6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

eytincim adetim 7.günü olmsına rağmen dün kanamam oldu neden kaynaklanabilir

fıstıklar dün bütün günü hastanede geçirdim.şeker testlerim vardı sabah 9 dan saat 15 e kadar saat başı kan aldılar.şekere bakıldı ve tabi ben bu sürede aç bekledim.sonra 16 gibi sonuçları aldım ama doktorum ameliyata girmiş bekledim 5 gibi çıkar dediler.sonra da 5 de polikliniğe gelmeyecekmiş dediler.çok sinirlendim.sonuçları gösteremedim.hiç konuşamadım da

canım ilaçların herkesin genelde kullandığı ilaçlar. folbiol zaten folik asittir.gebe kalmayı isteyen herkesin mutlaka kullanması gerekiyor. iki tibi var folic plus diğerinin adıda.ben folic plus kullanmıştım.
serophene ben hiç kullanmadım ama yumurta kalitesini arttırıcı bir ilaç diye biliyorum.
dostinex de şu prolaktin belasını düzenlemek için.çok kuvvetli bi ilaçtır.sakın düzenini bozma.hemen işe yarar. bu arada da kafanı rahat tut.
hapşırıyorum mu demişsin tam anlamadım ama eğer öyleyse ne zararı olacak.çok yaşşaaa,rahat yaşaaa,iyi yaşaaa diyim bari
çalışmalarıda birden öyle hızlandırma .hergün çalışma yani.gün aşırı çalışki daha kaliteli olsun.

canım bazen öyle kanama bittikten sonra tekrar biraz gelebilir bu normal.benimde bazen olur.meraklanma.sen adetin tamamen bittiyse gün aşırı çalışmalarını yap.popişe yastık ve bacakları dikmeyi unutma

canım arkadaşım ya çok beklemissin polinikde bir de aç aç nasıl zorlanmışsındır.çok üzüldüm .ben de merak ettim seni nerelerde diye sonradan aklıma gelddi kesin doktora falan gitmiştir diye.doktorlar kendi keyiflerine göre davranıyorlar.satleri geldimi bir dakika beklemeden çıkarlar..canım arkadaşım benim evet adetim biteli 2 gün oldu evet dün ayaklarımı yukarıya doğru diktim ilişkiden hemen sonra belkide tutmuştur:)canım benim bebiş nasıl keyfi yerindemi annesi iyi bak ona .zeytincim ilaçlar işallah bir an önce etki gösterir.eğer bu hafta diyelimki hamile kldım dopktor onu ultrasyondan görebilir mi?yani oluşuyor diyebilir mi?

sen olmadan burası durdu canım arkadaşımiyi ki varsın bilgilerinden dolayı bizi aydınlttığın için her gün için tek tek teşekkür ediyorum

sen olmadan burası durdu canım arkadaşımiyi ki varsın bilgilerinden dolayı bizi aydınlttığın için her gün için tek tek teşekkür ediyorum

ne demek canım benim ya bende bildiğimşeyleri paylaşıyorum sadece sizinle.sizde bildiklerinizi benimle.birlikte anne olmayı öğrenicez dimi
bebişim iyi teyzesi 450 gr olmuş keyfiyerinde maşallah
öyle hemen anlaşılmaz canım yumurtanın döllendiği. bir dahaki adet döneminin gelmesi lazım.adetten kesildikten sonra anca kese oluşumunu görebilir hatta herkesin hemen belli olmuyo.adet döneminde gecikme olunca ultrasonla hemen anlaşılmadığından kanda hcg ye bakılıyor.
bide adet dönemin hemen biter bitmez genelde yumurtan gelişimini tamamlamış olmaz canım.o yüzden çalışmalarını aksatmadan devam et. genelde beklenen adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtalarının çatladığı gün olarak hesaplanır.o günden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası en verimli günlerindir. ama bellide olmaz tabi erken yada geç olabiliyor.o yüzden en sağlıklısı adetin bittikten sonra gün aşırı çalışmaya başlayıp birdahaki beklediğin adet dönemine kadar çalışmak.
senin beklenen adet tarihin hangi gün?hesaplayalım yumurtlama günlerini.

