zaman ellediğimde orayı neresiyle ittiğini anlıyorum
rabbim sizede gösterecek bu günleri dua edin gelecek melekleriniz.

canım bi dur bakalım. çok insan biliyorum ben hamile olduğu halde testte negatif çıkan.belki geç yerleşmiştir.bekleyelim bikaç gün.yine gelmezse test yap yine.çıkmazsa doktora git geciktiğini söyle.belkide hamişsindir. inşallah öyledir canım. hayırlısı artık.

yaa kıyama ben ona oğlan işte annnesi normal yaniii hareketli olması afferin onaaaa sevgen teyzesinden KOCAMANNN bir afferinnn :))) amannn nazar değmesinnnn.

sağol canım bakalım bekliyorum anlayamıyorumda adet belirtisi ile hamilelik belirtileride aynıymış okuyorumda sancılar gögüs acıması sivilceler bel ağrısı anlamadm valla neyse hayırlısı bakalım inş. ALLAHım bana sevcana ve tüm istyen kullarına nasip eder o mutluluğu :))) AMİNNN :)))

adet olucama okadar alıştırdımki kendimi kasık agrım hala oluyor ara ara hafif hafif yüzümdede sivilceler çıktı eşimde inandı söyleye söyleye bebek olmadığına kıyamam üzüldü ya ama belli etmemeye çalışıyor bana moral vermeye çalışıyor ama alıyorum ben üzüldüğünü hayırlsı inşallahhh...

dün çok ağırdı sanki belim kopcak gibi hissettim ama hayırlısı beklicez ve görücez işallah .desene çok zor canım ya allah kolaylık versin sana..hep dua ediyorum evet şükretmeliyim allahıma şükür bir sournum yok zeytincim işallah eşim de yoktur ona dua ediyorum bazen düşünüyorum da bu ay olmassa umudumu kaybedrmiyim artık biraz beklemelimiyim diye allah gönlüme göre versin benim e arkadaşlarımın zeytincim saol herşey için yaımda olduğun için.zeytincim gününü beklemeden test yapmıyım mı süpriz olsun

ay maşallah oğluşuna canım arkadaşım çok tatlı bir oğluş olucak annesi o kırkbirkere maşallah ona şimdiden hareketli olmaya başlamış zeytincim :)kendine de oğluşumnu da çok ii bak arkadaşım

zeytincim sevgencim sesim kısık 3 günden fazla oldu ballı süt içiyorum geçmiyor antibotikde alamam napıcam ben birde çok belim ağrıyor of kızlar işallah herşey yolunda gider

arkadaşlarım günaydınlar nasılsınız?
sevgencim nasıl oldun gelişme var mı?
zeytincim sen nasılsın oğluşun nasıl iyimi canım?
kızlar akşamdan itibaren sol tarafım kopuyor ağrıdan inanın çok kötü ağrıyor akşam eczaneden test aldım yaptım boş çıktı 2 saat geçti tekrar baktyım hiç çizgi çıkmadı ...sonrada sabah atmadan bakıyım dedim siik çizgi vardı yanınada mürekkep gibi kaymış çok erkendi ama sırf merakdan) herşeyin hayırlısı ne diyim işallah allah gönlümüze göre verir arkadaşarım işallah bebişimiz olur

Günaydın canım iyiyim çok şükür dikkat et kendineeee ıhlamur falan iiç o çok iyi geliyorrr birde pelte yap akşam boğazları yumuşatıyor bilmiyorsan ben yazarım tarifini sana biz çoçukken hep onunla büyüdük hala bile boğaz enfeksiyonunda hemen yaparımmm :)) çok geçmiş olsun tatlım

Zeytincim sanada günaydın sen nasılsınnn ???

Kızlar bende hala durum aynı bugün 27.gün adetin bakalım gelen giden olacakmı hala gelen yok bebiş yoksa zaten bu aralar gelir adetim, sevcancım benimde olmuştu sol kasığımda ağrı 3-4 sefer kısa süreli sancı gibi ama şuan hiç birşey yok ben bekliyeceğim hayırlısı inşallah . Zeytincim sende hemilelikle ilgli ilk belirtiler ne zman olmuştu birde nelerdi bu baş dönmesi falan ne zman oluyor ???

saol canım pelte yapmayı bilmiyorum tarfinin verirsen çok sevinirim canım.ilaç kullanamıyorum ya çok iyi gelir ozaman.akşam hemen yaparım saol canım:)
bence sen adet olmucaksın gibi geliyor hamişsen ne süpriz olur dimi ay işallah...allah hayırısını versin canım ikimizide

canım kahve yapar gibi aynı cezveye soğuk suyun içine biraz nişastayı koy içine birasda şeker koy kısık ateşte sürekli karırtırarak pişiriceksin ben tatlı sevdiğim için şekeri biras fazla koyuyorum tatlı daha güzel oluyor çünkü karıştırırken yavaş yavaş rengi değişip olucak şeffaf gibi birşey olucak olduğunuda puding kıvamına gelecek ordan anlarsın adı pelte ya aynı pelte kıvamında oluyor sonra sıcak sıcak kaşıkla yersin boğazlara iyi gelir biz kışın çok yaparız afiyet olsun canım inşallah işe yarar sendede

ayy canım sorma hemde nasıl süpriz olur bebiş varsa ama ben alıştırdım kendimi adet olucam die gelicekse gelsinn gelmicekse şu günler çabuk geçsinnnn beklemek en zoruymuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…