acbacım hadi hayırlsı bakalım inş. istediğin gibi olur sonucun bizlerii haberdar et unutmaaaa :))) inş. göbiş doludurrrr :))))
çok teşekkürler zeytincim allah tüm dileklerini kabul etsin canım gerçek den saol.artık cumartesiyi beklicez bakalım sonuç gidişat belli olucak .zeytincim demin bir hemşire ark konuştum .ve doktorun bana verdiği ilaçlardan birisi yumurta çoğaltıcı olduğunu genel de ikiz bebek isteyenlerin kullandığını arkadaşı bu sayende ikiz bebek doğrudunu söyledi.bir yumurta yerinde 3 yumurta oluyomuş yani ozaman benim ikiz olailir mi ve çok şaşrıdım :)
canım benim allah hepimizin dileklerini kabul eder inşallah.bak ne güzel bi haber bu.sende zaten bunu istiyorsun.eğer birden fazla yumurtan olursa ikisininde döllenme ihtimali var tabi.eğer yumurtaların çoğalırsaa ikizlerin olabiliiirrr.çok teşekkürler zeytincim allah tüm dileklerini kabul etsin canım gerçek den saol.artık cumartesiyi beklicez bakalım sonuç gidişat belli olucak .zeytincim demin bir hemşire ark konuştum .ve doktorun bana verdiği ilaçlardan birisi yumurta çoğaltıcı olduğunu genel de ikiz bebek isteyenlerin kullandığını arkadaşı bu sayende ikiz bebek doğrudunu söyledi.bir yumurta yerinde 3 yumurta oluyomuş yani ozaman benim ikiz olailir mi ve çok şaşrıdım :)
Selammm sizlere iyi haberler vermek isterdim ama kandaki değerler 0 çıktı malesef ama benim adetim çok düzenliydi hiç böyle olmamıştı anlamadım nedendir bu gecikme adetlerimde ağrım falanda olmazdı kist falanmı var diycem ama herneyse bi kadın doğum doktoruna gidicem bakalım neden bole oldu :S Adet söktürücü gibi bişi verirse kullanmıycam cunku bole kullanıp aslında hamiş olan bi sürü kişi varmış hemşire bi tanıdıgımız söylediNeyse işte durum böle kızlar az üzüldüm ama napalım yoksada diğer aya inşallah :):) desteğiniz için teşekkür ederim gercekten iyi oluyomuş böle yazışmak :) bu arada haketen sizinde etrafınızda bu sekılde kanda cıkmayan ve hamiş olan varmı ? adet söktucu falan verırse napım sızce ? adetımden hıc belırtıde yok olcak olsa 2 gun onceden anlardım napsamkı bılemedım
zeytincim ya işallah ikizim olur:)ikiz gebelik ham,ileliğin ilk ayında anlaşılıyor dimi z<eytincim.
Bende 3 aylık evliyim fakat bır aydır korunmuyorum suan adetım 9 gun gectı ama testler hala negatıf hemsıre gec döllenme olduysa cıkmayabılır dedı oyuzden hala hamıle olma şansın var gül_sen umarım bebişlerimiz gelir en kısa zamanda :)
Selammm sizlere iyi haberler vermek isterdim ama kandaki değerler 0 çıktı malesef ama benim adetim çok düzenliydi hiç böyle olmamıştı anlamadım nedendir bu gecikme adetlerimde ağrım falanda olmazdı kist falanmı var diycem ama herneyse bi kadın doğum doktoruna gidicem bakalım neden bole oldu :S Adet söktürücü gibi bişi verirse kullanmıycam cunku bole kullanıp aslında hamiş olan bi sürü kişi varmış hemşire bi tanıdıgımız söylediNeyse işte durum böle kızlar az üzüldüm ama napalım yoksada diğer aya inşallah :):) desteğiniz için teşekkür ederim gercekten iyi oluyomuş böle yazışmak :) bu arada haketen sizinde etrafınızda bu sekılde kanda cıkmayan ve hamiş olan varmı ? adet söktucu falan verırse napım sızce ? adetımden hıc belırtıde yok olcak olsa 2 gun onceden anlardım napsamkı bılemedım
mrb acba, dün kan testi yaptırmıştım bugün aldım sonuç negatif hamile değilmişim moralim çok bozuk, 6 ay dolcak evliliğimde ama çok moralim bozuk neden hamile olamıyorum diye, daha bu ay ki adetimi olmadım daha, hemen doktora gitcem, of ya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. ne yapmalıyım kızlar bi akıl verin stresten mahvoldum.
