6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

işten izin alma sıkıntım yok aslında canım benim ama çok yoğunum şu ara gelip halletmezsem baya aksaklık olacak.o yüzden gelmem gerekti.
üşütmekle ilgili değil canım ya.bu uyku problemi bazı gebelerde olurmuş zaten.bide mide sorunuda gebelik ilerledikçe herkeste hemen hemen çıkıyo ama benim zaten çok uzun yıllardır mide sorunum olduğundan biraz ileri derecede rahatsızlık veriyo. yinede çok şükür oğlumun sağlığı yerinde.bende katlanıcam napalım.

anlıyorum seni zeytincim.yıl sonu olduğu için dolayısıyla yoğunluk çok bizim de burası öyle ama kedine dikkat et yinede yormamaya çalış..
mide sorunu çok kötü bir şey bazen dayanılmıyor dimi..
annesi oğluşunun ve senin sağlığınız yerinde olsun dikkat edin

offf off ben o mide sorununu 20 yıldır çekiyorum.daha 8 yaşında başladım çekmeye.8 yaşında 3 kez mide kanaması geçirdim
sonrada hiç geçmedi.ilaçlarla felan idare ediyordum.gebelik nedeniyle ilaçlar da kesilince benim mide azdı iyice.
paşam iyi olsun da ben katlanırım.çok şükür halime.

canım ya 20 yıldır bir çaresi olmadımı canım benim ne zorluklar çekmissin allah acil şifalar versin midendeki rahatsızlıkdan hiç bir şey kalmasın canım.bizlere o kadar destek oldun ki hep olumlu düşünür oldum şimdik sayen de gerçekden çok saol.allah gönlümüze göre versin hepimizsizn pazartsi işallah ii haberlerle gelirim.

siz şimdi beni çok sakin hep olumlu düşünen birisi olarak tanıdınız ama ben aşırı stresli sürekli sorunlar yaşayan psikolojisi hep bozuk birisiydim.yeni yeni toparladım kendimi.hala da tam anlamıyla toparlanmış sayılmam.bu mide sorunlarıda hep stresle arttıkça arttı.
o yüzden sizbenim gibi olmayın diye her zaman sizin yanınızdayım ve elimden geldiğince hep destek olurum size.kendimizi olumsuzluğa sürükleyen hep yine kendimiz oluyoruz çünkü. olumlu olacağını düşündükçe herşey çok daha kolay ve çok daha güzel görünüyor insana.ki gerçektende kolay oluyor herşey.
şimdi senden süper haberler bekliyorum. allahın izniyle oğluşumun kardeşleri gelsin sırayla hepinizden. hayata pozitif gözle bakmayı öğrenelim dime

zeytincim bende çok stresli bir genç kızlık geçirmiştim.herşeyi kafama takıyordum evlendim şimdi biraz rahatladım derken bebiş çıktı normalde sinirliyimdir biraz ama bazı konular da her zaman değil:):)
oğluşuna arkadaşlar gelicek işallah allah dilerim hayırşıısnı nasip eder zeytincim...
karnımda adet ağrısı gibi ağrılar var akşamdan itibaren neden olabilir canım bir de hafta sonu temizlik yapşıcaktım yarın akşam da doktora gidicemn sence bir şey olurmu eğer hamile falansam ay canım ya seni çok yormuyorum dimi çok saol

canım karnına baskı yapacak işlerden uzak dur. bişey silkeleme mesela.biyerlere uzanma.dikkat et biraz bu ara.yorulma fazla.
kusura bakma dün giremedim yazamadım sana cevap.pazartesi hayırlı haberlerle gel inşallah.
inşallah bebişin gelmiştiirrr ama gelmediysede üzülmek yok baştan anlaştık doğru zamanı bekliyor meleğin.

tsh normalden yüksek diyor ve T3+T4 de aynı şekilde normalden yüksek diyor..araştırdığım kadarıyla tiroit ile ilgili ama ciddi birşey doğurabilcek durum mu dur yaaa...

bakındığım kadarı ile tsh yüksekse T3 ve T4 ün düşük olması tiroidin çok çalıştığının göstergesi ama hepsi yüksekse durum nedir bilemedim...dua edin hayırlı şeyler işiteyim yarın...

