• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. ayda ayrılmalı mıyız endişesi

kucugumdahacok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
50
0
36
Kocaeli
merhaba arkadaslar;
esimle ayni isyerinde calisiyoruz ve bir kursta tanistik. ikimizin de zevkleri cok uyusuyordu; dinledigimiz muzikler hobilerimiz heyecanlarimiz vs... bu arkadasligin boyutunun degiseceginin farkindaydik ve nitekim kisa surede birbirimizden teklif beklemeden elele bulduk kendimizi.
esim kendi cevresinde oldukca begenilen ve taliplisi fazla biriydi. benim de ayni sekilde ofisimde birkac platonik sevdalim vardi :) onlardan yana cok sikinti cektik; benim yakin bir arkadasim da esimden hoslaniyormus ve bana dunyayi dar etti; bizimle cok ugrastilar ama kimseye pabuc birakmadik ve birkac ay icinde nisanlanip yine birkac ay icinde evlendik.
ben cevremizdeki cogu bayanin aksine ne bir tektas bekledim ne de dugun masraflarimizdan uzak durdum aksine onun ailesinin durumu iyiyken hic yardimi dokunmadigi halde kendi ailemden cok destek gorduk bircok seyi kendimiz hallettik ve az bir borcla gul gibi yuvamiz oldu.
ama bugun goruyorum ki mal mulk hepsi hikayeymis. aslolan o guzel yuzlerin gulmesi; esyalarla suslenen evin duvarlarinda kahkahalarin cinlamasiymis.
herkes evimize bayiliyor hayatimiza ozeniyordu ama biz bir turlu mutlu olamiyorduk; olamiyoruz.
yillarca yalniz yasadigindan kendine ait bir duzeni var ve ben kendimi fazlalik gibi hissediyorum.
ben evlenene kadar ailemin yanindaydim ve calismaya duskun oldugumdan ailem elimi hicbirseye surdurmedi o yuzden alismaya calisiyordum ama ben sabaladikca o begenmiyor ve hevesimi kiriyordu. bir camasiri bile o karismadan yikamaiyordum dusunun! kisaya atma; deterjanli kalir; bulasiklar yagli mi ne; peyniri yine bozmussun!!
ozetle o beni yeterli bulmuyor ama ben ev hanimi degilim. ondan daha yogun calisiyor ve daha fazla kazaniyorum yine de 6ayda sadece 2 kere temizlikci tuttum her haftasonunu evime ayiriyorum yine de hep yapmadiklarimi yerdeki su damlasini camdaki tozu goruyor gozu.
hayatimda makarna disinda yemek yapmamis biri olarak turlu tarifler ogrenip sofralar donatiyorum yine de haftada 2 gun disarida yedigimiz yemegi goruyor gozu.
mutfak duzeni nedir bilmeyen biriyim herseyi yeni ogreniyorum arasira kuflenen 1 domatesten dunyanin suratini cekiyorum.
paramiz oldugu halde harcamayi sevmediginden firin alirken istedigimi almadi ve surekli cevirerek pisirmek zorunda kaliyorum unuttugumda bir tarafi yaniyor bir tarafi cig kaliyor ama ona sorsan annesi davul firinda harikalar yaratiyor!
annesi o kadar simartmis ki yemegini bile neredeyse cigneyip verecek. surekli hazira konmus simdi 2kisinin sorumlulugu fazla geliyor. balayimizin planini ben yaptim; yaz tatilimizi ben ayarladim; yeni birsey alacak olsak piyasa arastirmasini ben yaparim; eve portmanto yaptirirken adami bulup anlasan bile benim...
son bir konuda paraya duskunlugu. cok sukur bugunun sartalrinda oldukca iyi kazaniyoruz ama memlekete giderken birer hediye almaya bile eli gitmiyor. pizzacidan 10kurusluk oparaustunu alamayinca kavga edebilen ve 10kurus icin adami dukkanina gonderip getirtebilen biri...
ozetle annesi gibi bir ev hanimi degilim. evimi cekip ceviremiyorum. evlendigimizden beri ozel olarak ekstra bir harcama yapmadigim halde 2 patates bozdum diye musrifim. evimizin bereketi yok. ayrica onu begenmiyorum; tesisatci tamirci vb kisiler geldiginde o ilgilenmiyor diye surekli kiziyorum. o parasini carcur etmiyor bense musrifim....
bazen cok buyuk kavgalar ediyoruz; umursamiyor konusmuyor kus uyuyoruz; ben patliyorum ayrilalim madem diyorum o zaman delice ozur diliyor hataliyim ailemden gormedim kabalik ettim diye yalvariyor ve kiyamiyorum.
oyle guzel bir yuzu var ki; kalbi de yuzu kadar guzel olsun kimseyi kirmasin istiyorum ama o sivridiliyle bicak gibi kesiyor.
tum bunlara goz yumdum her evlilikte olan seyler dedim ama is icin sehir disina gonderildim ve 4 ay orada kalmam gerekti; benimle oradayken bile tartisti yalniz demedi kustu aramadi sormadi.
insanlar cok agir seyler yasiyor biliyorum ama bu kabaliklar dusuncesizlikler bana kendimi cok degersiz hissettiriyor. bana kiymet verse gurbette der kiyamaz diye dusunuyorum. en son tekrar bosanmayi gundeme getirdim cok istiyorsan sen dene dedi e o gunden beri konusmuyoruz.
emek vermeli miyim yoksa bu is bitmis mi bilemiyorum...
hic cicim ayi yasamadim; ne bir jest ne bir supriz...
bosanmak istiyorum... sizin dusuncelerinize de cok ihtiyacim var :(

