6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

ay öyle deme inşallah kolay geçer.sen iyi düşün iyi olsun.
canım 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası izin hakkımız var ya.ben bi aksilik olmazsa doğumdan 3 hafta öncesine kadar yani 37. haftaya kadar çalışıp kalan 5 haftayıda doğum sonrasına kullanmak istiyorum.bakalım zaman ne gösterecek.
bebeğin bakımı da ayrı bir sorun. şuan bakıcı tutamam maddi yönden de buna imkanım yok şuan.hemde çok küçükken kimseye güvenemem. kayınvalidem çok uzakta oturuyo. taa istanbulun çıkışı bende tam tersi istikamette.
kendi annem gelip bakamaz küçük kardeşim babam diğer erkek kardeşim annemin eline bakan bisürü kişi var.
ama annem bana çok uzak değil.benim için çok zor olacak ama sabah erkenden bebeği anneme götürüp sonra işe gelicez sonrada akşam gidip alıcaz şimdilik öyle görünüyor.

valla zeytincim haklısın bu konu da sana teşekkür ediyorum .senin payın çok var canım değişmem de saol var ol:)

ay canım benim işallah sonuna kadar iyi güzel geçer hamileleiğin.evet bizde de aynı şekil 8 hafta var.annen yakınsa mecbur götürüceksin aslında yakın olması.ya benim de olursa annem bakıcak işallah annemle aramızda az mesafe var tabi yine arabayla gidip geliyosun .:)ama ikiz olursa ek başına bakabilir mi arkadaşım onu düşünüyorum ya üçüz olursa ...işi bırakmamam lazım malum hayat pahalı bakıcı tutmak çok zor olur maddi açıdan valla bakıcaz ne olucak.canım ya ama senin için çok zor olucak kışı var bunun işallah allah daha kolaylık sağlar sana

valla zeytincim haklısın bu konu da sana teşekkür ediyorum .senin payın çok var canım değişmem de saol var ol:)

şöyle yaaa.süpersin canım benim.
hayatta hep senden iyi olanı değil senden kötü durumda olanı düşünüp şükretmek lazım. biz hep diyoruz bende dahil öyleydim. millet hemen pat diye hamile kalıyo ben neden kalmıyorum.niye olmuyo.hiç mi olmayacak.ne karamsarız yaa.
halbuli 10 yıl 20 yıl çabalayıp kavuşamayanlar o kadar çok ki. ve kavuşması mümkün olmayanlar. halimize binlerce şükür. bak sana doktor bi sorun yok dedi.sadece ufak bi hormon yükselmesi çok şükür ki tedavisi de çok basit. hep olumlu ol canım benim

ahh ahh hep benim yaşadıklarımı yaşıyosunuz. şimdi ne yalan söyleyeyim ben birliktelikten çok hoşlanan birisi hiç olmadım.sürekli bebek düşüncesi olduğu için aman yumurtlama kaçmasın bugün çalışmamız lazım diyordum eşime.bi gün bana dedi ki ben istemiyorum çalışmayalım.keşke beni istediğin için böyle yaklaşsan bana demişti. o laf benim kafama dannn diye vurdu resmen.bi an kendimi koydum onun yerine.napıyorum ben dedim.eşim o benim aşık olduğum adam.ben sürekli bebek bebek bebek diye çıldırıyorum.halbuki eşimle kendimi tüketiyorum bu süreçte. sende şimdi bırak bebek düşüncesini at kafandan. hatta git bugün eşin için hazırlan sadece onu düşün onunla güzel vakit geçir.sadece çalışma yaptıktan sonra poponun altına bi yastık koy ve bacaklarını bi süre yukarı kaldırmayı dene.bu şekilde spermler yumurtaya daha hızlı ulaşır.hemen kalkma bisüre yatki dışarı kaçmasınlar.ama bebiş için değil eşin için aşık olduğun adam için yaşayacaksın o zamanları anlaştık mı
senden güzel haberler bekliyorum.

yaa bak ikiz ikiz diyosun da hiçde kolay değil iki çocuğa bakmak bide annen bakacakmış. dua et hayırlısını dile.ikiz ikiz deme sürekli.
evet benim için çok zor olacak eşim şimdiden diyor nasıl olacak nasıl hergün gidip gelicez diyor.bide annemle bizim aramızdaki yol aşırı trafik olan bi yol. sabahın köründe kalkıp bebeği alıp çıkmamız lazım.zaten 4 ay kadar ben bakıcam hemen hemen ağustosa kadar ben bebekle kalırım sanırım.nisanda doğacak.sonrasıda yaz bitiyo zaten.

Evet halimize şükretmeliyiz haklısın zeytincim .ablan için çok üzüldüm dilerim allah ona umut ışığı gösterir bellimi olur verir bir tane bebiş...allah şükür olsun ki kötü bir şey çıkmadı bol bol dua ediyorum seni de allah çıkardı karşımıza gereçkden herşey için çok teşekkürler.bebeişinle beraber bir ömür yıllar nasip eylesin allah .

