• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 AY ONCE ESTETIK OLDUM BURNUMDA KEMER OLUSTU

Meteomer

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
169
18
18
24
Arkadaslar estetik olduktan snr 6. Ayi bekleyin hemen sevinmeyin burun cok degisiyor ben ilk 5 ay cok mutluydum ama sislikler indikce birnumda kemer olustu

ben ameliyat olalı 4 ay oldu burnumdaki şişlikler hiç inmedi eskisinden kalın tostopalak bir burnum var çok üzülüyorum doktorum kalın derilisin bir yılda ancak inecek diyor ama şimdiye kadar hiç gerileme olmadığı için inanamıyorum gerçekten 6 aydan sonra şişlikler iniyormu?

Evet benim 4. aydan sonra hızlı bi şekilde inmeye başladı kalın derili olduğun için geç iner gercekten şeklinide sisler inince anlarsin

daha da inmezse doktorun şişlikler hızlı insin diye igne yapar burnuna genelde öyle oliyo

daha da inmezse doktorun şişlikler hızlı insin diye igne yapar burnuna genelde öyle oliyo
doktorum bir kez ödem dağılsın diye iğne yaptı ama burnumdan değil kabadan hiç faydası olmadı 6. ayda tekrar yaparız dedi bakalım bir daha ki kontrolde ne diyecek:olamaz: cevap için sağol umarım dediğin gibi iner

Back