6-7 haftalık hamile olanlar?

Aselkocak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
410
167
23
30
Merhaba canlar
6-7 haftalık hamile olanlar.
Ne durumdasınız? Hamileliginiz nasıl geçiyor?
Bebeğimiz hakkında ne öğrendiniz? Nasıl besleniyorsunuz? Nelere dikkat ediyorsunuz?

Bu bu zamanlarda cinsiyetini öğrenmiştim

8+1 olduk bu gun sukur nasıl 6 haftada cinsiyet bende anlamadım

Bol bol istifra ediyorum dinleniyorum canım hiç bişey istemiyor çok kötü ama sukur halime gercı sen 6 ve 7 hfta demişsin ama biz azıcık büyüğüz

En kidemli benim sanirim burda
12 haftalik olduk bugün cok Sükür ve kizlar sunu söyleyebilirim benimde asiri bulantim vardi herseyden tiksinmistim ama simdi yavas yavas geciyor cok Sükür hala var tabi bulanti ama daha iyiye gidiyor .. umudunuzi kaybetmeyin sabrin sonu selamet ..

Kuzum benim de 10 haftalik. 6.haftadan beri hep kustum. Onceleri sadece oguruyodum sonra cikarmaya basladim. 6.haftadan beri bulanti ilaci kullaniyorum.
Kalp atislarini duydun degil mi? :)

Kuzum benim de 10 haftalik. 6.haftadan beri hep kustum. Onceleri sadece oguruyodum sonra cikarmaya basladim. 6.haftadan beri bulanti ilaci kullaniyorum.
Kalp atislarini duydun degil mi? :)
Benim hiç mide bulantım yok.
Pazartesi günü doktora gittim. 6 haftalık olduğunu söyledi. Bebeğimi ve kalp atışını gördüm. Daha duyamadım maalesef. 3 hafta sonra çağırdı.

Merhaba arkadaşlar:) bende 5 + 2 günlük hamileyim ama yerleşme kanaması gibi bi kanamam var , kahverengi bugün 3. gün dün dr gittik telaşlandık şükür bişey yok normaldir dedi. Sizlerde benzer bi durum yaşayan var mı

Mrb kızlar bnde bugün itibariyle 6+0 ilk defa mide bulantısı kusma yaşadım onun haricinde arada adet sancısı gibi sncım oluyor geçiyor

5+3 üm şuan 5.0 kesemizi gördük çok şükür ara ara kasık ağrısı oluyor miğde bulantımda az tiksinmede yok sağlıklı şeyler tüketiyorum ama uyuyamıyorum gece 3 te yatsam sabah 6 ayaktayım çok erken kalkıyorum tatilde olmama rağmen sizde varmı böyle bişey 5+6 kalp atışını duymaya gitsem duyabilirmiyim acaba

Selaaaam bende 12+6 yim . biraz buyuyuz ama bnde katilmak istedm. Valla kizlar bunalti kusma hala devam ediyo. Halsizlk kasik agrisi akinti Bel agrisi cabuk acikma ama istahsizlik hem bisey yemej istyrm hemde hicbise canim istemiyo.keseyi 5. Kalp atisini 6.haftada gorduk karindan .
Rabbim el acp dua eden tum anne olmak isstyen arksslarimza yardim etsin. Hamile arkadaslar dua edelm bebegni kucagna almak icin cirpinan arksslarimza ablalarimza hamilelerin duasi tutarmis.

Merhabalar, ewet bende de uyuyamama sorunu var . Sabah 6 oldu muu kalkıyorum geri yatıyorum ama nafilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…