eşlerin birbirlerine alışmaları farklı farklıdır.
bazı evlilikler 3 ayda oturur bazıları 2senede
bu süre zarfında her iki tarafta karşı tarafı tanmaya ve anlamaya çalışmalıdır.
alışma döneminde geri dönüşü olmayan hatalar yapılırsa elbette o evlilik biter ( şiddet,aldatma v.s)
ama ben sizde böyle şeyler görümüyorum.
2 farklı insanı aynı evin içine sokup birbirleriyle harika anlaşmalarını beklemek çok zor.
birbirinize olan saygınızı yitirmeden aşabileceğiniz sorunlar bunlar.
daha çok yeni evlisiniz. zamanla karşılıklı tahammül çizginiz genişleyecek
ve kavga olmaması için karşılıklı nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğreneceksiniz.
birbirinizi üzmeden kırmadan evliliğinize ve kendinize zaman tanıyın.

tabiki boşanma

İnsanların alışkanlıklarından vazgeçmesi kolay olmuyor. Nasılki sen iş güç bilmeden evlendin şimdi öğrenmeye çalışıyorsun, eşininde eski alışkanlıklarından vazgeçmesi bir anda sihirli değnek değmişçesine mükemmel bir insan olmasını bekleyemeyiz. Ama bu süreçte tavrın net olacak, kendinden ödün vermeyeceksin. "çabalıyorum aşkım, öğrenmeye çalışıyorum, düzenimi kurmayı istiyorum ama aynı çabayı senden de bekliyorum, bu işler tek tarafın çabasıyla olmaz, el vererek beraber yapacağız, eksiklerimizi birbirimize söyleyeceğiz ama kırmadan, incitmeden, birbirimize hep destek olacağız" diye telkinlerde bulun. (yapıyorsundur zaten)

Erkeklerin ince işleri kafası pek basmıyor, onun düşünmesini bekleme sen düşünmesini sağla. Onu yönlendir. İnce ince işle onu, tatlı sözle, güler yüzle.

Kolay gelsin. heeee bu arada boşanma fikrinide aklından çıkar. Emek olmadan yemek olmaz.

