• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

zeytincim nasılsın ya bugün ben doktor doktor dolaştım raporluydum.gribal enfeksiyon olmuşum ama doktorun verdiğii ilaçlar var doktora sormadan grip ilaçları kullanmıyım diye düşündüm.zeytin gerçekden çok saol yarın işteyimhayırlısıyla bol bol dertleşiriz annemlerdeyim kendine çok dikkat et....

sevcan sen benim halimi hatrımı sormadın ama olsun :))) ben arkadaşımı merak ettim yaaaa
çok geççmiş olsun canım dikkat et tam çalışmalar istemeler üstünde kendine dikkat et tekrar çokkkk geçmiş olsunnn

sevgencim ya kusura bakma aceleden yazdım seni unuttum hakketen:)çok teşekkür ederim canım üşütüyorum heralde hapşuruk çok oluyor bir de burun akıntım var doktor antibiyotikleri yazdı ama doktoru aramadan almadım henüz .sen nasılsın çalışmalar devam ediyormu doktora ne zaman gidiyorsun?

Arkadaşlar nasılsınızzzz? yazdıklarınızı okudum bende yazmak istedim ben henüz 3 aylık evliyim bir aydır korunmuyoduk ve suan adetim tam 9 gün gecikti cok fena bel ağrım var ve kasıklarım garip bi şekilde ağır geliyo vücuduma :S idrar testı yaptım negatıf hemşirede adetin geçsin bı hafta falan ole gel dedı kesın olması ıcın sizde hamile olma ihtimalim idrar testının negatıf olmasına ragmen varmı ? Sevcan hanım özellikle sizin yazdıklarınız dikkatimi çekti bende sanırım bıraz acele edenlerdenim dimi :)

acbacım bence acele etmiyorsun.belki de bel ağrın varsa hamişsindir biraz bekle doktora git allah isteyen herkeze nasip etsin canım kednini strese sokma bak bizim stresden ne hallere düştüğümüzü gör:)

zeytincim sevgencim günaydınlar.canım haklısın aslında doktora sormadan kullanmıcam.bugün arıcam bakalım telefonla aramaqm mı normal olur muayanesine gitmem mi normal olur.belki de hamiş kalmışımdır ne dersin.ya dün de beri belim ağrıyor bir de midem bulanıyor yani dün pek bir şey yemedim hemen belirti gösterir mi ne dersin....

sen napıyosun bebişin nasıl annesi yaramazlık yapıyor mu?

kıslarr günaydınnn nasıllsınızzz artık kalabalıklaşıyormuyuz ne yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerr :)
kıslar benim çalışmalar kaldııı sevcan bende çok kötü hasta oldum gözümü açamıyorum gripten benim bebiş çalışması sanırım ocak ayına kaldıııı :( özel öenmli günlerin hepsi gitti zeytincim nasipse ocakdada hesapma yaparız dimiiiiii :))))

ay canım benim çok geçmiş olsun .olsun canım ocak ayı belki de daha hayırlı olucaktır.ben daha yumurtalam günümü geçmedim valla hasta falan demiyorum sevgencim devam ediyorum:)çünkü bu ay çok ümitliyim allahın izniyle olur işallah artık hep burdayız evet yeni arkadaşlar da bizimle birlikdeler artık sanırım.tabi hesaplarız canım benim senin de benim de nur topu gibi bebişlerimiz olucak işallah

kıslarr günaydınnn nasıllsınızzz artık kalabalıklaşıyormuyuz ne yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerr :)
kıslar benim çalışmalar kaldııı sevcan bende çok kötü hasta oldum gözümü açamıyorum gripten benim bebiş çalışması sanırım ocak ayına kaldıııı :( özel öenmli günlerin hepsi gitti zeytincim nasipse ocakdada hesapma yaparız dimiiiiii :))))

Ben yeni gelenlerdenim, hoşbulduk sevgen. Çok sevdim burdaki konuları, cevaplarınızı, sohbetinizi... Birde ocak ayı gibi bebek düşünen arkadaşları görünce tek olmadığımı da anladım :46: Allah izin verirse ocak ayı bizim için de önemli

