- 6 Ekim 2020
- 418
- 213
- 53
- Konu Sahibi Madisonbarkley
-
Yaptı ailesi fakat kaynana dirlik vermedi en sonunda haddini bildirdim konusmuyoz yillardirEşiniz yaptı mı?
Ooh mis gibi, algı vergi kalmamış. Eşinizle mutlu iseniz kapınızı kapatın oturun.Yaptı ailesi fakat kaynana dirlik vermedi en sonunda haddini bildirdim konusmuyoz yillardir
Aynen öyle yapıyorum bazen insanlara cok yüz verince astar istiyorlar çünküOoh mis gibi, algı vergi kalmamış. Eşinizle mutlu iseniz kapınızı kapatın oturun.
öyle kabul ettiniz diye ömür boyu çalışmamayı mı hak görüyor kendineBana çok kızgın. Sözünü tutmadın deyip duruyor yüzüme bakmıyor. Evlenirken calısmamasını sorun etmedim evlendim diye.. Beraber iş yapıyorduk iyi kötü kazanıyordu o yüzden dısarıda iş arama demiştim sevgiliyken ama sonra kesildi iş alamamaya basladı
Bende takipteyim noldu hanfendiyeson durum ne acaba
Kv nin beni istememe sebebi ona hizmet etmeme evine gidip temizlik yapmamam onunla çok samimi olmamam özel ilgi çok bekledi. Temizliğe çağırdı hic gitmedim ben yapamam pek temizlik annemin evinde de yapmıyordum dedim diye düsman olmuştu gitmem gerekirmiş görümcem yapıyor temizliğini hep benim de artık gitmem gerekiyormuş
Böyle birkaç üye daha var. Konularını kapattırsalar daha iyi olur. Konu yukarıya çıkınca güncelleme mi oldu diye merak ediyor insan.Yorum yazmadım hiç ama en başından beri konuyu takip ediyorum.
Konu sahibi günlerdir sizden bir güncelleme, haber bekliyor insanlar. Girip girip yazmıyorsunuz. 2-3 gündür özellikle bakıyorum girdiniz mi diye çünkü.
Ayıp bence yaptığınız.
Böyle birkaç üye daha var. Konularını kapattırsalar daha iyi olur. Konu yukarıya çıkınca güncelleme mi oldu diye merak ediyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?