Bu bu zamanlarda cinsiyetini öğrenmiştim
Anlayamadım. Nasıl cinsiyetini öğrendiniz?Bu bu zamanlarda cinsiyetini öğrenmiştim
Benim hiç mide bulantım yok.Kuzum benim de 10 haftalik. 6.haftadan beri hep kustum. Onceleri sadece oguruyodum sonra cikarmaya basladim. 6.haftadan beri bulanti ilaci kullaniyorum.
Kalp atislarini duydun degil mi? :)
Benim hiç mide bulantım yok.
Pazartesi günü doktora gittim. 6 haftalık olduğunu söyledi. Bebeğimi ve kalp atışını gördüm. Daha duyamadım maalesef. 3 hafta sonra çağırdı.
7 haftada duyduk biz karındanVajinal ultrasondan duyardin aslinda karindan biraz gec duyuluyor:)
Merhabalar, ewet bende de uyuyamama sorunu var . Sabah 6 oldu muu kalkıyorum geri yatıyorum ama nafilee5+3 üm şuan 5.0 kesemizi gördük çok şükür ara ara kasık ağrısı oluyor miğde bulantımda az tiksinmede yok sağlıklı şeyler tüketiyorum ama uyuyamıyorum gece 3 te yatsam sabah 6 ayaktayım çok erken kalkıyorum tatilde olmama rağmen sizde varmı böyle bişey 5+6 kalp atışını duymaya gitsem duyabilirmiyim acaba
Bebeğimi ve kalbini karnımdan görünmedi zaten. Vajinal bakacağım o zaman görünecek dedi. Bebeğimi ve kalp atışını gördük.Vajinal ultrasondan duyardin aslinda karindan biraz gec duyuluyor:)
Ben yaşamadım.Merhaba arkadaşlar:) bende 5 + 2 günlük hamileyimama yerleşme kanaması gibi bi kanamam var , kahverengi bugün 3. gün dün dr gittik telaşlandık şükür bişey yok normaldir dedi. Sizlerde benzer bi durum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?