Son düzenleme:
çok yeni bir evliklik. ama erkekler pek değişmiyor evlilikte genelde bayanlar ya daha sabırlı olmayı, ya görmezden gelmeyi yada alattan almayı bilmeye başlıyolar. taiki erkeklerde bazı konulrda ufak tefek değişiklikler gösterebliyor ama bu sizin sabrınıza bağlı. eşinizi seviyorsanız saygı duymaya çalışın, onunda size saygı duymasını sağlayın. evliklik saygı olmayınca paçavra gibi yerlerde sürünüyo. ne baştacı yapabiliyorsunuz nede ayrılabiliyorsunuz. alışkanlıktan öteye gitmiyor. çok bekletiyede girmeyin derim eşiniz kişiliğini göstermiş size eğer devam edecekseniz onu böyle kabul edip edeceksiniz.

hakkınızda hayırlısı olsun.

tabiki boşanma

İnsanların alışkanlıklarından vazgeçmesi kolay olmuyor. Nasılki sen iş güç bilmeden evlendin şimdi öğrenmeye çalışıyorsun, eşininde eski alışkanlıklarından vazgeçmesi bir anda sihirli değnek değmişçesine mükemmel bir insan olmasını bekleyemeyiz. Ama bu süreçte tavrın net olacak, kendinden ödün vermeyeceksin. "çabalıyorum aşkım, öğrenmeye çalışıyorum, düzenimi kurmayı istiyorum ama aynı çabayı senden de bekliyorum, bu işler tek tarafın çabasıyla olmaz, el vererek beraber yapacağız, eksiklerimizi birbirimize söyleyeceğiz ama kırmadan, incitmeden, birbirimize hep destek olacağız" diye telkinlerde bulun. (yapıyorsundur zaten)

Erkeklerin ince işleri kafası pek basmıyor, onun düşünmesini bekleme sen düşünmesini sağla. Onu yönlendir. İnce ince işle onu, tatlı sözle, güler yüzle.

Kolay gelsin. heeee bu arada boşanma fikrinide aklından çıkar. Emek olmadan yemek olmaz.

emek olmadan yemek olmayı ben yazacaktım sen yazmışsın he he , aklın yolu bir demekki.
kesinlikle fikirlerine katılıyorum kuzum

canım kabalıkları ve bencilliği fazla anladığım kadarıyla eşinin ama belki bir süre çabalarsan bu iş hallolabilir sakin sakin kavga etmeden konuşup ondan beklediklerini anlattığında ne yapıyor
ayrıca tek başına yaşadıysa yemek yapmayı da temizliği de biliyor olması lazım beğenmiyorsa sana yardım edecek zaten sen niye tek başına her şeyi üstleniyorsun ki ona bırakacaksın ev işini isterse laf etsin niye sürekli kadın almıyorsun al haftada bir kadın olsun bitsin sonuçta kendin kazanıyorsun o zaman bu kadar çok laf etmez belki de biraz fazla şımarmış eşin belli ama sen de şımartmaya devam ediyorsun bırak bazı şeyleri o yapsın ara sık sık hatırlat bilmemesi öğrenmeyeceği anlamına gelmiyor

bir de madem küssün eşinle güzelce konuş çabalamak istiyor musun istiyorsan gel bir uzmana gidelim bir kaç seans bu evliliği kurban etmeyelim de belki iki kişilik bir hayatı olduğunu anlamasını sağlar uzman

eşlerin birbirlerine alışmaları farklı farklıdır.
bazı evlilikler 3 ayda oturur bazıları 2senede
bu süre zarfında her iki tarafta karşı tarafı tanmaya ve anlamaya çalışmalıdır.
alışma döneminde geri dönüşü olmayan hatalar yapılırsa elbette o evlilik biter ( şiddet,aldatma v.s)
ama ben sizde böyle şeyler görümüyorum.
2 farklı insanı aynı evin içine sokup birbirleriyle harika anlaşmalarını beklemek çok zor.
birbirinize olan saygınızı yitirmeden aşabileceğiniz sorunlar bunlar.
daha çok yeni evlisiniz. zamanla karşılıklı tahammül çizginiz genişleyecek:40:
ve kavga olmaması için karşılıklı nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğreneceksiniz.
:40:
birbirinizi üzmeden kırmadan evliliğinize ve kendinize zaman tanıyın.