canım arkadaşım benim saol gerçekden 13 aralık da oldum adetimi 28 gümnde bir oluyorum 3 aydır.9 ocak da olmam gerekir arkadaşım işallah olmam:)...
eymen bebeğe burdan kocaman maşallah diyorum allah nazarlardan korusun sizi...
zeytincim şimdik doktor bana ilaç mı verir tekrardan çağırdı ama ...:)

edvet hep birlik de öğrenicez arkadaşım.artık bebişlerimizi büyüyene kadar başını arıtıcaz senin:)allahın izniyle olsunlar da

edvet hep birlik de öğrenicez arkadaşım.artık bebişlerimizi büyüyene kadar başını arıtıcaz senin:)allahın izniyle olsunlar da

cnm 27 aralık yumurtlama günün gibi tabi değişebilir erken yada geç olabilir. sen 24 aralık la 31 aralık arasını sıkı tut
ama tabi bu arada diğer günlerde çalış ama bu aralıkta mutlaka çalış.
tekrar prolaktinini ölçer muhtemelen canım.düştüyse yeniden vermez belki yada 1 kutu daha devam et der önlem olsun diye. ama ekstra bir ilaç vereceğini sanmıyorum.

çok teşekkürler o tarihlerde sık sık çalışıcam işallah vesile olursan arkadaşım.yani tekrardan kan tessti yaptırıcak öylemi çok pahalı zeytincim ya özel klinike gidiyorum ya acaba hastahanede yaptırıp mı gitsem...

kıslarrr merhabaaa
zeytincim hadi sevindim bebiş büyümüş:) keyfi yerindeymiş aman ii olsun uslu uslu otursun yerinde sonrada sağsalim annesinin kucağına gelsin inşallaahhh :)))

sevcancım sanada hadi hayırlısı çalışmalarda sonuç pozitif çıkar inşalahhh :)))))

kıslar ben bişi sorucam size bizde çalışmalar 3 defa oldu pazar saçlarımı boyattım bitkisel açıcı ile açıldı 2 seferde boya yapıldı boyadan önce 2 sefer çalışma olmuştu adetin 7, ve 9, günüydü saçlarım karamel:) bu seferde aklıma takıldı şu hani çalışmalara devam etcez ya olurda ALLAhım nasip ederse bebiş bida saçlarımıda boyatamam beyazda var bisde ırsi 9ay karamel kestane ve beyaz üçlemsiyle gezmek zorunda kalırım ve moralim bozulur eminim acaba bu hafta hemen kendi rengine dönsemmi hamilelikte boya olurmu
hadi bebek olmazsa bir ay daha kullanırım bu saçı ama ya olursa naparım hemen boyatayımmı kendi rengime bu hafta (((

Son düzenleme:
sevgencim işallah hayırlıhaberler veririm sizlere...eymen bebek uslu uslu büyüor annesinin karnın da keyfiiyidir maşallah...zeytincicim bebiş şimdiden çok şanslı senin gibibir annesi olduğu için.saçlarını güle güle kullan diyim sevgencim.rengi güzel seçmişşin.aslında bende hamile kalmadan soyatsam sonradan bebeğe zararı vardır diyolar..

canım bak ben saçımı bile kestirdim hamileyken öyle derlerya kestirilmez falan diye ne kadard doğru bilmiyorum...bene 2 ay önce kendi rengime boyattım ama yine boyatmak istiyorum..:):)

canım bak ben saçımı bile kestirdim hamileyken öyle derlerya kestirilmez falan diye ne kadard doğru bilmiyorum...bene 2 ay önce kendi rengime boyattım ama yine boyatmak istiyorum..:):)

nasıl hamileyken boyatabilrmiyiz saçları ya kıslar biliyorsunuz biz sadece daha çalışmalardayız hani bebiş olurmu olmazmı ALLAHım nasip edermi etmezmi o bile belli değil ama kaldım ikiliemde çalışmalardayken hemen kendi rengimemi dönsem dedim:) herkesde bu rengi çok yakıştırdı ya olursa bebiş 3 renk saçla gezmek var 9 ay diyorum ne bilim olmazsa bebiş boşuna boyanmış olcam diorum kaldım öle yaaaa ((

canım ya yok hamileyken boyatma.uzmanlar hamileyken saç boyatmak bebeğe zarar vermez diyorlar...ama büyüklerimiz zararlıdır diyolar...:)yani sen bence kendi rengine dön hem bir daha boyatmakla uğraşmazsın ben rahatım başka renkler istesem de tabiki de özeniyorum ama kendi rengim daha yakışıyor :)işallah bebişlerimiz olur bu çalışmalar boşa gitmez.:)bol bol dua ediyorum...

tüm hormon testi yaptırmışsındır canım geçen sefer.şimdi sadece prolaktin ister.oda daha ucuzdur.tek hormon olduğundan.sen git doktora isterse büyük ihtimal sadece prolaktin ister ona göre sorarsın fiyatını.istersen başka yerde yaptırırsın canım.