canım benim yapma böyle.daha dur 6 aylık evlisin.böyle çok kafana takarsan sadece bebeğinin sana gelmesini engellersin bunu bil. dua et ve sürekli aklında olmaması için farklı uğraşlar bul kendine.yıpratma kendini. doğru zamanda gelecek meleğin emin ol.
şimdi diyosundur bana söylemesi kolay. senin şuan yaşadıklarının çok fazlasını yaşadım ben.şuan 24 haftalık hamileyim ama bebeğime kavuşana kadar haftanın 4 günü hastaneye gittiğimi bilirim.hep hüsran hep gözyaşı.ama hep kafama taktığımdan gelmedi meleğim.sonra bi ay bıraktım kendimi gelirse gelir gelmezsede tatile gidip geleyim sonra doktora giderim dedim.o ay geldi miniğim.sabret canım.[/QU
ben de 6 aylık evliyim canım ben de çok takmıştım kafama hemen olacak sandım ama olmadı bu ay o kadar stres yaptım ki alerji oldum stresten ama akıllandım takmayacağım bundan sonra bi zamanı var ve o gelinceye kadar istediğimiz kadar kendimizi hırpalayalım bi faydası yok aksine fiziki ve ruhsal sağlığımıza zararı var takma sen de
mrb acba, dün kan testi yaptırmıştım bugün aldım sonuç negatif hamile değilmişim moralim çok bozuk, 6 ay dolcak evliliğimde ama çok moralim bozuk neden hamile olamıyorum diye, daha bu ay ki adetimi olmadım daha, hemen doktora gitcem, of ya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. ne yapmalıyım kızlar bi akıl verin stresten mahvoldum.
canım arkadaşım sen olmasan napıcam bilmem bu kadar soruyu kime sorucağım kimden bilgi alıcağım saol gerçekden allah herkeze nasip eylesin
sen naspıyosun günü nasıl geçiyor işler yorucumu hamileyken çalışmak çok zor oluyordur dimi...
canım benim stresi bırak biran önce doktora gitmen gerek bende olan sorun sende de olabilir hemencik allah nasip ederse bebişinle kavuşursun işallah
gul_sennn sende durrr daha 6 ay doldu diyorsun yıllar değilki benimde 6 ay dolucak bir kaç gün sonra nasipse evleneli bak ben gayet rahatım biz ilk kez 5,ay sadece 2 kez denedik ve adet olunca çok üzülmüştüm bu ayda grip oldum kaldıııı önümüzdeki aya hayırlısı ama sonra dedimki herşeyde bir hayır vardır daha kaç ay oldu biraz daha kendimiz gayret edelim bence sende moralini toplaaa ve mutluluğunun evliliğinin tadını çıkarrrr ve sakın ağlamaaaaa((( biz mutlu sağlıklı olalimki bebişlerimizde nasipse sağlıklı mutlu gelsinler bislereeeee
hepimiz durucaz durucazzz ardarda bebiş haberi vericez benceee dimi kıslarrr bennn, sevcannn, acbaaa, sennn, vildannn, ve daha bir sürü arkadaşşş................
zeytincimde en kıdemli olarak bizlere bilgi vericek dimiiiii)))
inşallah canım ya cumartesi günü için doktordan randevu aldım, inşallah en yakın zamanda hepimiz hamile olur melekler getiririz dünyaya Allah kimseyi böyle sınamasın çok zor acı verici, ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN HAMİLE OLMAYI,.. AMİNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?