Son düzenleme:
zeytinnnn canımmm geldim bende bi iki girdim yoktunuz sonrada işler yoğundu ösledim kıslarrrr zytin vildan sevcannnn :)
inşallah hepinizde iyisinizdir ve moraller iyidirrrr
canımcım nasılsın bakalım.ben iyiyim.oğluşumla beraber büyüyoruz.pazartesi doktorumuz oğlumuz 400 gr olmuş dedi. :1:

zeytincim sevgencim günaydınlar.canım haklısın aslında doktora sormadan kullanmıcam.bugün arıcam bakalım telefonla aramaqm mı normal olur muayanesine gitmem mi normal olur.belki de hamiş kalmışımdır ne dersin.ya dün de beri belim ağrıyor bir de midem bulanıyor yani dün pek bir şey yemedim hemen belirti gösterir mi ne dersin....

sen napıyosun bebişin nasıl annesi yaramazlık yapıyor mu?
canım benim keşke ilaçları yazan doktora söyleseydin gebelik için doktora gidiyorum ona göre ilaç yazın diye.doktorunu ara ve ilaçların ismini söyle bunları içmemin bi zararı olur mu de.ama bildiğim kadarıyla antibiyotik kullanmak çok iyi değil gebelikte. benim doktorum vitamin ve demir ilacı dışında hiçbir ilaca izin vermiyor mesela.bi ara çok kötü hastalandım.öksürükten boğazımdan kan geliyodu artık.ama doktorum ilaç veremem sana yatarken ılık süt iç yat demişti.

geçmiş olsun canım benim.dikkat et kendine.
ayrıca o belli olmaz canım yaa.olurda denk gelir yumurtalarına hamiş olursun :34: olmazsa yine hesaplama yaparız artık.

Ben yeni gelenlerdenim, hoşbulduk sevgen. Çok sevdim burdaki konuları, cevaplarınızı, sohbetinizi... Birde ocak ayı gibi bebek düşünen arkadaşları görünce tek olmadığımı da anladım :46: Allah izin verirse ocak ayı bizim için de önemli

hoşgeldin aramıza canım. hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda göbüşün dolsun inşallah.

Arkadaşlar nasılsınızzzz? yazdıklarınızı okudum bende yazmak istedim ben henüz 3 aylık evliyim bir aydır korunmuyoduk ve suan adetim tam 9 gün gecikti cok fena bel ağrım var ve kasıklarım garip bi şekilde ağır geliyo vücuduma :S idrar testı yaptım negatıf hemşirede adetin geçsin bı hafta falan ole gel dedı kesın olması ıcın sizde hamile olma ihtimalim idrar testının negatıf olmasına ragmen varmı ? Sevcan hanım özellikle sizin yazdıklarınız dikkatimi çekti bende sanırım bıraz acele edenlerdenim dimi :)

acbacım bence acele etmiyorsun.belki de bel ağrın varsa hamişsindir biraz bekle doktora git allah isteyen herkeze nasip etsin canım kednini strese sokma bak bizim stresden ne hallere düştüğümüzü gör:)

Teşekkür ederim Sevcancım bende bugun gittim sabah kan verdim aksamustu belli olucak bakalım neymiş umarım hamileyimdir :) Olumlu yada olumsuz yazarım burdan eğer hamile diilsem kistten falan korkuyorum güzel olur ınsallah hersey :)

Ben yeni gelenlerdenim, hoşbulduk sevgen. Çok sevdim burdaki konuları, cevaplarınızı, sohbetinizi... Birde ocak ayı gibi bebek düşünen arkadaşları görünce tek olmadığımı da anladım :46: Allah izin verirse ocak ayı bizim için de önemli[/QUOTE

merhaba canım hoşgeldin hadi hayırlısı bak ben bu ay düşünenlerdendim ama hastalık olunca kaldı nasip herşey önümüzdeki aya bıraktık sıkı çalışmaları sen nasılsın tedavi falanmı var bizim içinde çok öenmli demişsin herşey gönlünce olsun inş. canımmm tekrar hoşgeldinnn ;)))