sağol teyzesi büyüyo maşallah.darısı sizin başınıza inşallah.
canım hamileyken saç boyatılmaz.hatta kestirilmez diye de bir inanış var ama o inanış sadece.
boyada kimyasallar var canım o yüzden boya kesinlikle yaptırma. içinde kimyasal olan kremleri bile kullanmayın diyorlar.sen hiç riske atma.eğer hamiş olursam kötü olur bu renk diyosan kendi rengine dön ama bu kadar sık aralıklarla saçlarını boyaman da hiç iyi bişey değil canım.zaten hamilelikte saçların yıpranacak dökülecek felan.hiç yıpratmasan şimdiden daha iyi olur.

sağol teyzesi büyüyo maşallah.darısı sizin başınıza inşallah.
canım hamileyken saç boyatılmaz.hatta kestirilmez diye de bir inanış var ama o inanış sadece.
boyada kimyasallar var canım o yüzden boya kesinlikle yaptırma. içinde kimyasal olan kremleri bile kullanmayın diyorlar.sen hiç riske atma.eğer hamiş olursam kötü olur bu renk diyosan kendi rengine dön ama bu kadar sık aralıklarla saçlarını boyaman da hiç iyi bişey değil canım.zaten hamilelikte saçların yıpranacak dökülecek felan.hiç yıpratmasan şimdiden daha iyi olur.[/QUOTE]

bir anda çoştum boyattım şimdide ya olursa bebiş die ikilemde kaldım bi diorum okadar isteyen var ALLAHım sana nasip ederse onu aman bırak 9 ayda kimse beğenmesin seni çirkin gez diorum bi ya olursa 3 renkle gezmek var moralim bozulursa diorum tamda bu aralar çalışmalar varken açıkçası bidahada kimyasalları içermek istemiyorum bide en basiti ilk 3 ay çok önemli diolar ya zeytincim
en isi böle kalmak olursa böyle geçiririm 9 ayı olmazsa bebiş önümüzdeki ay dönerim kendi saçıma diorum ama bilmiorum yaaaa

bir anda çoştum boyattım şimdide ya olursa bebiş die ikilemde kaldım bi diorum okadar isteyen var ALLAHım sana nasip ederse onu aman bırak 9 ayda kimse beğenmesin seni çirkin gez diorum bi ya olursa 3 renkle gezmek var moralim bozulursa diorum tamda bu aralar çalışmalar varken açıkçası bidahada kimyasalları içermek istemiyorum bide en basiti ilk 3 ay çok önemli diolar ya zeytincim
en isi böle kalmak olursa böyle geçiririm 9 ayı olmazsa bebiş önümüzdeki ay dönerim kendi saçıma diorum ama bilmiorum yaaaa[/QUOTE]

bencede canım yaa bırak boyatmışsın istediğin bi renge kalsın öyle.hamiş olursanda ne güzel işte amaaannn seni beğenen beğenmiş 3 renk değil 5 renk olsun isterse.sen kocişin ve minişinle mutlu ol yeter.doğum yapıncada güzel bi bakım yaptırırsın artık.

saol zeytincim sorarım ona göre yaptırım.zeytincim bilgilerinle beni aydınlatıyosun.beişlerimiz olsun da bakıma girmek kolay gerekirse bakımsız gezerim.zeytincim haklısın valla kocalarımız beyenmiş kime beyendiricez kndimizi :)önemli olan bebeğin ve bizim sağlığımız gerisi boş

aslında öyle önce sağlığımız ve eşimizle bebişimiz. sanırım ben biraz pimpirikliyim ondan kıslarrr ikilemde kalmam
çok teşekkür ederim ama yardımcı olup yorum yaptığınız içinnn sağolunnn :)

öyle tabi yaa.bırakın bakımı süsü inşallah hemencik hamiş olusunuz da sorusuz geçirirsiniz onu düşünün siz. ben ilk 4 ay hiç hiç düşünemedim bile üstüm düzgün mü saçım düzgün mü felan.o kadar kötüydüm ki su bile içemiyodum sürekli kusuyodum.sıfır güç sıfır enerji bide o halde işe geliyodum.aman dedim kim ne derse desin umrumda değil.yeterki bebeğim iyi olsun eşim yanımda olsun yeter.

ivit ivit önce senin sağlığın bebişinin sağlığı ve kocişiiinnn. bırak saçın 3 renk olmuş 5 renk olmuş.bebişinle süslenirsin doğunca inşallah.hiç takma kafana öyle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…