Ultrason görüntüsünden anlayan var mı?

baharindali98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
89
27
3
26
15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. 2 sebebi var ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik denildi. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Bu durumu yaşayan var mı? Bu kadar net söylenmesi acaba bana söylenmeyen başka bir şey mi var

Eklentiler

• 72E8B01E-6981-49C3-BFFF-D8A24F9D81EA.webp
    72E8B01E-6981-49C3-BFFF-D8A24F9D81EA.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 40
15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. 2 sebebi var ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik denildi. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Bu durumu yaşayan var mı? Bu kadar net söylenmesi acaba bana söylenmeyen başka bir şey mi var
Merhaba öncelikle inşallah kalp atışlarını duyarsınız herhangi bir kanama vs oldumu

Benimde 8 gün geriden gidiyordu doktor oluyor bazen zamanla gününü toparliyor demisti 9+6 iken kalbi durmustu 11 haftalikken ogrenmistim 😔 Rabbim ne derse o olur icini ferah tut burada kurtaja gidip bebeginin son anda kalp atisini duyanda var son anda bebegi gorende var neler neler okudum o yuzden Rabbim ne derse o olur 💜💜

merhaba bende sizinle aynı durumdayım , 18 Şubat günüm ama bugün doktor 6+3 dedi. Haftaya gel kalp atışına bakalım dedi oluşmamışsa sonlandıracak. Bebeğin kaç cm şu an

Back
X