öpüldünüz...

nerdesiniz kızlar yaaaaa ?
Sabahtan beri 10 kez geldim hiç kimse yoookkk.

sorma koşturmacalardan bugun sonuçları alınca girebildim tatlım...yarın dr.a gösterecğim bakalım ne diyecekler...çarşmba reglimiz 3 günüydü onun da sonuçlarını yarın alacağım hayırlısı allahtan :s

zeytincim ya ben bu sıra kendimi çok yordum inan ....uzandım da ama ağır şeyler kaldırmadım.karnımda çok baskı hissediyorum sıkışık gibi
sağ tarafımda biz iz çıktı neden kaynaklanıyor .hani adet ağrısı olur ya öyle ağrı var b,rde minik lekeler var adet damlası gibi...
hıı benim randevu bugün ben cumartesi biliyordum hemşireyi aradım senin 26 aralık da dedi pazartesi akşam 6 da burdasınızz dedi birden b,ir üzüntü yaşadım valla bu akşam allah kısmet ederse gidicem işallah zeytincim eğer bebek varsa bir şey olmmaıştır dimi çünkü biraz iş yapmıştım.
arkadaşım sen nasılsın eymen bebek nasıl annesi iyi mi?

vildancım testler işallah ii çıkar caanım sonuçlardan bizi haberdar et allah en kısa zamanda bebişlerini kucağa almak nasip eder işallah

allah razı olsun teyzesi.

eveettt ayy canım benim siz böyle olumlu düşüncelere geçince nasıl mutlu oluyorum bi bilseniz.
hepberaber pozitif oluyoruz oleeeeyyyyyy

mrb zeytin, cumartesi doktora gittim, doktor herşeyin normal olduğunu söyledi, sadece yumurtalarım azcık tembelmiş, ama hiç bir tedaviye gerek olmadığını sadece biraz zamana gerek olduğunu söyledi daha çok erken dedi olur, dedi yumurtalarımın durumu cok iyiymiş:) ancak yumurtalarımı tembelleştiren şeker için bir şeker dengeleyici verdi birde folik asit verdi bunları kullan dedi o kadar. çok şükür bi sorun yok:))

hee birde kilom fazlaymış buda etkiler dedi, 5 kilo vermen lazım dedi.. hemen başladım kilo vermek için spor yapmaya daha doğrusu yürüyüş yapmaya ve yediklerime dikkat etmeye başladım. inşallah hayırlı haberler vercem:)

... allah herkze nasip etsin gul sencim .işallah en kkısa zamanda bebişlerimiz olur.sevgencim günaydınlar sen nasılsın

kıslarrr hepinize günaydınnnn hepimize hayırlı haftalarrrr. Cuma günü işim çok yoğundu giremedim hiç hemen yazayım dedim özledim muhebbetlerimiziii :)))))
evet kıslarrr yılın son haftasını güzel sağlıklı ve mutlu geçiririz inşallahhhhh veee yeni yılla birlikte güzel güzel haberler alırız inşalllahhhhhhh :)))) zeytincimin eymenine kardeşlerrr getiririzzzz :)))

... allah herkze nasip etsin gul sencim .işallah en kkısa zamanda bebişlerimiz olur.sevgencim günaydınlar sen nasılsın

canım günaydın saol çok şükür iyiyim sen nasılsın cuma işler yoğundu giremedim cumartesi pazarda eee evde ev işi falan :))) bugün hemen girdim :))) sen nasılsın senin nasıl gidiyor durumlar )))

iyi sayılırım sevgencim karnımda şişkinlik ve ağrı var bakalım bu akşam gidicez randevumöuz var işallah hamiş çıkarım...
bu akşam alttan muayne eder dimi en sevmediğim kısmı da bu sevgencim.ilaçlarımın bir tanesi bitrti diğerlerinin bitmesine 2 hafta var ama sanki bu sefer hissediyorum arkadaşım ya allah 2011 yılını hepimize bebişler nasip etsin hemde bir sürü:)iyiki varsın canım zeytin bugnün yok birazdan girer sen napıyosun sende durumlar nasıl

