6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

yumrtalarının çatlayacağı zaman hem kasık ağrısı hem gögüslerde acıma olmucakmı canım ya
birde ben testi 8 de yapıyorum 5de falan su içmeyi kesiyorum sıvı etkiliyormuş ya

o bünyeden bünyeye değişir canım. kimisi ağrı hisseder kimisi hissetmez.ben hiç anlamazdım mesela. hamilelikten bikaç ay önce bikez kasık ağrısı hissetmiştim o kadar.
dinlemeyin kendinizi şöyle yaaa.sürekli aklınız fikriniz bebekte ama böyle olmaaaasss.
oram ağrıdı acaba çatladımı ama şuram ağrımıyo demekki çatlamadı felan sürekli aklını bunlarla meşguletme bitanem. bak ovulasyon aldın bırak orda göreceksin zaten koyu renk 2 tane çizgi.gördükten sonra çatlayacak.
testinide akşamları aynı saatte yapmaya çalış yapamadıysanda 2 saat sonra yap dert etme o kadar düşünme.susarsan su iç.su içmeyeyim çıkmaz felan diye düşünme. rahat ol azıcık yaa. gelecek zamanı geldiğinde meleğin sen sadece rahat ol.

canımmmm çokkkk saollll ne bilim ilk defa bu ay tam anlamıyla çalışıp istiyoruz ya bu ay heyecanlıyım geçen 2 ayda 2 yada 3 sefer olmuştu ilişki yani korunmadan şimdi böyle birer gün arayla çalışmak falan inşallah sonuçda pozitif ve hoşşş olurrr

inşallah canım benim inşallah.

nerdesin sen yaa meraktan deli ettin beni. ne oldu neden gelmiyosun.aksi bişey mi var?

zeytinim canım arkadaşım dün işe gelemedim karnım ağrıyordu raporluyum bugün de bilgisayar bu saate kadar nete girmedi yarım saat önce falan yapabildik .doktor alttan muayane etti bakmadan ilk söyledim biz sizin dediğiniz zaman yapamadık diye oda ozaman aynı ilaçları veriyim dedi.sonradan bakmaya karar verdi ama bu sefer çok acı çektim ya ağrı yaptı.bana serophane yi verdi günde 2 tyane toplam 10 tane var 5 gün kullanıcam folbiala devam et dedi önümüzdeki hafta pazartesiye gelin dedi.işallah bu sefer olucak arkadaşım gerçekden saol merak ettiğin için inan aklım sende kaldı net olsada da yazsam diye hep içimden geçirdim sen nasılsın arkadşaım

hıı bir de biz biraz geç muayneye girdik sonrada ec zane kapanmış nöbetçi eczane bulduk derken adam bize kloman vermiş ama ben de hiç farkında değilim eve GELİNCE ARADIM ECZENEYİ AYNI ,İLAÇ FARKETMEZ DDİ AMA BEN YİNEDE DİĞER GÜN DEĞİŞTİRİP SEREPHONE ALDIM:)

