canım arkadaşlarım günaydınlar....
eytincim ilaçlarımın isimleri folbiol,serophene,dostinex.
dostine haftada yarım içiyorum.işallah canım bebişime kavuşurum zeytincim...dulrım benim de siizinle allah vildana ve bana nsip eder işallah...ilaçlarımı kullandığımdan itibren karnımda ağrılarım başladı...ve regl bitti bugünden itibren yoğun şekilde çalışıcaz işallah.karında sıkışma ağrı neden yapıyodur zeytincim cumartesi günü doktora gidicez eğer hamile kalırsam anlaşılırmı ultrasyonda
günaydınlar arkadaşlarım bir hftadır çok haşırıyorum zarrı olurmu belimde ağrı karnımın sol kısmında ağrı var adetim bitti iki gündür çlışmlrı hızlandırdık.eytincim dün yokdun bebişin nasıl vildancım sevgencim hepinize selamlar
eytincim adetim 7.günü olmsına rağmen dün kanamam oldu neden kaynaklanabilir
canım arkadaşım ya çok beklemissin polinikde bir de aç aç nasıl zorlanmışsındır.çok üzüldüm .ben de merak ettim seni nerelerde diye sonradan aklıma gelddi kesin doktora falan gitmiştir diye.doktorlar kendi keyiflerine göre davranıyorlar.satleri geldimi bir dakika beklemeden çıkarlar..canım arkadaşım benim evet adetim biteli 2 gün oldu evet dün ayaklarımı yukarıya doğru diktim ilişkiden hemen sonra belkide tutmuştur:)canım benim bebiş nasıl keyfi yerindemi annesi iyi bak ona .zeytincim ilaçlar işallah bir an önce etki gösterir.eğer bu hafta diyelimki hamile kldım dopktor onu ultrasyondan görebilir mi?yani oluşuyor diyebilir mi?
sen olmadan burası durdu canım arkadaşımiyi ki varsın bilgilerinden dolayı bizi aydınlttığın için her gün için tek tek teşekkür ediyorum
canım arkadaşım benim saol gerçekden 13 aralık da oldum adetimi 28 gümnde bir oluyorum 3 aydır.9 ocak da olmam gerekir arkadaşım işallah olmam:)...
eymen bebeğe burdan kocaman maşallah diyorum allah nazarlardan korusun sizi...
zeytincim şimdik doktor bana ilaç mı verir tekrardan çağırdı ama ...:)
edvet hep birlik de öğrenicez arkadaşım.artık bebişlerimizi büyüyene kadar başını arıtıcaz senin:)allahın izniyle olsunlar da
canım bak ben saçımı bile kestirdim hamileyken öyle derlerya kestirilmez falan diye ne kadard doğru bilmiyorum...bene 2 ay önce kendi rengime boyattım ama yine boyatmak istiyorum..:):)
tüm hormon testi yaptırmışsındır canım geçen sefer.şimdi sadece prolaktin ister.oda daha ucuzdur.tek hormon olduğundan.sen git doktora isterse büyük ihtimal sadece prolaktin ister ona göre sorarsın fiyatını.istersen başka yerde yaptırırsın canım.çok teşekkürler o tarihlerde sık sık çalışıcam işallah vesile olursan arkadaşım.yani tekrardan kan tessti yaptırıcak öylemi çok pahalı zeytincim ya özel klinike gidiyorum ya acaba hastahanede yaptırıp mı gitsem...
kıslarrr merhabaaa
zeytincim hadi sevindim bebiş büyümüş:) keyfi yerindeymiş aman ii olsun uslu uslu otursun yerinde sonrada sağsalim annesinin kucağına gelsin inşallaahhh :)))
sevcancım sanada hadi hayırlısı çalışmalarda sonuç pozitif çıkar inşalahhh :)))))
kıslar ben bişi sorucam size bizde çalışmalar 3 defa oldu pazar saçlarımı boyattım bitkisel açıcı ile açıldı 2 seferde boya yapıldı boyadan önce 2 sefer çalışma olmuştu adetin 7, ve 9, günüydü saçlarım karamel:) bu seferde aklıma takıldı şu hani çalışmalara devam etcez ya olurda ALLAhım nasip ederse bebiş bida saçlarımıda boyatamam beyazda var bisde ırsi 9ay karamel kestane ve beyaz üçlemsiyle gezmek zorunda kalırım ve moralim bozulur eminim acaba bu hafta hemen kendi rengine dönsemmihamilelikte boya olurmu
hadi bebek olmazsa bir ay daha kullanırım bu saçı ama ya olursa naparım hemen boyatayımmı kendi rengime bu hafta(((
sağol teyzesi büyüyo maşallah.darısı sizin başınıza inşallah.
canım hamileyken saç boyatılmaz.hatta kestirilmez diye de bir inanış var ama o inanış sadece.
boyada kimyasallar var canım o yüzden boya kesinlikle yaptırma. içinde kimyasal olan kremleri bile kullanmayın diyorlar.sen hiç riske atma.eğer hamiş olursam kötü olur bu renk diyosan kendi rengine dön ama bu kadar sık aralıklarla saçlarını boyaman da hiç iyi bişey değil canım.zaten hamilelikte saçların yıpranacak dökülecek felan.hiç yıpratmasan şimdiden daha iyi olur.
saol zeytincim sorarım ona göre yaptırım.zeytincim bilgilerinle beni aydınlatıyosun.beişlerimiz olsun da bakıma girmek kolay gerekirse bakımsız gezerim.zeytincim haklısın valla kocalarımız beyenmiş kime beyendiricez kndimizi :)önemli olan bebeğin ve bizim sağlığımız gerisi boş
öyle tabi yaa.bırakın bakımı süsü inşallah hemencik hamiş olusunuz da sorusuz geçirirsiniz onu düşünün siz. ben ilk 4 ay hiç hiç düşünemedim bile üstüm düzgün mü saçım düzgün mü felan.o kadar kötüydüm ki su bile içemiyodum sürekli kusuyodum.sıfır güç sıfır enerji bide o halde işe geliyodum.aman dedim kim ne derse desin umrumda değil.yeterki bebeğim iyi olsun eşim yanımda olsun yeter.saol zeytincim sorarım ona göre yaptırım.zeytincim bilgilerinle beni aydınlatıyosun.beişlerimiz olsun da bakıma girmek kolay gerekirse bakımsız gezerim.zeytincim haklısın valla kocalarımız beyenmiş kime beyendiricez kndimizi :)önemli olan bebeğin ve bizim sağlığımız gerisi boş
aslında öyle önce sağlığımız ve eşimizle bebişimiz. sanırım ben biraz pimpirikliyim ondan kıslarrr ikilemde kalmam
çok teşekkür ederim ama yardımcı olup yorum yaptığınız içinnn sağolunnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?