zeytincim ne güzel eşinle aynı yerde çalışmanız:)ay canım ya çok dikkat et çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum burdan sana kocaman oğluşuna ii bak annesi o bizim bebşlerin abisi olucak paşa erkek o:)sen fazla koşma bende senin gibi çok hareketliyim bir şey yaparken acele acele yaparım ...hıı bu ara da ben de nefes darlığı var yani yorulunca nefes alamıyorum bazı zaman anlaşılan benim de zor geçicek ...
zeytincim bebiş oldukdan sonra kaç ay izin kullanıcan bebeğe bakıcımı tutucaksın
canım benim yanlış anlamazsan sana bikaç bişey söylemek istiyorum.
bak daha 6 aylık evlisin evlat istiyosun her bayan istiyo bunu inşallah da en kısa zamanda nasip olur.doktorlar 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra bebek olmadıysa bi sorun olduğunu düşünüp araştırmaya başlıyor.o yüzden daha çok erken.kolay mı bu evlilik vucutlarınız birbirine alışsın bi bırak üzme kendini öyle.eşinle birlikte olmanın tadını çıkar.
allah kimseyi böyle sınamasın çok acı demişsin.doğru evlat sahibi olmak isteyip de olamamak çok acı bişey ama bunu söylemen için çok erken bitanem.sen daha çiçeği burnunda tazecik evlisin.
hayatta neler var.benim bi ablam var.20 yıllık evli,dünyada onun kadar çocuk seven bi insan yoktur belkide ama rabbim nasip etmedi ona.
onun gibi o kadar çok çaresiz evlat isteyen varki.şükret dua et sürekli.
burda bi arkadaşla tanışmıştım. oda çok istemiş bebek sonunda rabbim nasip etmiş.taki 35 haftalık olana kadar taşımış karnında oğlunu. 35.haftada kaybetmiş evladını. nekadar acı dimi.
hep dua et rabbim böyle şeyler göstermesin. binlerce şükür olsun.
kafanı rahat tut gelecek meleğin. eşinle de birlikte olurken sürekli bebek düşüncesi olmasın aklında.gerçekten eşin için kendin için onunla ol ki o zaman çok daha rahat döllenme oluyor.psikolojini düzelt önce canım benim.[/QUOT
Teşekkür ederim zeytincim moralimi düzeltiyorsun, artık kafama takmıcam, unutcam herşeyi evliliğimin tadını çıkartmaya başlıcam, bunaldım kaç aydır. sanki sadece cocuk gibi evlenmişim eşimde bundan rahatsız oluyor, her ilişkiye çocuk için başlıyorum kendimi unuttum ama artık son inşallah doktordan sorun olmadğına dair cümleleri duyar dahada rahatlarım. Allahım bebek isteyen herkese en yakın zamanda verir inşallah, ilgin içinde çok teşekkür ederim. cumartesi doktora gitcem pazartesi olan biteni anlatıırm.
valla zeytincim haklısın bu konu da sana teşekkür ediyorum .senin payın çok var canım değişmem de saol var ol:)
ahh ahh hep benim yaşadıklarımı yaşıyosunuz. şimdi ne yalan söyleyeyim ben birliktelikten çok hoşlanan birisi hiç olmadım.sürekli bebek düşüncesi olduğu için aman yumurtlama kaçmasın bugün çalışmamız lazım diyordum eşime.bi gün bana dedi ki ben istemiyorum çalışmayalım.keşke beni istediğin için böyle yaklaşsan bana demişti. o laf benim kafama dannn diye vurdu resmen.bi an kendimi koydum onun yerine.napıyorum ben dedim.eşim o benim aşık olduğum adam.ben sürekli bebek bebek bebek diye çıldırıyorum.halbuki eşimle kendimi tüketiyorum bu süreçte. sende şimdi bırak bebek düşüncesini at kafandan. hatta git bugün eşin için hazırlan sadece onu düşün onunla güzel vakit geçir.sadece çalışma yaptıktan sonra poponun altına bi yastık koy ve bacaklarını bi süre yukarı kaldırmayı dene.bu şekilde spermler yumurtaya daha hızlı ulaşır.hemen kalkma bisüre yatki dışarı kaçmasınlar.ama bebiş için değil eşin için aşık olduğun adam için yaşayacaksın o zamanları anlaştık mıTeşekkür ederim zeytincim moralimi düzeltiyorsun, artık kafama takmıcam, unutcam herşeyi evliliğimin tadını çıkartmaya başlıcam, bunaldım kaç aydır. sanki sadece cocuk gibi evlenmişim eşimde bundan rahatsız oluyor, her ilişkiye çocuk için başlıyorum kendimi unuttum ama artık son inşallah doktordan sorun olmadğına dair cümleleri duyar dahada rahatlarım. Allahım bebek isteyen herkese en yakın zamanda verir inşallah, ilgin içinde çok teşekkür ederim. cumartesi doktora gitcem pazartesi olan biteni anlatıırm.