Tam 10 gün gecikmeden sonra gidip kan verdim bakalım nolucak akşamüstü alıcam sonuçları :( sadece bu ay denedik olursa çok şaşırıcam gerçekten :S

Tam 10 gün gecikmeden sonra gidip kan verdim bakalım nolucak akşamüstü alıcam sonuçları :( sadece bu ay denedik olursa çok şaşırıcam gerçekten :S

acbacım hadi hayırlsı bakalım inş. istediğin gibi olur sonucun bizlerii haberdar et unutmaaaa :))) inş. göbiş doludurrrr :))))

Zeytincim canım arkadaşım oğluşun büyümeye başlamış maşallah ona kocaman.canım ilaçları sorucağım evet akşam ve sabah bende süt içmeye başladım.sütün içine bal koyup içiyorum biraz iyim allaha şükür.doktora gitmeme az kaldı işallah güzel şeyler der zeytincim .eğer hamişsem göremeyebilir demiştin .işallah güzel haberler le gelirim dua edin kızlar .zeytincim bel ağrısı normal mi sence bir de karın ağrısı var

zeytinn sevcann ve diğer arkadaşlar ben bişi sorucam benim aklıma geldi ben evlendikten sonra yani 6 aydır hiç doktora gitmedim bebek çalışması oldu ya 2,3 acaba dedim gitsem konuşsam nasipse düşünüyoruz neler yapmam gerek desem kontrolden geçsem nasıl olur bide hamililekten önce ve ilk aylarda içilen ilaç varmış ya ondan verir belki başlarım ALLAHım nasip ederse bebişde olursa hem daha sağlıklı oluruz dedim ama kaldım eşime söyledim oda gidelim tabi kontrol ol dedi ama kaldım öyle napimmm sizcee
bide sevcancım sanırım sen gitmiştin neler dedi nasıl muayene etti utandım ama yani afedersin ama alttan muayene ettimii :/

Sevgencim evet alttan muayane ediyor canım.çok utanıyor insan inan .azcık canım acıdı beyaz ultrasyon var onunla bakıyor.bende hormanlarım yüksekmiş bir tanesi prolaktin hormunu o düşmeden olmazmızmış.onun için ilaç verdi bunları kullan bir hafta sonra gel dedi.ve şimdik de alttan bakıcak diye çok çekiniyorum inan çok zor bir şey ama zamanla alışırım belki bilmişyorum şuanda çok utanıyorum .işallah hamş kalıırm da bu dertten kurtulmuş olurum arkadaşım .sen vakşit kaybetmeden git doktora arkadaşım .hiç olmassa tedavini ol ne olduğunu öğren .ama kesin alttan muayane der canım allah en kısa zamanda bebişleri nasip etsin bizlere

Zeytincim gribal enfeksiyon dedi doktor ben şimdik o ilaçları hiç kullanmasam eğer hamileysem enfeksiyonun bana zararı olurmu yani doktaoru arayıp sormam kesin gerekir mi

Sevgencim evet alttan muayane ediyor canım.çok utanıyor insan inan .azcık canım acıdı beyaz ultrasyon var onunla bakıyor.bende hormanlarım yüksekmiş bir tanesi prolaktin hormunu o düşmeden olmazmızmış.onun için ilaç verdi bunları kullan bir hafta sonra gel dedi.ve şimdik de alttan bakıcak diye çok çekiniyorum inan çok zor bir şey ama zamanla alışırım belki bilmişyorum şuanda çok utanıyorum .işallah hamş kalıırm da bu dertten kurtulmuş olurum arkadaşım .sen vakşit kaybetmeden git doktora arkadaşım .hiç olmassa tedavini ol ne olduğunu öğren .ama kesin alttan muayane der canım allah en kısa zamanda bebişleri nasip etsin bizlere

canım bende 6 aylık evliyim 4 ay korunduk biz ilk geçen ay 2 sefer çalıştık ama olmadı ee bu ayda hastalıkla kaldı 2,3 sefer oldu hepside yumurtlama en öenmli günlerde değildi yani çalışmalar normal günlerdeydi:) işte ben gideyim bi bakılayım kontrol iyidir diorum bide olsun şüyle 3,4 ay deneyelim olmazsa gidelim diorum ama karasız kaldım işte

Son düzenleme:
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hamişsindir.sonucu alınca bizede haber ver olur mu?