Haklısın zeytincim hayılrısını isitiyorum ama ikiz diyorum ama yanlış evet hakketen zordur .senin dediğin gibi belkide annem tek başına bakamıcak hayırlı bir evlat nasip eylesin bana allah ...

zeytinn çok teşekkür ederim. bu akşamdan başlıcam olumlu düşünmeye pozitif olmaya, hatta bu akşamı bile beklemememe gerek şimdi başladım herşey yolunda gidecek inşallah Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin.. darısı bizim başımıza:))

allah razı olsun teyzesi.
eveettt ayy canım benim siz böyle olumlu düşüncelere geçince nasıl mutlu oluyorum bi bilseniz.
hepberaber pozitif oluyoruz oleeeeyyyyyy

Wuhuhuh teşekkür ederim ya iyi geldi bu :) aslında ben çok acele etmiyorum cunku sadece bu ay korunmadım olur ınsallah önumuzdekı aylarda dedıgın gıbı olursa büyüklerin dediklerini kanıtlamış olucaz ozman :) Amannn ne guzel bi hamilesindir şimdi umarım saglıkla eline alırsın oğluşunu bizde önumuzdekı aylarda artık :) Anlıycan ben çok stresli biri diilim aslında ama sadece doktora gidicem ve gerisinde gelicek olan muayeneden korkuyorum diyebilirim sanırım herkes başlarda çekinmiş bu muayenelerden anlaşılan kadın olmak zor işmiş yafff :S Adetim gelsede önumuzdekı günlere baksak diyorum ama onunda geliceği yok mutlaka haber verırım mucize falan olursa :):):)

acbacım durr daha moralini bozmaaa kafanada çok takmaaa herşeyin hayırlısı de ALLAHım herşeyi gönlüne göre versinnnnn :)))

Moralimi bozmuyorumda ne bilim neden böle oldugunu anlamaya calısıyorum ama farkındayım pozitif olmak gerekmiş bebişler için :)

Canım bugun benimde kan testim negatif cıktı ama bızım gıbı olan bi sürü kişi varmış benım hala ümidim var sendeii ol lütfen bu arada kan gun gecmıstı adetınden kan testını yaptıgında benım 10. gunumdu gelen giden tık tok :) gül bakim azcık olucak bak görüceksin hayırlısıyla :)

kızlar kocaman günaydınlar bugün hepimiz için dua ediyorum allah hepimize bebişler nasip etsin bir sürü hem de:):)morali bozmak yok bende ilk zamanlart karamsardım zeytincim saolsun beni aydınlattı valla şimdik hep olum lu düşünicem diye kendime şart koşuyorum.kızlar sizlerde öyle yapın ocak ayı bizim bebiş günümüz olur işallah zeytinin küçük bebişi bizlere uğur getirsin:)

kızlar ya ben de dışarı çıkıtğımda üzerimde kalın giysi olsada titreme ve üşüme geliyor v e çok heycanlıyım heyecandan nefesim kesiliyor nerdeyse bu bir hastalık mı

kızlar ya ben de dışarı çıkıtğımda üzerimde kalın giysi olsada titreme ve üşüme geliyor v e çok heycanlıyım heyecandan nefesim kesiliyor nerdeyse bu bir hastalık mı

canım arkadaşlarım nerdesiniz bugün siz

herkes silkelensin stresleri karamsağlığı atsııııınnnn.
benim minnak oğluşum hepinize uğur getirsin tabiiii.

canım neden heyecanlısın anlamadım. ? hiç keyfim yok bugün bide yoğunluk var işe geldiğimden beri 1 dk durmadım.ondan algılayamıyorum galiba.
dün gecede çok hastalandım.sabaha kadar hiç uyuyamadım. kaç gecedir zaten uykularımı kaybetmiştim.hiçbir şekilde rahat yatamıyorum o yüzden uyuyamıyorum.
bide midede reflüm var benim.bikaçgündür oda azdı hepten.sabaha kadar ağlaya ağlaya kustum bugün.hiç dermanım yok.

canım arkadaşım benim çok geçmiş olsun allah bir an önce sıhhatini yerine getirsin keşke gitmeseydin işe canım ya dinlenseydin evde...istersen bir doktora git görün izin alma şansın yokmu kıyamam sana oğluşuna...üşütmekden falan mı oldu acaba

işten izin alma sıkıntım yok aslında canım benim ama çok yoğunum şu ara gelip halletmezsem baya aksaklık olacak.o yüzden gelmem gerekti.
üşütmekle ilgili değil canım ya.bu uyku problemi bazı gebelerde olurmuş zaten.bide mide sorunuda gebelik ilerledikçe herkeste hemen hemen çıkıyo ama benim zaten çok uzun yıllardır mide sorunum olduğundan biraz ileri derecede rahatsızlık veriyo. yinede çok şükür oğlumun sağlığı yerinde.bende katlanıcam napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…