ay canım benim işallah sonuna kadar iyi güzel geçer hamileleiğin.evet bizde de aynı şekil 8 hafta var.annen yakınsa mecbur götürüceksin aslında yakın olması.ya benim de olursa annem bakıcak işallah annemle aramızda az mesafe var tabi yine arabayla gidip geliyosun .:)ama ikiz olursa ek başına bakabilir mi arkadaşım onu düşünüyorum ya üçüz olursa ...işi bırakmamam lazım malum hayat pahalı bakıcı tutmak çok zor olur maddi açıdan valla bakıcaz ne olucak.canım ya ama senin için çok zor olucak kışı var bunun işallah allah daha kolaylık sağlar sana
ahh ahh hep benim yaşadıklarımı yaşıyosunuz. şimdi ne yalan söyleyeyim ben birliktelikten çok hoşlanan birisi hiç olmadım.sürekli bebek düşüncesi olduğu için aman yumurtlama kaçmasın bugün çalışmamız lazım diyordum eşime.bi gün bana dedi ki ben istemiyorum çalışmayalım.keşke beni istediğin için böyle yaklaşsan bana demişti. o laf benim kafama dannn diye vurdu resmen.bi an kendimi koydum onun yerine.napıyorum ben dedim.eşim o benim aşık olduğum adam.ben sürekli bebek bebek bebek diye çıldırıyorum.halbuki eşimle kendimi tüketiyorum bu süreçte. sende şimdi bırak bebek düşüncesini at kafandan. hatta git bugün eşin için hazırlan sadece onu düşün onunla güzel vakit geçir.sadece çalışma yaptıktan sonra poponun altına bi yastık koy ve bacaklarını bi süre yukarı kaldırmayı dene.bu şekilde spermler yumurtaya daha hızlı ulaşır.hemen kalkma bisüre yatki dışarı kaçmasınlar.ama bebiş için değil eşin için aşık olduğun adam için yaşayacaksın o zamanları anlaştık mı
senden güzel haberler bekliyorum.
yaa bak ikiz ikiz diyosun da hiçde kolay değil iki çocuğa bakmak bide annen bakacakmış. dua et hayırlısını dile.ikiz ikiz deme sürekli.
evet benim için çok zor olacak eşim şimdiden diyor nasıl olacak nasıl hergün gidip gelicez diyor.bide annemle bizim aramızdaki yol aşırı trafik olan bi yol. sabahın köründe kalkıp bebeği alıp çıkmamız lazım.zaten 4 ay kadar ben bakıcam hemen hemen ağustosa kadar ben bebekle kalırım sanırım.nisanda doğacak.sonrasıda yaz bitiyo zaten.
allah razı olsun teyzesi.Evet halimize şükretmeliyiz haklısın zeytincim .ablan için çok üzüldüm dilerim allah ona umut ışığı gösterir bellimi olur verir bir tane bebiş...allah şükür olsun ki kötü bir şey çıkmadı bol bol dua ediyorum seni de allah çıkardı karşımıza gereçkden herşey için çok teşekkürler.bebeişinle beraber bir ömür yıllar nasip eylesin allah .