söylemiş arkadaşım zaten...:40:

standartlarınız gayet yerinde ve kazandığınız oranda yaşamak istemekte de çok haklısınız.. erkeğin cimrisi gerçekten hiç çekilmiyor. insanı rezil etmek için yaratılmışlar da denilebilir... ayakları üzerinde durabilen birisiniz.. ayakları titreyerek yürüyen biriyle boşa zaman kaybetmeyin derim. askmış yakışıklılıkmış evlilikmiş bahane... sonrasında bunun stresiyle sorunlarıyla uğraşan sizsiniz.. hayat zaten zor birde böyleleriyle uğraşmak sizi daha çok yıpratır.

bence ayrılmayın derım..
cunku daha alısamadan ayrılmak nekadar dogru olur ne kadar yanlıs olursa tartısılır..
hersey zamanla oturcakdır ama yasadınız sıkıntıları esınızlede paylasın derım..

benim büyük abimde çok titizdir mutfak konusunda
yengemden daha çok ilgilenir
ama harcama konusunda aşırı titizliği yoktur...
ihtiyaçları bilir ve alır...
yengemle ilk zamnalr çok sıkıntılar yaşadılar
zamanla birbirlerine alıştılar şimdi mutlu huzurlu yuvaları devam ediyor:nazar:
6 ay birbirinizi tanımak birbirinizn huyuna geçmek için çoooook kısa bir süre
hem kısa zamanda tanışıp evlenmişsiniz
bu başlı başına bir hata zaten...
emek vermeniz gerekiyor...
yuva kolayına kurulmuyor....

merhaba kizlar; hepiniz uzun uzun yazmissiniz ne diyeyim yaa Allah razi olsun hepinizden!
az once esime kendimi cok degersiz hissettigimi soyledim. kavusmak icin o kadar cabaladiktan sonra bana deger gostermemesi yuzunden cok kirgin oldugumu; ben yeni hayatimiza alismaya calistikca hevesimi kirdigini ve artik elimi neye atsam yanlis yapmaktan korktugumu anlattim.
babaevimde firil firil araba kullanirken evlendikten sonra araba bile kullanamiyorum begenmezse ya da yanlis yaparsam diye: bunlari anlattim sakin bir sekilde.
defalarca psokologa gitmek istedigim halde oraya para vermek yerine ihtiyaci olan birine yardim ederiz diye vazgectik; artik zamaninin geldigini goruyorum cunku ona karsi sevgim ne kadar buyukse ofkem de o kadar buyuk. ben ailemi kisa surede evlenmeme beni uzmesi icin ikna etmedim; o kadar kirgin ve ofkeliyim ki tartisirken susmalarina kayitsiz kalmasina haykirarak bosa madem beni diye bagirarak karsilik veriyorum :( kendime de ofkem buyuk :(
sehirdisi derken bir de yurtdisi cikti haftaya almanyaya gidiyorum ve 2 ay yokum bu kirginliklarla orada tek basima ne yapacagim bilmiyorum.
her ayrilalim kararimin ardindan bugun yaptigi gibi gonlumu almaya calisiyor ama biliyorum ki 1-2 hafta gececek almanyada demeyecek beni yine uzecek... insanin sevdiginden medet umamamasi cok zormus kizlar...

demissiniz ya tatli dille cekip cevir diye: gercekten de erkekleri kandirmak aslinda kolay ama bir sure sonra gururuna dokunuyor insanin.
dun bosanalim derken bugun canin cicim olmak istemedigimden biraz uzak kalacagim sanirim...
insan ne ayri ne de birarada olamiyor bazen; ne aci...
evlilikler boyle perisan etmemeli insanlari...
o benden 6 yas buyuk diye olgun davranacagini dusunurdum; hatta cocuk icin beklemeyecegim derdim; ona benzeyen bir cocugum olsun istiyordum delice ama simdi bu hayal o kadar uzak ki...

