yok arkadaşım ben sabredemem alıcam gerekirse ondan gizli bugün iş çıkışı ikitane birden alıcam garanti olsun diye:):)ben iki gün sabredemiyorum bir hafta kahrolurum heralde....
evet o üzülürsün strese girersin diyor ama dediğin gibi öylede üzülücem eğer olmassa öbür türlüde belkide sevinecem canım arkadaşım 2 ay dan itibaren 28 günde bir oluyorum adet yani pazartsi 28 gün oluyor acaba salımı yapsam normalde 26 günde bir oluyordum
hmm 28 gün bitsin o zaman . salı sabahı yaparsın test. gelmezse kırmızılar. bulantın devam ediyo mu. dişfırçalarken bulanıyo demiştin ya.
tamam zeytincim salı sabahı yapıcam işallah her ihtimale karşılık ...evet bugün istifra edesim geldi fırçalarken bazen arabada bulabtı gibi oluyor ama kusamıyorum neden öyle oluyor ay zeytincim çok heyecanlıyım...sabah da karnım ağrısı devam etti off nasıl geçicek bu zaman
günaydın kızlar
bende 13 aylık evliyim temmuzda bıraktık korunmayı bebek sahibi olmak istiyoruz doğum kontrol haplarının etkisi nezaman geçiyor bilgisi olan varmı ?
zeytincim arkadaşım günaydın kırmızılar geldi çok üzgünüm dün o kadar üzüldüm kü görünce ağlayasım geldi inan.eşimde üzüldü hem de benden daha çok olmadı zeytincim bugün doktora rtabdevu alıcam olursan ikinci, günü gel demişti şimdik bana yine aynı ilaçlarımı vericek napmam lazım of ya
sevgencim günaydın arkadşaım saol ben,i merak ettiğin için üzülmek yok desem de üzüldüm inan eşim benden çok üüzlmüş sabah kaltığım da keşke kalkmasaydım dediğim oldu bu ay çok umudum vardı demekki ağrılarım falan psiklojikmiydi.yumurtalarım da çatlamıştı artık ümidimize kesmiyelim ark haklısın bu ay da bol bol çalışalım bu akşam doktor bana ne dicek çok merak ediyorum tama testi alıcam arkadaşım sen başladın mı çalışmalara
evet canım cumartesi başladık birgün arayla nasipse bu akşamda çalışma varrr birde folikasite başladım 2 ay öyle böyle geçti hastalık iş yoğunluğu derken çalışamadık bile buay tamamen çalışmak istiyorum bakalım hayırlısı sende üzülmeee moralinin iyi olması gerek unutmaaaa :)))
zeytincim arkadaşım günaydın kırmızılar geldi çok üzgünüm dün o kadar üzüldüm kü görünce ağlayasım geldi inan.eşimde üzüldü hem de benden daha çok olmadı zeytincim bugün doktora rtabdevu alıcam olursan ikinci, günü gel demişti şimdik bana yine aynı ilaçlarımı vericek napmam lazım of ya
kızlarr günadın hepinize iyi sabahlar hayırlı haftalarrrr
ben cuma akşamı folbiol içmeye başladım ablamda varmış doktoru vermiş ondan aldım zararı yok faydası var dimi ablamda öyle dedi ama folbiol 5mg günde bir tane
birde cumartesi akşamı testi yaptım adetin 8.günüydü 2.çizgi hafifdi dün akşam gezmekteydim yapamadım bugün tam adetin 10.günü bugün akşam 8de nasipse testlere başlıyorum bırakmadan artık hadi hayırlısı bakalım :))))
Canım benim.Üzülmek yok daha dur bakalım.hakkında hayırlısı.Bu ay aslında güzel bişey öğrendin sen. Kendini şartlayıp da eşinin üstüne gitmemeyi öğrendin dimi. Şimdi duanı et hayırlısını dile. Bak hemde şükredecek çok önemli bişey var. Adetin düzenli gününde geliyor. Bide o düzensiz olsaydı önce onu düzenlemek için bisürü doğum kontrol kullanacaktın felan.yumurtalama sorunun olacaktı. bak ne güzel öyle bi sorun yokçok şükür. sen kontrolüne git güzelce bakılsın yumurtalıklarına felan duruma göre çalışmalara devam edersin.
zeytincim hoşgeldin canım arkadaşım evet üzülmek yok demiştik ama inan çok üzüldüm dün ne biliyim bir değişik oldum ya ben olur diye düşünmüştüm beyse kısmet değilmiş...evet sayende öğrendim arkadaşım akşam bol bol dua ettim.adetim bir gün önce geldi zeytincim bu akşam randevu aldım zeytincim bakalım ne dicek ama alttan bakıcak off yine ya zeytincim eşimde sorun olabilir mi?bana şimdik aynı ilaçlarımı veriri dersin tekrar tahlil yaptırırmı
zeytincim hoşgeldin canım arkadaşım evet üzülmek yok demiştik ama inan çok üzüldüm dün ne biliyim bir değişik oldum ya ben olur diye düşünmüştüm beyse kısmet değilmiş...evet sayende öğrendim arkadaşım akşam bol bol dua ettim.adetim bir gün önce geldi zeytincim bu akşam randevu aldım zeytincim bakalım ne dicek ama alttan bakıcak off yine ya zeytincim eşimde sorun olabilir mi?bana şimdik aynı ilaçlarımı veriri dersin tekrar tahlil yaptırırmı
benimde hastalığım biter bitmez başlıcam işallah evet ben folikasiti içiyorum işallah hayırlısıyla bebişlerimiz birazn önce gelir uğraştırmaz bizleri saol canım tamam üzülmemeye çalışıcam
evet canım alttan muayene eder.sanırım yaparsa yine prolaktine bakar test olarak. belki eşinden spermiogram isteyebilir. oda spermkalitesi hızı sayısı felan ölçülüyo. ikinizinde bi sorunu olduğunu sanmıyorum. sizinde bizimki gibi doğru zamanı bekliyor.
sevcan ne kasdarlık evlisin? benimde 3 ay oldu.. önerirmisiniz doğum konrtol hapına devammı etsem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?