eveetttzeytinn çok teşekkür ederim. bu akşamdan başlıcam olumlu düşünmeye pozitif olmaya, hatta bu akşamı bile beklemememe gerek şimdi başladım herşey yolunda gidecek inşallah Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin.. darısı bizim başımıza:))
canım benim allah hepimizin dileklerini kabul eder inşallah.bak ne güzel bi haber bu.sende zaten bunu istiyorsun.eğer birden fazla yumurtan olursa ikisininde döllenme ihtimali var tabi.eğer yumurtaların çoğalırsaa ikizlerin olabiliiirrr.
canım geç döllenme diye bi durum var tabiki ama. 10 gün geçmiş şimdiyekadar az da olsa yükselmesi gerekirdi geç döllenme olsada.
ama sana güzel bişey söyleyeyim.benim adetim asla şaşmazdı.32. gün mutlaka olurdu. temmuzun 4 ünde adet olmam gerekiyordu ama gelmedi.bekledim bekledim gelmedi.3 gün felan geçince doktora gittim kanda bakıldı negatif. dünya başıma yıkıldı sanki çok umutlanmıştım.aradan 1 hafta daha geçti yine yok.14 ünde hafif bir lekelenme gibi geldi ama devamı gelmedi o gün bidaha.o gün doktora gittim tekrar.kanda bakıldı hamile değilim dedim o belli olmaz 1 haftada çok şey değişir dedi.yine kanda baktılar yine yok.yine yıkım tabi. 16 temmuzda tam anlamıyla gelmişti adetim. 1 gün bile şaşmayan kırmızılar taa 12-13 gün sonra teşrif ettiler. doktorum gelmezse birkaç gün içinde adet söktürücü vereyim demişti ben istememiştim.ki zaten kendiliğinden geldi. veeee o benim son kırmızılarım olduuuuu. şuan 24 haftalık hamileyim ve allah bağışlarsa bir oğlum olacak.
aynı şekilde yakın bir arkadaşımında hiçgecikmeyen adeti baya bi süre gecikti ve onunda o son oldu.büyüklerimiz vücut hamileliğe hazırlanıyor der böyle durumlarda. doğrumudur ne
inşallah seninde kırmızıların gelir hemen de son olur ama. önümüzdeki ay gelsin bebiiişşş.
acbacım durr daha moralini bozmaaa kafanada çok takmaaa herşeyin hayırlısı de ALLAHım herşeyi gönlüne göre versinnnnn :)))
mrb acba, dün kan testi yaptırmıştım bugün aldım sonuç negatif hamile değilmişim moralim çok bozuk, 6 ay dolcak evliliğimde ama çok moralim bozuk neden hamile olamıyorum diye, daha bu ay ki adetimi olmadım daha, hemen doktora gitcem, of ya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. ne yapmalıyım kızlar bi akıl verin stresten mahvoldum.
kızlar kocaman günaydınlar bugün hepimiz için dua ediyorum allah hepimize bebişler nasip etsin bir sürü hem de:):)morali bozmak yok bende ilk zamanlart karamsardım zeytincim saolsun beni aydınlattı valla şimdik hep olum lu düşünicem diye kendime şart koşuyorum.kızlar sizlerde öyle yapın ocak ayı bizim bebiş günümüz olur işallah zeytinin küçük bebişi bizlere uğur getirsin:)
kızlar ya ben de dışarı çıkıtğımda üzerimde kalın giysi olsada titreme ve üşüme geliyor v e çok heycanlıyım heyecandan nefesim kesiliyor nerdeyse bu bir hastalık mı
canım arkadaşlarım nerdesiniz bugün siz
canım arkadaşım benim çok geçmiş olsun allah bir an önce sıhhatini yerine getirsin keşke gitmeseydin işe canım ya dinlenseydin evde...istersen bir doktora git görün izin alma şansın yokmu kıyamam sana oğluşuna...üşütmekden falan mı oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?