hiç kimse mükemmeli yakalayamaz...
eşinizden ayrılsanız evleneceğiniz insan dört dörtlük mü olacak
onun ne sıkıntıları ne sorunları olacak
garantimiz mi var....

standartlarınız gayet yerinde ve kazandığınız oranda yaşamak istemekte de çok haklısınız.. erkeğin cimrisi gerçekten hiç çekilmiyor. insanı rezil etmek için yaratılmışlar da denilebilir... ayakları üzerinde durabilen birisiniz.. ayakları titreyerek yürüyen biriyle boşa zaman kaybetmeyin derim. askmış yakışıklılıkmış evlilikmiş bahane... sonrasında bunun stresiyle sorunlarıyla uğraşan sizsiniz.. hayat zaten zor birde böyleleriyle uğraşmak sizi daha çok yıpratır.

ben ailemde hic cimrilik gormedim; biz de sikintilar cektik asgari ucretle gecindigimiz de oldu ama hep bolluk bereket vardi evimizde; babam degil 10kurusun hesabini yapmak esnaf da kazansin diye bilerek almazdi; ben ne giyim kusam ne egzme tozma derdindeyim trilyonlarimiz da olsa uc kurusa muhtac da olsak insan parayi bu kadar sevmemeli... cok haklisin... zamanla torpuledigimi dusunuyordum zaman zaman o da farkedip kendine ceki duzen vermeye calisiyor ama kisirdonguye girmisim gibi bir hissiyatim var ve cok yipraniyorum... bayramda memleketine giderken bile cikolata almayi benden sonra ogrendi... kendime almam onun esine dostuna alirim benim nasilsa imkanim var diye ama musrif oluyorum iste...
bir yazi okudum; tam hatirlayamiyorum orijinalini ama soyle diyor: sen muslugu ne kadear acarsan ac kovanin dibi delikse hepsi bosa akacak... ben ne kadar ince dusunursem dusuneyim almaya niyeti olmayinca hepsi bosa...

iş için seyahatlere çıkıyorsunuz buda bir etkendir tatsızlığa dmi.
maden hayatınızı etkiliyor işyerinizle konusun yurtdışı şehirdışı seyahalerine sizi görevlendirmesin.gitmesenizde belki kaynaşmış olursunuz..
die düşünüyorum sizce öle olamazmı??

benim büyük abimde çok titizdir mutfak konusunda
yengemden daha çok ilgilenir
ama harcama konusunda aşırı titizliği yoktur...
ihtiyaçları bilir ve alır...
yengemle ilk zamnalr çok sıkıntılar yaşadılar
zamanla birbirlerine alıştılar şimdi mutlu huzurlu yuvaları devam ediyor:nazar:
6 ay birbirinizi tanımak birbirinizn huyuna geçmek için çoooook kısa bir süre
hem kısa zamanda tanışıp evlenmişsiniz
bu başlı başına bir hata zaten...
emek vermeniz gerekiyor...
yuva kolayına kurulmuyor....

evet kisa surede karar verdik o surede de hep isyerindekilerin iliskimize saldirilariyla ugrastik yani sakin sakin yasayamadik iliskimizi; tam evimizi kurduk isleri yoluna koyduk bu sefer de biz basladik birbirimizi yemeye...
aslinda kisa surede evlenmeye cesaret etmemin diger bir sebebi de kendisinin dinen de bana cok konuda yol gostermesi; zamane flortlerinden uzak durmasi ve bana da bu konuda hassas davranmasiydi... inanilmaz etkilenmistim bu devirde boyle bir erkek var mi diye... konuyu acarken eskiler geldi aklima o kadar guzel ve buyuk bir guvenle baslamisti ki hersey-....
herkesin kulagina kupe olsun; birinin sadece size nasil davrandigi degil etrafindaki insanlara nasil davrandigi da onemliymis...

