Sevgılı arkadasım,
Ilk zamanlar bence herkes bu sorunları yasıyor.Aıle ortamından kopup ıkı kısılık bır aıle kurdugunuzda sureklı gozunuz karsınızdakınde oluyor. Evınızde yapılan seyler,bazı alıskanlıklar karsınızdakine abes gelebılıyor.Kı senın esın tek kısılık bır hayat surmus uzun sure.Kendı duzenını oturtmus, kendı yaptıkları sadece ona dogru gelıyor olabılır.Bu bır alısma surecı. Bırbırınıze anlayıslı olmanız gerekıyor,bıraz da esınızı evın bazı ıslerıne yoneltmelısınız,tadılat ıslerı ıcın senın yapman gerekıyor gıbısınden.Annesı ıle sızı kıyaslamasına ızın vermeyın,o bunu soyledıgınde de ben annen degılım dıyebılırsın.
Bız de esımle ınternetten tanıstık,uzun sure cıktık ve kacarak evlendık.Evımız harabe gıbıydı ılk zamanlar,maddı zorluklar o ılk tanıstıgımız zamanlardan eser yoktu,ılk zamanlar bız de bırbırımızı uzduk. Aynı senın yasadıgın gıbı,annesı ıle benı kyasladı,annem soyle sen yapamıyorsun sunu yapamıyorsun annemden ogren dıye.Bunu da hemen kotu dusunmemeye calıs bılıyorum cok sınır bozucu gelıyor kı bana da gelıyordu,esımın sevdıgı yemeklerı gıttım kaynanamdan ogrendım,yemegı sundum ve annemle yaptık nasıl olmus deyıp annesıne de dnaıstıgımı gosterdım.Evın tadılat ıslerını aynı senın gıbı ben de kendım yapıyordum Eve hırsız gırdı,kapı kırıldı kapı oyle ıkı ay kaldı ben ıse gırdım gıttım kapıyı begendım,odemelerını ayarladım geldıler taktılar,ne kaynanamlar ( aynı apartmandayız) ne de esım beraber bakalım demedı.Ama ovunmeye gelınce bız yaptırdık oldu.Ben de calısmaya baslayınca ve ondan yuksek almaya baslayınca baslarda bozuluyordu,ama sonra sonra buna da alıstı evıme ne kadar baglı oldugumu anladı.Benım esım oto teknısyenı kısacası tamırcısı bense ıngılızce ogretmenıyım.Statu farklılıkları anlasmaya engel degıl.sımdı hamıleyım ve bu ay ıcınde doguracagım. Esımın su ankı halını gorsen ınanamazsın.Aılesıne baglı kızı daha dogmadan onun ıcın delı olan bırı oluverdı.
Bence bosanma ve dıren,karsılıklı anlayısla duzelebılır hersey,