çok üzgünüm canım bugün.
berbat geçen bir akşam ve geceden sonra üzüntü stres ve kaygı dolu bir günle yine şirketteyim. çok huzursuzum.
dün akşam yarım saat kadar geç çıktık eşimle işten.diğer herkes çıkmıştı çoktan. eve doğru giderken bir telefon aldım ve ofiste birlikte çalıştığım çok sevdiğim bir abim var.onun kaza yaptığı birisine çarptığı haberini aldım. başımdan aşağı kaynar sular boşaldı. hemen kendisini aradım telefonu açınca adamın durumunun ağır olduğunu söyledi ve kendisinin sesi çok kötüydü. abi sakin ol hemen yanına geliyoruz nolur sakin ol dedim hastaneyi öğrendim ve kapattım. tem e girmiştik ve gitmemiz gereken hastane e-5 üzerindeydi. geri çıkmak için yan yola bağlanıp bi sanayi sites,inin içine girdik eşimle. bizde o kadar üzgün ve panik durumdaydıkki çabucak ulaşalım derken çıkış olmayan birkapıdan çıkmak istemişiz ve aracın lastikleri tuzağa takıldı ve yarıldı. kaldık akşam vakti hiç bilmediğimiz bi yerde. etrafta tamirci felan yok.araçta yedek lastik yok.sinirden delirdik. sonra bi çekici çağırdım bi süre bekledikten sonra geldi bizi aldı çekici ve bi lastikçiye gittik. aksi gibi ikimizinde üzerinde fazla para yok. neyse bi şekilde arabayı hallettik hastaneye gittik.
ama hastayı durumu ağır diye başka bir hastanenin yoğun bakımına götürmüşler ve arkadaşımıda karakola ordan adli tıpa felan filan.
yanına ulaşmak için çırpındıkça ulaşamadım yolda stresten fenalaştım. ve eşime dedim beni eve götür hemen ben hiç iyi değilim. neyse eve gittik felan ama sabaha kadar uyumadım.adam yoğun bakımda uyutuluyo. arkadaşım gece karakoldan salmışlar ama şimdi tekrar orda. adamı bugün 11 gibi uyandırmayı deneyeceklermiş.
kızlar nolur dua edin hiçbişey olmasın adama. arkadaşımda bi ceza almasın.çünkü yaya geçidinin yasak olduğu bi yerde aniden önüne fırlamış adam kurtarmak istemiş ama adamda panik olduğundan daha çok önüne doğru koşmuş. inşallah kamera kayıtları vardır kaza yerinde.
sizde dua edin olur mu.
içim sıkılıyo sabaha kadar uyumadım dua ettim.

ilaçlarını kullan canım bu ayda dikkat et çalışmalarına. gelir meleğin allahın izniyle.

canım arkadaşım yaralanan hastaya allah biran önce sağlık sihhat versin arkadaşın da kurtulsun işallah bugün senin için dua edicem ama çok üzüldüm zeytin inan çok kötü şeyler yaşamışsın allah dan kötü şeyler olmadı canım çok stres yapma lütfen oğluşunu ii koru...kamera kayıtları varsa rahat kurtulur ama arkadşaının suçu yok ki onun yerinde bizlerde olabilirdik adama önüne çıkınca ah bu insanlar çok dikkatsiz yaya geçidi olmayan yerlerden geçiyorlar sonrada şöfer suçlu yok böyle bir şey zeytin ben inanıyorum arkadaşında o adamda kurtulucak bıol bol dua edelim..sende fazla üzme kedini keşke fazla acele etmeseydiniz canım ya ne korkmuşsundur sen tenha yerlerde kalınca araç ah canım ya çok geçmiş olsun allah kurtarsın arkadaşını sen uykularını al stres yapma sakın canım yeter ki inancımızız yitirmeyelim allah arkadşaının yardımcııs olucak işallah.aracınız nassıl bir sorun yok dimi şimdik...
tamam canım işallah olur bebişim dularınız ile

malesef kamera kayıtları yokmuş malesef ki kendisi de şok la ambulans siz bizi takip edin deyince arabaya atlamış ve ambulans peşinden gitmiş. o yüzden ekip incelemeside yok olay yerinde. yağmur yağdığından da yerdeki kan lekeleri felanda yok olmuş hemen. yani durum baya karışık şuan.
adamcağız kurtulsun inşallah da herşey düzelir allahın izniyle o zaman.
bizim araçda sorun yok ya.lastikler gitti çekici geldi lastikçiye götürdü.değiştirttik. öyle işte.olan mala olsun cana olmasın da.