canım benim stres yapma.troid hormonlarında problem olunca bebek için psorun oluyor evet ama ilaçlarını düzenli kullandığında tedavi edilmesi zor bir sorun değil.yengem yaşamıştı bu troid problemini.şuan iyi ama bi sorun kalmadı bitane de oğluşu oldu maşallah. sende kötü düşünme emi.hallolmayacak zor bir sorun değil troid.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

ben iyiyim canım oğlumda iyidir sanırım.tepişip duruyo teyzesi.
bugün gidersin sıkıntı yapma kendine. hamişsende hiç bir sorun yoktur canım merak etme. hem adetin gecikip de hamile olduğunu sen öğrenene kadar yaptığın hiçbir şeyden sorumlu değilsin.çünkü bebeğin olduğunu bilmiyorsun.sadece bebeğin olacağını öğrendikten sonra sen sorumlu olursun herşeyden.o yüzden şimdi sen kafana takıp da stres olma.
hayırlısı olur inşallah.bakalım doktorun ne diyecek.kendinide çok fazla dinleme.oram ağrıyo buram ağrıyo gibi yani.bırak hayatına normal devam et.bebiş haberini aldıktan sonra kısıtlanacak zaten herşey. rahat ol

canım ben,im şimdiden yaramaz olucak annesi ee erkek bebek bırakalım da olsun:)haklısın canım stres yapmam gerek işallah bugün herşey belli olucak yarın sabah gelir gelmez hemen anlatırım ...
eğer bebek varsa keseyi göreblir dimi zeytincim yani bana bebek var der mi ama 14 gün de nasıl olucakki dimi

süper habeeerrr. bak ne güzel oldu doktora gitmen. ben sana dedim stres yapmadaha çok erken.sen devam et çalışmalara gelecek meleğin en kısa zamanda inşallah.ilaçlarını ihmal etmee.sporunu da yaapp gelsin minişleeerrr

günaydın canım.bende baya yoğunum.yılın son haftası.koşturmaca dolu. yeni yılhepimize güzellikler getirsin inşallaahhh. oğluşumada yeni yeni arkadaşlaaarrrr...

burdayım bebüşüm de yoğunum biraz. bakamıyorum pek. hadi bakalım bu akşam hayırlı haberler alalım.ama hamişsin gibibi haber almazsanda sakın üzülme hemde hamiş olduğunu öğrenmek için henüz erken canım.adet gününün geçmesi lazım.yada geçmemiş olsada bikaçgün olması lazım yani yakın olması lazım.o zamanda anca kan testiyle anlaşılır.doktorun muayenesiyle hemen anlaşılmaz canım o yüzden üzülme hamişsin demezse tamammı cnm.

hayır hayır sakın öyle bir beklentiyle gitmedoktora canımkese öyle erkenden belli olmaz. adetin geçince bile hemen kese görünmüyo.o yüzden öyle görür felan diye gitme görmeyecek çünkü üzülürsün sonra.
benim kanda hamile olduğum çıktığı halde doktor alttan muayene etti rahimde kalınlaşma var ama kese yok henüz bekleyelim dedi.bikaçgün daha bekledikten sonra çok küçücük bir kese göründü.yine bile hamile diye kaydetmedi doktorum.taki kalp atışı gelene kadar. o yüzden herşeyi çok hızlı bekleme hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum.
senin beklenen adet tarihin ne zaman?

burdayım bebüşüm de yoğunum biraz. bakamıyorum pek. hadi bakalım bu akşam hayırlı haberler alalım.ama hamişsin gibibi haber almazsanda sakın üzülme hemde hamiş olduğunu öğrenmek için henüz erken canım.adet gününün geçmesi lazım.yada geçmemiş olsada bikaçgün olması lazım yani yakın olması lazım.o zamanda anca kan testiyle anlaşılır.doktorun muayenesiyle hemen anlaşılmaz canım o yüzden üzülme hamişsin demezse tamammı cnm.

evet canım bu sıralar burası çok yoğun yıl sonu hesapları kapama falan asıl yoğunluk bugünlerde başlıyor.işallah canım hayırlı haberler veririm ay canım işallah söylediğin çıkar canımk arkadaşım benim.:)
tamam peki üzülmem moral kaynağım canım arkadaşım oğluşuna arkadaşlar getiririz işallah canım eğer hamileysem en güzel hediyeyi göndericem oğluşuna :)canım arkadşaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…