hiç kimse mükemmeli yakalayamaz...
eşinizden ayrılsanız evleneceğiniz insan dört dörtlük mü olacak
onun ne sıkıntıları ne sorunları olacak
garantimiz mi var....

kesinlikle haklisin; 4 4luk biri olmasini beklemiyorum oyle biri yok zaten; insanlar birbirlerinin heveslerini tuketmemeli; tuketiyorsa da bilincli tuketici olmali§; yaptiginin farkindaysa gonul almali; aile bazen evladini asiri simartmaktan yuvasini bozmaya kadar vardirabiliyor iste olayi; memleketine gideriz babasi neredeyse masaj yapacak annesi dilim dilim herseyi hazir koyuyor onune; o yuzden onu da anliyorum yillarca hazira konmus; en azindan kirinca bir tatli sozu olsun cabalamaya devame decegim ama yok iste...

birkac ay icinde nisanlanip yine birkac ay icinde evlendik.

surekli hazira konmus simdi 2kisinin sorumlulugu fazla geliyor. balayimizin planini ben yaptim; yaz tatilimizi ben ayarladim; yeni birsey alacak olsak piyasa arastirmasini ben yaparim; eve portmanto yaptirirken adami bulup anlasan bile benim...
maya bile eli gitmiyor. pizzacidan 10kurusluk oparaustunu alamayinca kavga edebilen ve 10kurus icin adami dukkanina gonderip getirtebilen biri...
ozetle annesi gibi bir ev hanimi degilim. evimi cekip ceviremiyorum. evlendigimizden beri ozel olarak ekstra bir harcama yapmadigim halde 2 patates bozdum diye musrifim. evimizin bereketi yok. ayrica onu begenmiyorum; tesisatci tamirci vb kisiler geldiginde o ilgilenmiyor diye surekli kiziyorum. o parasini carcur etmiyor bense musrifim....
bazen cok buyuk kavgalar ediyoruz; umursamiyor konusmuyor kus uyuyoruz; ben patliyorum ayrilalim madem diyorum o zaman delice ozur diliyor hataliyim ailemden gormedim kabalik ettim diye yalvariyor ve kiyamiyorum.
oyle guzel bir yuzu var ki; kalbi de yuzu kadar guzel olsun kimseyi kirmasin istiyorum ama o sivridiliyle bicak gibi kesiyor.
tum bunlara goz yumdum her evlilikte olan seyler dedim ama is icin sehir disina gonderildim ve 4 ay orada kalmam gerekti; benimle oradayken bile tartisti yalniz demedi kustu aramadi sormadi.
insanlar cok agir seyler yasiyor biliyorum ama bu kabaliklar dusuncesizlikler bana kendimi cok degersiz hissettiriyor. bana kiymet verse gurbette der kiyamaz diye dusunuyorum. en son tekrar bosanmayi gundeme getirdim cok istiyorsan sen dene dedi e o gunden beri konusmuyoruz.
[/QUOTE]

Canim bak asil sorunu kendin yazmissin zaten;esinle birbirinizi tanimadan evlenmissin apartopar tanimak icin zamana ihtiyacin var.Bosanmayi düsünmen icin bence cok erken ..

Siz evlenmissiniz ama rolleri degiserek.Yani erkek olarak esinin ilgilenmesi gereken konularla sen,senin ilgilenmen gereken konularla esin ilgilenir olmus.Adama bir yük birakmamissinki evde oldugu zaman ilgilenecek..Öncesindede hep hazira konmus diyorsun eee sende onun sorumluluklarini hallederek firsat vermemissinki.Sen sevdigin düsündügün icin yapiyorsun belki ama adamin rahati yerinde nasilsa halleden biri var.Kendinde sorumluluk hissetmiyor dolayisiyle o da küflenmis domatese,bozuk peynire takiyor..