Zeytincim canım arkadaşım oğluşun büyümeye başlamış maşallah ona kocaman.canım ilaçları sorucağım evet akşam ve sabah bende süt içmeye başladım.sütün içine bal koyup içiyorum biraz iyim allaha şükür.doktora gitmeme az kaldı işallah güzel şeyler der zeytincim .eğer hamişsem göremeyebilir demiştin .işallah güzel haberler le gelirim dua edin kızlar .zeytincim bel ağrısı normal mi sence bir de karın ağrısı var
canım adet döneminde gecikme olduğu zaman net bişey söyleyebilir doktor.hamilesin veya değilsin diye.yada adetine az zaman olacaksa gittiğinde belki kanla bakar ve kandaki beta hcg değerinde yükselme varsa hamilesin diyebilir.diğer türlü alttan muayene ettiğinde sadece rahminde kalınlaşma görebilir oda adet olacağın zaman da hamile olduğundada aynı görüntü olur.o yüzden çok net bişey söylenmez.günün geçince anca belli olur canım sabret biraz.
ya canım inanki adet belirtileri ile gebelik belirtileri hep aynı.ikisindede karnın ağrır belin ağrır göğüslerde dolgunluk olur. sen şimdi fazla dinleme kendini.karnım ağrıyo belim ağrıyo acaba hamilemiyim diye aklını kurcalama sürekli. çünkü o zamn hepten kaptırıyo insan kendini eğer olmazsa da daha çok üzülüyosun.o yüzden dua et hakkında hayırlısı olsun.inşallah da bebişin seninledir.

zeytinn sevcann ve diğer arkadaşlar ben bişi sorucam benim aklıma geldi ben evlendikten sonra yani 6 aydır hiç doktora gitmedim bebek çalışması oldu ya 2,3 acaba dedim gitsem konuşsam nasipse düşünüyoruz neler yapmam gerek desem kontrolden geçsem nasıl olur bide hamililekten önce ve ilk aylarda içilen ilaç varmış ya ondan verir belki başlarım ALLAHım nasip ederse bebişde olursa hem daha sağlıklı oluruz dedim ama kaldım eşime söyledim oda gidelim tabi kontrol ol dedi ama kaldım öyle napimmm sizcee
bide sevcancım sanırım sen gitmiştin neler dedi nasıl muayene etti utandım ama yani afedersin ama alttan muayene ettimii :/
canım benim mutlaka gitmen gerekir tabi.git ben artık bebek düşünüyorum bikaç aydır da korunmadık zaten genel bi kontrol olmak istiyorum de.sizinle görüşmekistedim felan dersin. alttan muayene eder canım evet.evlisin artık her muayenen alttan.bebek olana kadar.folik asit verir mutlaka.vermezsede sen hatırlat folik asit kullanayımmı diye. gebelik düşünen herkesin mutlaka kullanması gereken bir ilaç.

Zeytincim gribal enfeksiyon dedi doktor ben şimdik o ilaçları hiç kullanmasam eğer hamileysem enfeksiyonun bana zararı olurmu yani doktaoru arayıp sormam kesin gerekir mi
grip olmanın bebeğe bi zararı olmaz canım ama ilaçları da kafana göre içip kafana göre bırakma tabi.sen bi doktorunu ara böyle böyle de. doktor bu ilaçları verdi ama ben allıp içmedim bi zararı olur diye sizce içmelimiyim de? :34:

Back