çok üzüldüm canım ya herşeyde bir hayır vardır allah hastağa acil şifalar versin.biranönce ileşsin birde karşı taraf şikayetçimi onu merak ettim ...evet canım mal önemli değil yenisi gelir yerine önmeli olan can o gittimi gelmez çok geçmiş olsun ikinizede .çok zor anlar yaşamıssın canım bebişine çok ii bak sen stresden uzak durmaya bak dinlen canım biliyorum uyklusuzsun düşünüyosun allahın iz<niyle iki tarafda ii olucak can ım

zeytincim çookkkk geçmiş olsunnn ALLAHım birine şifa birine kolaylık versin inşallah kötü olmaz işler halledilir ALLAHım ikisininde yardımcısı olsun sende çok yıpratma ama canım kendini bebişinide düşün oda üzülmesin hepimiz dua ederiz canım

bende 6 aylık evliyim ve istememize rağmen olmdı doktora gittim yumurtalıklar çalışmıyo dedi.ilaç verdi kullandım sonra iğne yaptırdım bekliyorum.bence git biran önce önlemini al.sonuçta istiyosun.inş olur bende çok istiyorum.Allah yardımcın olsun...

zeytincim sevgencim diğer arkadaşlarım günaydınlar ...
zeytincim nasıl oldun kendini iyi hissediyormusun?
arkadaşından ve hastahanedeki adamdan haber aldınız mı?işallah adamın durumu iyidir sen takma kafana bol bol dua et senin strese girmeme lazım dimi oğluşuna ii bak annesi .allah yardımcıları olsun arkadaşım iyi olucak işallah adam arkadaşında rahat nefes alıcak.

zeytincimm sevgencim günaydınnn hayırlı sabahlar nasılsınız
zeytincim nasılsın canım iş arkadaşın nasıl inşallah iyi haberler vardır ALLAHım yardımcıları olsun

zeytincimm sevgencim günaydınnn hayırlı sabahlar nasılsınız
zeytincim nasılsın canım iş arkadaşın nasıl inşallah iyi haberler vardır ALLAHım yardımcıları olsun

sağolun kızlar. ben iyiyim. arkadaşımda sanki daha iyi. ama amcada henüz bir gelişme yok. hala uyuyor. sabah ameliyata girecekti hala girmedi. hastane kan felan istemiş eşim ve bikaç arkadaş gidecekler kan vermeye .

sağolun kızlar. Ben iyiyim. Arkadaşımda sanki daha iyi. Ama amcada henüz bir gelişme yok. Hala uyuyor. Sabah ameliyata girecekti hala girmedi. Hastane kan felan istemiş eşim ve bikaç arkadaş gidecekler kan vermeye .

canım benim allaahın izniyle gözlerini açar amca işallah allah her iki tarada yardım etsin sen dşünme pek stres yapma herşey güzel olucak canım arkadaşım

sağolun kızlar. ben iyiyim. arkadaşımda sanki daha iyi. ama amcada henüz bir gelişme yok. hala uyuyor. sabah ameliyata girecekti hala girmedi. hastane kan felan istemiş eşim ve bikaç arkadaş gidecekler kan vermeye .

canm tekrar çok geçmiş olsun ALLAH yardımcıları olsun ikisininde inşallah iyiye gider durumlar

sevcancım sen nasılsın ya neler dedi doktor ilaçlara devammı çalışmalar hk. falan bişiler dedimi doktorun canm keşke sorsaydın günaşırımı hergünmü die inşallah bu ay gönlünden geçen olur arkadaşım

iyim arkadaşım doktor yine alttan baktı aynı ilacı serephoneyi yazdı bir de folik asite devam edicekmişim bakalım.canım ben geçen sefer de hergün yaptım demiştim zararı var demedi bana ben ce zarardan fazla yararı vardır bak doktorun dediği gün yapmadım ne oldu sonuç olumsuz oldu.işallah canım benim aynı anda hamiş kalıp bebişlerimizin haberiylşe seviniriz sen naptın ?

AMİNNNNN canım inşallahh bende iyiyim bizde günaşırı çalışıyoruz biz gayret ediyoruz ama hayırlısı ALLAHım nasip etsin cümlemize inşallah birde testlere devam ediyorum her akşam 8de ama sürekli belirgin çıkıyır bugün 13.gün adetin çizgi hala koyulaşmadı onu bekliyorum bakalım ama en isis günaşırı dedik devam ediyoruz bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…