Kendini paralayip durma evet biz kadinlar güclüyüz istersek herseyi basarabiliriz ama erkeklerde süs bitkisi degil sorumluluklarini yerine getirmeleri lazim..Küs kalmak yerine bunlari konusun cok büyük bir sorununuz yok halledersiniz umarim...:71:

iş için seyahatlere çıkıyorsunuz buda bir etkendir tatsızlığa dmi.
maden hayatınızı etkiliyor işyerinizle konusun yurtdışı şehirdışı seyahalerine sizi görevlendirmesin.gitmesenizde belki kaynaşmış olursunuz..
die düşünüyorum sizce öle olamazmı??

aslinda cok fazla cikmiyorum ama bu doneme fazla seyahat denk geldi; bu son yurtdisi icin uzun sureli bir seyahat istemedigimi soyledim bile mudurume; hele ki boyle bir donemde iyice isleri cikmaza sokacak; yuzyuze olmakla soguk ekrana bakmak cok farkediyor; insan surekli pimpirikleniyor acaba bozuk mu acaba kizdi mi diye...
ben seyahat olaylari sìklasìnca gerekirse ayrilirim isten bile demistim; o da bastan hayat standardi dusecek diye mirin kirin etmisti; cok sukur isimde sevilen biriyim yine de kariyer pesinde kosmuyorum yuvam herseyden onemli ve ben bu kadar deger verirken cok daha azini gormek inanilmaz uzuyor...
dusunsene ben onunla beraber olmak icin ofis ortamimi bozmusum toparlayana kadar canim cikmis pozisyonum gayet iyiyken isimi bile birakabilirim diyorum oysa sadece seyirci hayat etrafinda donup duruyor o da izliyor. cok kiziyorum ailesine onu bu kadar simarttiklari icin..

birkac ay icinde nisanlanip yine birkac ay icinde evlendik.

surekli hazira konmus simdi 2kisinin sorumlulugu fazla geliyor. balayimizin planini ben yaptim; yaz tatilimizi ben ayarladim; yeni birsey alacak olsak piyasa arastirmasini ben yaparim; eve portmanto yaptirirken adami bulup anlasan bile benim...
maya bile eli gitmiyor. pizzacidan 10kurusluk oparaustunu alamayinca kavga edebilen ve 10kurus icin adami dukkanina gonderip getirtebilen biri...

Canim bak asil sorunu kendin yazmissin zaten;esinle birbirinizi tanimadan evlenmissin apartopar tanimak icin zamana ihtiyacin var.Bosanmayi düsünmen icin bence cok erken ..

Siz evlenmissiniz ama rolleri degiserek.Yani erkek olarak esinin ilgilenmesi gereken konularla sen,senin ilgilenmen gereken konularla esin ilgilenir olmus.Adama bir yük birakmamissinki evde oldugu zaman ilgilenecek..Öncesindede hep hazira konmus diyorsun eee sende onun sorumluluklarini hallederek firsat vermemissinki.Sen sevdigin düsündügün icin yapiyorsun belki ama adamin rahati yerinde nasilsa halleden biri var.Kendinde sorumluluk hissetmiyor dolayisiyle o da küflenmis domatese,bozuk peynire takiyor..

Kendini paralayip durma evet biz kadinlar güclüyüz istersek herseyi basarabiliriz ama erkeklerde süs bitkisi degil sorumluluklarini yerine getirmeleri lazim..Küs kalmak yerine bunlari konusun cok büyük bir sorununuz yok halledersiniz umarim...:71:
[/QUOTE]

cok iyi demissin gercekten de; belki ben de ailesinino na yaptigi kotulugu yapiyorum ve ona sorumluluk alacak birsey birakmiyorum :44: hic boyle dusunmemistim ve acayip iyi hissettim su an; cok sagol; gercekten de ben herseyi ustlenerek onun ivir zivir seylere takmasina sebep oldum sanirim.... supersin ya ne diyeyim!! :29:

Back
X