- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
zeytincim ne güzel eşinle aynı yerde çalışmanız:)ay canım ya çok dikkat et çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum burdan sana kocaman oğluşuna ii bak annesi o bizim bebşlerin abisi olucak paşa erkek o:)sen fazla koşma bende senin gibi çok hareketliyim bir şey yaparken acele acele yaparım ...hıı bu ara da ben de nefes darlığı var yani yorulunca nefes alamıyorum bazı zaman anlaşılan benim de zor geçicek ...
zeytincim bebiş oldukdan sonra kaç ay izin kullanıcan bebeğe bakıcımı tutucaksın
ay öyle deme inşallah kolay geçer.sen iyi düşün iyi olsun.
canım 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası izin hakkımız var ya.ben bi aksilik olmazsa doğumdan 3 hafta öncesine kadar yani 37. haftaya kadar çalışıp kalan 5 haftayıda doğum sonrasına kullanmak istiyorum.bakalım zaman ne gösterecek.
bebeğin bakımı da ayrı bir sorun. şuan bakıcı tutamam maddi yönden de buna imkanım yok şuan.hemde çok küçükken kimseye güvenemem. kayınvalidem çok uzakta oturuyo. taa istanbulun çıkışı bende tam tersi istikamette.
kendi annem gelip bakamaz küçük kardeşim babam diğer erkek kardeşim annemin eline bakan bisürü kişi var.
ama annem bana çok uzak değil.benim için çok zor olacak ama sabah erkenden bebeği anneme götürüp sonra işe gelicez sonrada akşam gidip alıcaz şimdilik öyle görünüyor.