Doktor maşallah kızımız sağlıklı dedi. Lahana suyuyla onaylandı :)Anlayamadım. Nasıl cinsiyetini öğrendiniz?
ŞaşırtıcıYok adam işinin ehli çıktı :)
Doktor maşallah kızımız sağlıklı dedi. Lahana suyuyla onaylandı :)
Benim yorgunluk disinda hicbirseyim yok ne kusma ne mide bulantisi yorgunlugumda 9. Haftadan sonra gecti ama siskinligim cok karnim 6 aylik gibi hep kiyafetlerim olmuyor hic ama sadece 1 kilo aldim gazim cok var
İnşallah. Bende sabahları erken uyanıyorum. Gündüzleri uyuyorumMerhaba
Benimde 6. Haftam 2 Haziran’da bitti. Şuan 6+4’üm. Kesemizi gördük ama kalp atışı için bu Cumartesi çağırdı. Umarım duyabilirizçok heyecanlıyım.
Benim hiç mide bulantım yok sadece sabahları onda nadiren ama uyku bende de öyle sabahları çok erken uyanıyorum.
Bence salladı doktor, o zamanlarda bebek oluşmamış oluyor.Doktor maşallah kızımız sağlıklı dedi. Lahana suyuyla onaylandı :)
Bizde 6+0 ız çok şükür kalp atışı gördük duydukSelam kızlarr
Kontrolden çıktık, 6+3müşüz. Geç döllenme olduğu için 10 gün geriden geliyor. Kalp atışımızı duyduk
Bizde 6+0 ız çok şükür kalp atışı gördük duyduktek sıkıntı lekelenmeler dr çok normal bebekte sıkıntı yok diyor bakalım 3 ay devam edebilirmiş .. haftaya yine gideceğim inşallah şu lekeler biter bir an evvel
Ben ilk günden beri progestan hap kullanıyorum belki size de verir. Hala da devam dedi.Bizde 6+0 ız çok şükür kalp atışı gördük duyduktek sıkıntı lekelenmeler dr çok normal bebekte sıkıntı yok diyor bakalım 3 ay devam edebilirmiş .. haftaya yine gideceğim inşallah şu lekeler biter bir an evvel
Bende kullanıyorum sabah akşam. Kesilmediği için 3.aya kadar kullanalım dedi dr. Bakalım inşallah kesilir de rahatlrımBen ilk günden beri progestan hap kullanıyorum belki size de verir. Hala da devam dedi.
Verdi canım 10 gündür var leke 10 gündür kullanıyorum dr kesilmediğine göre uzun sürecek belli ki dedi. Çoğu gebelik böyle olabiliyor sağlıkla devam ediyor dedi rahatlattu biraz. Birde ultrsonda kanama alanı vs hiçbişey yok. Nerden geliyo diyorum. Bebek büyüdükçe kılcal damarlar yapıyordur 10.12.haftalarda kaybolacaktır lekeler dedi bakalım ..Lekelenmeleri kesmek için progestan vermeliydi vermedimi canım
Doktorunuza güveninBende kullanıyorum sabah akşam. Kesilmediği için 3.aya kadar kullanalım dedi dr. Bakalım inşallah kesilir de rahatlrım
İnşallahDoktorunuza güveninİnternette çok fazla bilgi kirliliği var bazen okumak çok gereksiz oluyor gerçekten. İnşallah kesilir siz de rahat edersiniz
Degere odaklanma 2 gunde 2 kati artis varsa sagliklidir. Herkesin beta degeri farkli oluyor gec dollenme vs.biz de 5+6 yiz bugün canim. 4+2 de kese göründü vajinadan. kalp atışı için 7+5 de gidicez bakalim. :) o zaman duyulur inşallah. bu arada 3 hafta 4 gunlukken degerim 818 çıkmıştı iyi mi bu deger?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?